Unieke eenhoorn uitnodigingen voor een kinderfeestje

Al voor de feestdagen in december vorig jaar heeft onze dochter het al over haar aanstaande verjaardag. Ze wordt zes jaar en kijkt er dus al heel erg lang naar uit. Naast haar grote mensen feest is vooral haar kinderfeestje erg belangrijk. Wie mag ik allemaal uitnodigen? Hoe gaan de uitnodigingen voor de verjaardag eruit zien? Wat gaan we doen? Wanneer is het feestje? Allemaal vragen die ik niet wekelijks maar dagelijks heb gehoord de afgelopen tijd.

Antwoorden op de vragen

Inmiddels zijn we alweer een stuk dichterbij de grote dag gekomen en dus kan ik al wat antwoorden geven. In eerste instantie zou ze 5 of 6 kinderen uit mogen nodigen, maar dat zou betekenen dat ze één meisje uit haar klas niet kon uitnodigen. Dat vond ik ook een beetje sneu, want ja kies dan maar eens welk ene kind dan niet mag komen. Dat ging hem dus niet worden. Daarom hebben we samen besloten dat ze alle meisjes uit haar eigen leerjaar mocht uitnodigen. Dat zijn er dus 7 en inclusief Fay zitten we dan op 8 kinderen op het feestje.

Wanneer het kinderfeestje gegeven zou worden was ook snel duidelijk. Fay is op een vrijdag jarig en ze op die dag altijd om 12.30 uur vrij is van school vond ik dit een mooie dag. Ze is dan echt jarig en kan dan dus ook echt haar verjaardag vieren met haar vriendinnetjes. Wat we gaan doen is echter nog een geheim voor de kleine grote dame. Ik heb alles al vastgelegd maar houd het nog even stil anders stuitert ze helemaal.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De uitnodiging voor het kinderfeestje

Vorig jaar kocht ik uitnodigingen voor het kinderfeestje met prinsessen erop omdat dit het thema was van het feestje. Dit jaar wilde ik iets anders.. maar wat? Aangezien we dit keer niet echt een thema hebben vond ik het lastig wat voor uitnodiging ik kon kiezen. En zo in de winkels zelf vind je niet echt hele geweldige kaarten. Gelukkig is er online meer dan genoeg te vinden. Een van mijn favoriete webwinkels voor uitnodigingen en aankondigingen is Tadaaz.nl.

Daar heb ik namelijk ook de unicorn uitnodigingskaarten gevonden voor het kinderfeestje van Fay. Ik weet namelijk dat ze helemaal dol is van eenhoorns en van regenboogkleuren. Hoe toepasselijk is dit leuke kaartje dan. Je kunt hem ook nog eens helemaal personaliseren met je eigen tekst en naam uiteraard. Plus je hebt er ook nog hele leuke bedankjes bij die er perfect bij passen. Na het uitdelen van de uitnodigingen kregen we hele leuke reacties van de vriendinnetjes. Ze vonden de kaart allemaal enorm mooi.

Nu is het wachten op het feestje zelf. Over precies een week vindt hij plaats… ze kan haast niet wachten!

1 reactie op “Unieke eenhoorn uitnodigingen voor een kinderfeestje

Reageren is niet mogelijk.