Fay tipt: Unicorn wekkerradio met verwisselbare frontjes

wekkerradio-met-verwisselbare-frontjes

Ze is er helemaal weg van; haar unicorn wekkerradio met verwisselbare frontjes van Bigben. Vanaf het moment dat ik het doosje van zolder haalde (hij lag even apart in verband met de drukte rondom de feestdagen) stond ze te springen van blijdschap. “Is die voor mij mama? Is dat een wekker? Komt er dan ook muziek uit?”.

Eenhoorns, cijfers, klokkijken en muziek

Als je bekijkt waar onze dochter van bijna vier zich vooral mee bezig houdt dan zijn dat cijfers, muziek, klokkijken (niet dat ze dat al kan, maar ze doet goede pogingen) en eenhoorns. Elke eenhoorn die ze ziet is een My Little Pony en ook haar verjaardagsfeestje zal in deze stijl zijn. Niet geheel gek dus dat ze direct weg was van deze wekkerradio.

Verwisselbare frontjes

Wat deze wekkerradio van Bigben zo uniek maakt zijn de verwisselbare frontjes. Er zitten in totaal drie frontjes bij de wekker:

 • Eentje met de kleuren van de regenboog en een unicorn
 • Eentje met een blauw achtergrond en allemaal kleine eenhoorns
 • Eentje met een witte achtergrond, regenbogen, hartjes en sterretjes

Met de verwisselbare frontjes kun je de wekkerradio helemaal naar je eigen smaak maken. En ben je even uitgekeken op een bepaalde afbeelding dan verwissel je hem in een paar seconden.

Middagdutje

Wat ook erg handig is bij deze wekkerradio, is dat hij een speciale “dutjes” functie heeft. Nu doet onze dochter geen middagdutje meer, maar mocht jouw kind dat wel nog doen dan kun je hem instellen voor 120, 90, 60, 30, 15, 10 en 5 minuten. Ideaal toch?!

Unicorn wekkerradio

Zoals het woord het al zegt is deze wekkerradio dus een wekker en radio in één. Vrij voor de hand liggend, maar ik wilde het toch even apart noemen. Want je kunt de radio als wekker af laten gaan, maar ook gewoon lekker naar de radio luisteren tijdens het spelen.

Display als nachtlampje

Het display waarop je de tijd kunt aflezen of kunt zien op welke radiozender hij staat kun je dimmen. Je kunt dus zelf bepalen of je het display heel fel wilt laten oplichten, iets minder fel om hem bijvoorbeeld te gebruiken als nachtlampje of juist helemaal uit wilt zetten.

Sleep-functie

Er zit ook een sleep-functie op waarbij je dus kunt instellen dat hij na een bepaalde tijd vanzelf uitschakelt. Handig voor wanneer je kind nog even muziek mag luisteren voor het slapen bijvoorbeeld.

Snooze-functie

Ook zit er een snooze-functie op de radio. Nu weet ik niet of ik dat zo handig vind, want kinderen zijn soms al zo moeilijk vooruit te branden. Als ze dan ook nog kunnen snoozen…

Verbeterpunt

Ondanks dat wij erg enthousiast over deze wekkerradio zijn heb ik wel een verbeterpunt. De wekkerradio werkt namelijk op netstroom, wat in principe logisch is want dat doen de meeste wekkers. Maar in de instructies staat ook dat je in plaats van netstroom ook batterijen kunt gebruiken.

Unicorn wekkerradio met verwisselbare frontjes

Op deze foto heb ik het draad even weggewerkt..

Echter doet de wekkerradio niets wanneer je er batterijen in stopt, behalve dat hij zijn geheugen niet kwijt raakt wanneer je hem van de stroom af haalt. Best jammer, want we kunnen de radio nu niet op een hele praktische plek neerzetten in het kamertje van onze dochter. 

Deze wekkerradio is er overigens in verschillende varianten te verkrijgen; smiley, voetbal, dieren en unicorn.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Kreanimo op 5 februari 2018 om 07:21

  Leuk zeg!
  Unicorns zijn hier ook heel gewild!
  Onze oudste zoon is nu 7 en heeft net een oude wekkerradio van mij gekregen…. Ik verwacht me dus aan ‘gezeur’ van de dames! 😉

 2. Cindy op 5 februari 2018 om 11:55

  Welk leuk dat je de fronten kan wisselen maar wat jammer van de batterijen dat die dan niets doet… Is het dan meer voor als de elektriciteit zou uitvallen?

 3. Charlotte op 5 februari 2018 om 12:21

  Wat een leuke wekker radio! Handig ook als ze straks leert klokkjken (al duurt dat nog wel even)

 4. Nicole Orriëns op 5 februari 2018 om 13:51

  Ik houd van dingen die je makkelijk een andere look kunt geven. Dat scheelt vaak een boel geld, en je hebt toch het gevoel van iets nieuws.

 5. Sanne op 5 februari 2018 om 15:42

  Wat een gave wekker. Mijn dochter is hier nog iets te jong voor. Hebben ze ook een jongensvariant?

 6. Judith op 5 februari 2018 om 16:00

  wat een leuke wekker! Miya is dol op de eenhoorn, wel wat voor haar

 7. Daniëlla op 5 februari 2018 om 16:51

  Wat een leuk ding! Inderdaad balen dat ie niet gewoon op batterijen werkt. Dat zou echt een pluspunt zijn.

 8. Marieke op 5 februari 2018 om 19:19

  Wat een leuke wekker zeg. Ik denk dat Giulia daar ook wel heel blij van wordt.

 9. Jeanet op 5 februari 2018 om 21:18

  Wat een super leuke en vrolijke radio!

 10. Nathalie - Volgmama.nl op 6 februari 2018 om 10:13

  Wat een leuke wekker! Ik denk dat mijn zoon er een met voetbalfrontjes uit zou kiezen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje