Unboxing Zwanger box samen met mijn peuter

Afgelopen vrijdag haalde ik samen met mijn peuter de Zwanger box van Ouders van Nu bij de Etos* op. Omdat we onderweg waren naar mijn schoonmoeder heb ik hem niet direct uitgepakt maar deed ik dit samen met mijn peuter de dag erop. En ik kan je zeggen, dit is echt leuk om te doen samen met je peuter. Heerlijk enthousiast en stiekem ook wel een blogger/vlogger/youtube-er in de dop hoor!

* Inmiddels is het niet meer Etos, maar Albert Heijn. Zie verderop in deze blog.

Ik was vooral nieuwsgierig naar de inhoud of dit hetzelfde zou zijn als drie jaar geleden. Nu weet ik niet meer precies wat ik er toentertijd in had zitten, maar vaak zit er wel hetzelfde in. Toch werd ik bij een paar items blij verrast dus ik vond het een goede zet om hem op te halen. Ook de peuter werd enorm enthousiast van de spulletjes voor de ‘baby’, dus al met al is het echt een heel leuk filmpje geworden van ongeveer 6 minuten. Neem dus zeker even een kijkje!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vonden en of ik dit soort filmpjes (of andersoortige met mijn dochter samen) vaker moet maken. Laat dus vooral je reactie achter hieronder of op mijn Youtube kanaal. En heb je je nog niet geabonneerd dan kun je dit natuurlijk ook meteen doen 😉

Over de Zwanger box van Ouders van Nu

De blog komt oorspronkelijk uit 2017. Toentertijd was de Ouders van Nu zwangerbox nog in samenwerking met de Etos. Inmiddels is dat veranderd naar de Albert Heijn. Als je zwanger bent kun je de Ouders van Nu Zwangerbox aanvragen. Ben je net bevallen dan kun je de Ouders van Nu Babybox aanvragen. Deze boxen kun je allebei ophalen bij Albert Heijn.

Via de website van Ouders van Nu geef je bij je aanvraag de gewenste ophaaldatum en het Albert Heijn filiaal aan. Je ontvangt dan een ophaalbewijs in je e-mailbox. Hierbij kun je de boxen ophalen bij het door jou gekozen Albert Heijn filiaal. De babybox kun je tot zes maanden na je bevalling aanvragen. 

Wat zit er in de zwangerbox en de babybox?

In de boxen zitten diverse producten* om uit te proberen. Daarnaast zitten er ook kortingsbonnen in voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. Natuurlijk zit in de boxen ook een Ouders van Nu exemplaar en samples van de Albert Heijn. In de zwangerbox zit een zwangermagazine, boordevol tips voor jou als aanstaande moeder. 
* De inhoud van de boxen kan variëren.

Wat vond jij van de inhoud van de Zwanger box?

9 reacties op “Unboxing Zwanger box samen met mijn peuter

Reageren is niet mogelijk.