Unboxing Zwanger box samen met mijn peuter

unboxing

Afgelopen vrijdag haalde ik samen met mijn peuter de Zwanger box van Ouders van Nu bij de Etos op. Omdat we onderweg waren naar mijn schoonmoeder heb ik hem niet direct uitgepakt maar deed ik dit samen met mijn peuter de dag erop. En ik kan je zeggen, dit is echt leuk om te doen samen met je peuter. Heerlijk enthousiast en stiekem ook wel een blogger/vlogger/youtube-er in de dop hoor!

Ik was vooral nieuwsgierig naar de inhoud of dit hetzelfde zou zijn als drie jaar geleden. Nu weet ik niet meer precies wat ik er toentertijd in had zitten, maar vaak zit er wel hetzelfde in. Toch werd ik bij een paar items blij verrast dus ik vond het een goede zet om hem op te halen. Ook de peuter werd enorm enthousiast van de spulletjes voor de ‘baby’, dus al met al is het echt een heel leuk filmpje geworden van ongeveer 6 minuten. Neem dus zeker even een kijkje!

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vonden en of ik dit soort filmpjes (of andersoortige met mijn dochter samen) vaker moet maken. Laat dus vooral je reactie achter hieronder of op mijn Youtube kanaal. En heb je je nog niet geabonneerd dan kun je dit natuurlijk ook meteen doen 😉

Wat vond jij van de inhoud van de Zwanger box?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Patricia op 31 januari 2017 om 06:13

  Altijd leuk om verrast te worden. Niet waar? Ik vond die van Babydump de fijnste.

 2. simpel, met een snufje liefde op 31 januari 2017 om 07:26

  Het is voor mij lang geleden dat ik een box heb opengemaakt. Ik vind het altijd wel heel erg leuk om te zien wat erin zit.

 3. MamaIssues op 31 januari 2017 om 10:07

  Super leuk zo met je kleine meisje!!!!
  Heerlijk he die dozen uit pakken zoveel leuke dingen en alles komt dan zo dichtbij

  Ik zeg vaker samen filmpjes maken 😀

 4. Lori (Mama's Jungle) op 31 januari 2017 om 10:46

  Aah zo cute, die kleine meid! Die speen (fiepje? ) vind mijn peuter ook zo interessant van de baby. Maar helaas, dag speen. Jij bent al te groot 😉 Enne proost met je jillz 😉

 5. Anita op 31 januari 2017 om 11:30

  Toch nog best wat leuke dingen zitten erin. Ik heb deze niet gehaald en eigenlijk alleen die van baby dump. Gezellig een video zo samen met Fay 🙂

 6. Esmeralda op 31 januari 2017 om 12:05

  Wat een ontzettend leuk filmpje, je dochter is een schatje! En wat zie jij er stralend uit! Ik zeg vaker filmpjes plaatsen 🙂

 7. Debbie op 31 januari 2017 om 12:40

  Te schattig gewoon dit filmpje. Ik heb de doos een paar weken eerder al gehaald, maar helaas geen romper erin. De rest wel

 8. Esther op 31 januari 2017 om 14:07

  Wat een mooie en fijne (bruikbare) producten zitten er in! Haha en je dochter doet zo leuk mee 🙂 Ik hoop dat ik ook snel een bericht krijg dat ik deze mag ophalen. Altijd een feestje, uitpakken! Ik vind deze box eigenlijk de leukste van allemaal.

 9. Jodi - liefthuis op 31 januari 2017 om 19:19

  Heerlijk dit filmpje. Ik heb een paar producten toch echt wel gebruikt uit die boxen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje