Unboxing: Stay @ Home blogbox

bakplaat op camping

Voor mijn vakantie startte ontving ik de heuse ‘stay @ home blogbox’. Stiekem ging ik wel op vakantie maar de producten uit die blogbox zijn zowel leuk en handig voor thuis als op de camping. Ideaal dus. In deze blog laat ik zien wat er allemaal in de blogbox zat én maak ik ook nog eens iemand blij met een van de producten uit de box. Ik zal je verklappen dat dit mijn meest favoriete item uit de box is. 

Unboxing blogbox

In de blogbox zaten vijf items. Eigenlijk zes aangezien ik één van de producten dubbel heb gekregen voor een winactie. Samen met mijn zoontje heb ik de doos uitgepakt en hij vond de ballon toch wel het mooiste. Er zat namelijk een ballon in en aan die ballon hing een flyer van tuincentrum Leurs in Venlo. Met deze flyer kan ik een tegoedbon ophalen. Gezien de vakantieperiode is het mij nog niet gelukt om dit te doen, maar ik zal daar binnenkort zeker gebruik van maken.

HG producten

Ook zat er een doos in de doos die nogal zwaar aanvoelde. Bij het opmaken zag ik direct waarom. Er zaten namelijk maar liefst zes producten van HG in. En laat dit nu een merk zijn waar ik zelf altijd al een hoop producten van koop. Er zitten zeker een paar producten bij die ik nog niet kende, vooral de toetsenbord reiniger ben ik nieuwsgierig naar. Maar ook die voor het toilet. 

Geef een hint – Partyspel

Verder zat er ook dit leuke partyspel in van de makers van Bezzerwizzer. Wij hebben dit spel nog niet gespeeld omdat dit met minimaal vier personen moet en nu in de corona tijd nodigen wij eigenlijk niet snel anderen uit in huis. We hebben wel in de planning om dit eens te spelen met mijn broertje en zijn verloofde, maar er moet nog een datum geprikt worden. Van wat ik van anderen heb gezien en gehoord is het echt een ontzettend leuk spel.

Drinkfles SIGG (hot / cold one)

Zowel met warm als koud weer is het belangrijk om te blijven drinken. Met warm weer drink je natuurlijk het liefst iets van ijsthee en dan zo koel mogelijk. En wanneer het koud is dan wil je dat je thee zo heet mogelijk is. Met deze herbruikbare drinkfles van SIGG kan het allebei. Deze thermofles houd jouw drinken tot acht uur aangenaam warm of heerlijk koud. Wat ik er verder zo handig aan vind is dat hij met één hand te openen is.

Princess Table Chef Elypse PURE

Last but not least de aandacht voor deze prachtige bakplaat van Princess. Ik vind het super leuk om af en toe met zo’n plaat op tafel lekker uren te tafelen. Of dat nu met vrienden is of met de kinderen het is en blijft genieten. Het toeval wil dat onze oude bakplaat het bijna had begeven toen ik dus dit product ontdekte in de blogbox. Echt super tof.

We hebben hem dan ook vrijwel direct in gebruik genomen thuis én we namen hem ook mee op vakantie. Daar hebben we hem echt veelvuldig gebruikt. Hij is ideaal dus om mee te nemen, aan te sluiten én schoon te maken. In het midden van de plaat zit een gleuf, daaronder een bakje waar al het vet in kan vallen. En de plaat zelf kan zelfs in de vaatwasser. Nu is hij met de hand ook echt binnen no time schoon dus zetten wij hem zelf niet in de vaatwasser. Maar het kan dus wel.

Winactie

Wij ontvingen al deze mooie producten maar zoals ik in het begin al aangaf ontving ik één product dubbel. En dat is dus de bakplaat van Princess. Ik ben echt mega enthousiast hierover en vind het dus ook super dat ik deze mag weggeven aan iemand.

Wat moet je doen?

Laat hieronder weten met wie jij deze bakplaat zou willen uitproberen. Meer hoef je niet te doen.

De winnaar ontvangt op 7 september een bericht via Facebook of de mail.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. elisabeth maria martina op 31 augustus 2020 om 10:50

  samen met mijn man wim genieten met een hoofdletter G en dat doen we al 45 jaar het liefst gewoon met zijn 2

 2. cb.dkl op 31 augustus 2020 om 11:13

  Probeer de bakplaat graag uit met man en kinderen. Nu het buiten geen bbq weer meer is gaan we lekker binnen verder.

 3. Gerda op 5 september 2020 om 04:53

  Niets gedaan met deze vakantie..dus zou heel leuk zijn om zo de vakantie af te sluiten! Vind dit een prachtige bakplaat! Lijkt mij zo gezellig om dit met ons gezin te doen!

 4. Cobi op 6 september 2020 om 10:24

  Als wij iets te vieren hebben willen de jongens altijd graag gourmetten of barbequen. Deze bakplaat zou leuk zijn voor het volgende feestje (onze trouwdag)

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje