Uittip: feel good & shop event

De allerleukste webshops, prikkelende feel good inspirators, de lekkerste foodtrucks en sfeermakers kun je ontmoeten op Feel good & Shop Event. Een verrassend en inspirerend event op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vol fashion, feel good, lifestyle en food. Hét event van 2016 waar je heerlijk kunt shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen. Net zoals vorig jaar mag ik ook dit jaar plaatsnemen aan de bloggerstafel. Jij komt toch ook?

Dream big and after that….even bigger!

Na een succesvolle eerste keer trekt de organisatie de stoute schoenen weer aan en tovert opnieuw de prachtige Koekbouw op evenemententerrein de Noordkade in Veghel om tot een waar feel good shopwalhalla. Deze keer zit het event in een ruimer jasje en wordt het nog gezelliger. Feel good & Shop Event laat een divers aanbod in fashion en lifestyle zien – van kleding en schoenmode tot beautyproducten en sieraden, van stationary en kinderspeelgoed tot reizen en woonaccessoires. Hoge hakken thuislaten is misschien wel een goed idee. Shoppingmadness it is!

Ingrid van de Rijdt (organisatie): “We willen de wereld van de webshops extra in the spotlights zetten en ook aandacht geven aan bijzondere lokale en regionale shoppareltjes. En met de komst van de Proeffabriek en Foodmarkt op de Noordkade wordt de beleving alleen maar mooier en groter! Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet.”

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

Proef, shop en geniet!

Fantastische deelnemers laten hun (online) shop even voor wat het is: zij gaan zich twee dagen uitleven in hun pop-up store zodat de bezoeker naar hartenlust kan shoppen bij de hipste en gezelligste (web)winkels. Voor de nodige break – het dragen van de zware tassen maakt je immers moe – zoek je een plekje op het terras bij een van de mobiele (sfeer)cateraars en geniet je van een overheerlijk taartenproeverijtje of borrelplankje. Met wijntje on the side natuurlijk, een sprankelende gin-tonic, of een lekkere latte of cappu. Dit is jouw moment. Je hebt alle tijd. Dat wordt genieten!

Monique van den Berg (organisatie): “Daarnaast hopen we dat bezoekers zich laten inspireren bij een feel good belevenis en genieten van een ontspannen dagje uit. Het persoonlijk contact, ontmoeten en verwelkomen, aandacht en verbinden daar draait het om bij Feel good & Shop Event!”

Data, tijden & tickets

Entreetickets zijn in de voorverkoop te bestellen à € 7,50 via de website, deurverkoop € 10,00. De deuren gaan open op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie en inspiratie: www.feelgoodshopevent.nl

Bezoek – beleef – ontdek – geniet – proef – shop en bewonder

Houd mijn Facebookpagina en Instagram in de gaten, want binnenkort kun je op beide media kanalen een ticket winnen!

Zie ik je 12 maart op het Feel good & shop event?

Button Blogger @ Feel good & Shop Event 2016

7 reacties op “Uittip: feel good & shop event

Reageren is niet mogelijk.