Uittip juni: Dino show bij tuincentrum Coppelmans Nuenen

leuk uitje kinderen coppelmans nuenen

Vorig jaar was het de eerste keer dat ze het organiseerden; de Dino show bij tuincentrum Coppelmans in Nuenen. Een superleuk uitje met kinderen, waarbij zij op avontuur gaan op zoek naar Dino’s terwijl de ouders meteen lekker kunnen rondneuzen in het tuincentrum. Ideaal toch? Door het grote succes organiseren ze deze Dino weken nu weer. Van 3 t/m 31 juni ontdek je gigantisch grote dinosaurussen midden in het tuincentrum.

Leuke uitjes bij Coppelmans Nuenen

Dat ze regelmatig wat leuks organiseren bij de Coppelmans in Nuenen dat hebben we inmiddels wel ervaren. Zoals ik al aangaf zijn we vorig jaar ook al tijdens een studiedag op Dino-avontuur geweest en in februari kon je zelfs op safari bij Coppelmans. Ook dat was een zeer geslaagd uitje. Dat je nu weer op avontuur kan en oog in oog kan komen te staan met een T-rex, een Pterodactylos, Tricearatops en nog veel meer is natuurlijk hartstikke leuk!

dino show coppelmans nuenen

Speurtocht met Dinosaurussen

BRUL!!! Van 3 t/m 31 juni kun je reusachtige dinosaurussen ontdekken in het tuincentrum. Sta oog in oog met een T-Rex, een Pterodactylus, een Triceratops en nog veel meer… De dino’s zijn een beetje verlegen en hebben elk hun favoriete plekje gevonden in het tuincentrum. Ben jij een echte dinoranger en wil je helpen om alle dino’s te vinden?

dino weken coppelmans nuenen

Via een spannende speurtocht ga je op zoek naar alle dino’s in de Coppelmans. Elke dino geeft je een letter, en al die letters vormen samen een woord. Lever het speurtocht formulier in en ontvang een leuke prijs. Durft jouw avontuurlijke geest het aan?!

speurtocht coppelmans dinosaurussen

De foto’s zijn van vorig jaar, zodra wij nieuwe hebben gemaakt zal ik deze updaten.

1 reactie op “Uittip juni: Dino show bij tuincentrum Coppelmans Nuenen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *