Uitslag laatste Blogfeestje + plannen 2018!

26233992_1565156873576626_1966633895_n

Het is zover. De laatste uitslag van het allerlaatste blogfeestje. Bij de aankondiging van ons laatste feestje kregen we vele lieve reacties. De tendens over het algemeen was dat het erg jammer was, maar wel begrijpelijk. En dat is precies dus ook hoe wij het voelen. Jammer, maar toch wel noodzakelijk.

Vandaag delen we voor de laatste keer onze favorieten en vertel ik een aantal van mijn plannen voor komend jaar.

Bedankt

Als eerste wil ik de andere drie gastvrouwen bedanken. Het was super om al die fantastische feestjes met jullie te organiseren en bedankt ook voor jullie begrip tijdens mijn afwezigheid. Het daarover hebbende wil ik de co-hosts bedanken die tijdens mijn “zwangerschapsverlof” mijn plek hebben overgenomen.

En dan jullie… De feestgangers. Ontzettend bedankt voor alle lieve en leuke reacties, voor alle artikelen die jullie inzonden en voor het enthousiasme waarmee de feestjes gevierd zijn. Zonder jullie was het lang niet zo leuk geweest..

Mijn plannen in 2018

Ook zonder de blogfeestjes draait Meisje Eigenwijsje natuurlijk gewoon door. En ik hoop dan ook dat jullie komend jaar regelmatig een bezoekje zullen brengen. Wat kun je allemaal verwachten? Ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkeling van onze kinderen. Daarnaast ben ik druk met mijn eigen bedrijf en ook daar zal ik het een en ander over schrijven.

Verder wil ik in januari mezelf weer een flinke schop onder de kont verkopen wat betreft mijn gezondheid. Ik ga samen met Kimberly van Newborn Fit Mama flink aan de bak en zorgen dat ik in zomer 2018 weer in bikini durf. Daarnaast staan er ook een aantal reisjes in de planning waaronder twee weken Italië. En het leuke is, van de organisatie waarmee ik ga mag ik een voucher weggeven in januari… Houd mijn blog dus goed in de gaten!

Mijn blog zal dus een mix blijven van persoonlijke verhalen, tips, reviews, een kijkje in mijn leven en nog veel meer. Verzoekjes zijn altijd welkom dus mocht je nog iets willen zien of weten dan hoor ik dit graag!

Onze favorieten

Janske koos voor de Regenboog kwarktaart traktatie van Annekoen. En dat snap ik wel, want als zij ze niet gekozen had dan ik wel! Ook koos ze voor een vrolijke diy van Maya: Zomers armbandje van strijkkralen van Maya. Super leuk om te doen met je kinderen, staat ook bij mij op de planning! Als laatste favoriet koos Janske voor de Magere kwarktaart met lange vingers van Elsa. Om je vingers bij af te likken toch?!

Je kunt Janske blijven volgen via Facebook | Twitter | Instagram of haar blog.

 

Fleur koos ook een aantal fijne favorieten uit. Zo gaf Els een fijne knutseltip op haar blog. Eentje waar zelfs ik mee uit de voeten kan.. Ook de blog van Sophie over de goedgemutste breicampagne hoort in haar favorieten thuis. Een ontzettend goed doel ook! Als laatste favoriet koos Fleur het koolhydraatarme hamburgerbroodje van Cookies & Carrot sticks.

Wil je Fleur blijven volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram

 

En dan mijn favorieten!

Ik houd enorm van knutselen maar dan moet het niet al te moeilijk zijn. Dus toen ik het pennenbakje van zoutdeeg van Mama Maai zag wist ik dat dit een van mijn favorieten zou worden. Mijn dochter Fay is sinds kort helemaal fan van Trolls. En dan vooral van Poppy. Dus het haakpatroon voor het poppy haar kan niet in mijn rijtje ontbreken. Als laatste koos ik uiteraard een recept want ik ben een zoetekauw. De romige bananentaart met chocolade lijkt me overheerlijk!

Mij kun je blijven volgen via Twitter | Facebook | Instagram

Wil je Esmeralda wel graag blijven volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter Facebook | Instagram

Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Zebrazonderstrepen op 30 december 2017 om 08:50

  Fijn om zo nieuwe blogs te leren kennen. Fijne feesten

 2. ElsaR op 30 december 2017 om 09:53

  Als eerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen. Bedankt dat Elsarblog in jullie favoriet mag staan van 2017. Wij gaan jullie blogfeest missen. Bedankt voor alles!! Succes verder met jullie blogs
  Groetjes Elsa & Inge

 3. Els op 30 december 2017 om 11:46

  Super bedankt voor jullie organisatie :-). Ik heb genoten van de feestje :-).

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje