Uitje gepland? Hier vind je de kaartjes!

tickets-1056081_1280

Ken je dat? Je wilt iets leuks doen met je gezin maar hebt geen idee wat. Natuurlijk kun je, zoals wel vaker, naar de dierentuin of naar die ene speelschuur maar je wilt wel eens wat anders. Dus je surft naar Google en typt in “uitjes Brabant” (of de provincie/stad naar keuze). Er komen een hoop zoekresultaten naar voren, maar juist door de hoeveelheid zie je door de bomen het bos niet meer. Daar is sinds kort een oplossing ervoor!

Er bestaat een website waar je je kunt oriënteren voor een leuk uitje en waar je dan ook direct je kaartjes kunt bestellen. Of je nou naar de film, een museum of het theater wilt. Of liever toch een dierentuin of pretpark, er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de echte waaghalzen zijn er leuk uitjes te vinden zoals skydiven en abseilen. Op kaartjes.nl kun je op allerlei manieren zoeken. Je kunt bijvoorbeeld alleen het woord ‘musical’ invoeren. Dan komen er allerlei musicals naar voren door het hele land. Maar ook als je bijvoorbeeld op een specifieke datum iets wilt gaan doen kun je dat invoeren. Heel handig dus.

smartphone1_2000px kopie

De prijzen op de website zijn gelijk aan de prijzen van het uitje zelf en soms zelfs lager. De meeste van de tijd wordt je namelijk gewoon doorgestuurd naar de website van het desbetreffende uitje. Er zijn momenteel meer dan 15.000 activiteiten te vinden op de site, echter wordt het aanbod de komende tijd steeds verder uitgebreid. Een ideale website dus.

Al met al vind ik het een fijne manier om te zoeken naar een specifiek uitje of juist wanneer ik echt geen idee heb wat we kunnen doen. Op deze manier hoef je niet heel het internet af te struinen maar vind je de verschillende mogelijkheden gewoon op één plek.

tablet2_2000px kopie

* Deze blog is tot stand gekomen dmv een samenwerking. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. Diana op 7 maart 2016 om 19:57

    leuk! !ik ga eens kijken

  2. Nathalie op 7 maart 2016 om 20:49

    Handig!

  3. sabrina op 8 maart 2016 om 06:29

    Wat een goede tip! Eentje om te onthouden

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje