Uitje gepland? Hier vind je de kaartjes!

Ken je dat? Je wilt iets leuks doen met je gezin maar hebt geen idee wat. Natuurlijk kun je, zoals wel vaker, naar de dierentuin of naar die ene speelschuur maar je wilt wel eens wat anders. Dus je surft naar Google en typt in “uitjes Brabant” (of de provincie/stad naar keuze). Er komen een hoop zoekresultaten naar voren, maar juist door de hoeveelheid zie je door de bomen het bos niet meer. Daar is sinds kort een oplossing ervoor!

Er bestaat een website waar je je kunt oriënteren voor een leuk uitje en waar je dan ook direct je kaartjes kunt bestellen. Of je nou naar de film, een museum of het theater wilt. Of liever toch een dierentuin of pretpark, er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de echte waaghalzen zijn er leuk uitjes te vinden zoals skydiven en abseilen. Op kaartjes.nl kun je op allerlei manieren zoeken. Je kunt bijvoorbeeld alleen het woord ‘musical’ invoeren. Dan komen er allerlei musicals naar voren door het hele land. Maar ook als je bijvoorbeeld op een specifieke datum iets wilt gaan doen kun je dat invoeren. Heel handig dus.

smartphone1_2000px kopie

Bol AlgemeenBol Algemeen

De prijzen op de website zijn gelijk aan de prijzen van het uitje zelf en soms zelfs lager. De meeste van de tijd wordt je namelijk gewoon doorgestuurd naar de website van het desbetreffende uitje. Er zijn momenteel meer dan 15.000 activiteiten te vinden op de site, echter wordt het aanbod de komende tijd steeds verder uitgebreid. Een ideale website dus.

Al met al vind ik het een fijne manier om te zoeken naar een specifiek uitje of juist wanneer ik echt geen idee heb wat we kunnen doen. Op deze manier hoef je niet heel het internet af te struinen maar vind je de verschillende mogelijkheden gewoon op één plek.

tablet2_2000px kopie

* Deze blog is tot stand gekomen dmv een samenwerking. 

4 reacties op “Uitje gepland? Hier vind je de kaartjes!

Reageren is niet mogelijk.