Twinning met pyjama’s

Hoe ik vanaf de geboorte al te horen krijg dat mijn dochter echt een kopie is van mijn man, zo lijkt ze qua karakter en eigenschappen echt veel op mij. Ze is slim, leert snel, is heerlijk eigenwijs, kan goed acteren en is erg goedlachs. Wat dat betreft kun je wel zeggen: zo moeder, zo dochter! Omdat het toch wel erg leuk is om te horen “goh wat lijkt je dochter veel op jou” bedacht ik een andere manier om hiervoor te zorgen. Nee ben maar niet bang, ik verf haar haren niet blond en stop ook geen neplenzen in haar ogen.. Maar er is natuurlijk nog een andere manier. 

Dezelfde pyjama

IMG_8202

Ik vind het altijd erg grappig als ik bijvoorbeeld een ouder en jonger zusje zie rondlopen in dezelfde kleertjes. Maar een moeder en dochter met hetzelfde aan? Dat kan, maar niet met anderhalf en 30 jaar haha. Dat ziet er dan wel vreemd uit denk ik. Gelukkig is er ook kleding waarbij dit zeker wel kan. Namelijk de pyjama! Toen ik van Charlie Choe de vraag kreeg of ik sleepwear uit hun webshop wilde reviewen aarzelde ik geen seconde. Ik ben helemaal dol op pyjama’s en vooral nu de herfst en winter er weer aankomen vind ik het belangrijk om goede en leuke slaapkleding te hebben.

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_8238

Op de website van Charlie Choe mocht ik zelf uitkiezen wat ik wilde. Dat was snel gebeurd want ik zag dat ze die leuke kidspyjama met sterren ook voor vrouwen hadden. Super dus! Wel koos ik voor mijzelf een pyjama dat uit een broek en jasje bestond en voor Fay een onesie. Nu ben ik zelf niet de dunste dus vond ik het erg fijn om te zien dat ze ook maat XXL hadden. Eenmaal de pyjama’s binnen zag ik dat de onesie van Fay iets te groot was qua broek (wat juist fijn is want zo doet ze er langer mee) en bij mij was ook de broek te lang. Maar voor de rest zit hij echt perfect.

Uittesten

IMG_8259

Natuurlijk moesten we de pyjama’s uittesten en dat kun je natuurlijk niet alleen door erin te slapen. Dus besloten we even een klein feestje te vieren op bed! Eerst samen een boekje lezen en daarna heerlijk gek doen. Gek doen is ook weer iets wat Fay van mij heeft, haha al kan papa er ook wat van hoor. IMG_8254

Ik kan de pyjama’s van Charlie Choe dan ook van harte aanraden. Het stofje is erg fijn, de pasvorm ook en we hebben er beide heerlijk in geslapen! Wil jij nu ook zo’n leuke pyjama (je hebt ze in allerlei kleuren, vormen en maten) kijk dan even op de website van Charlie Choe. Je kunt ze vanuit hun webshop bestellen of kijken bij de storelocator waar ze te koop zijn in de buurt. Je hebt overigens niet alleen maar matching pyjama’s voor moeders en dochters, maar ook voor vaders en zoons! Is dat nu niet leuk? Zo kun je zelfs voor heel je gezin hetzelfde aanschaffen…

Ik zeg: slaap lekker!IMG_8265

11 reacties op “Twinning met pyjama’s

Reageren is niet mogelijk.