Twinning met je pop

Onze dochter is in vrijwel alle opzichten een meisjes meisje. Ze houdt wel van klimmen, voetballen en stoeien. Maar is vooral een zorgzame poppenmoeder en voor haar broertje een surrogaat moeder. Het is dan ook echt een prinsesje. Ze heeft diverse prinsessenjurken in haar kamer hangen en sinds kort kan ze twinnen met haar nieuwe pop.

Als het aan onze dochter ligt zou ze elke dag als een prinses naar school gaan. Ze vindt het ook heerlijk om met haar pop of knuffel te sjouwen dus toen ze plotseling opeens een nieuwe pop kreeg en deze ook nog eens een zelfde jurk als haar aan had was ze helemaal blij.

De jurken van Souza

Verkleden is helemaal hip en dus heeft onze kleuter een halve kast volhangen met verkleedspullen. De helft ervan zijn prinsessenjurken en eigenlijk komen al deze jurken van Souza. Dit mooie merk maakt namelijk prachtige spullen welke kwalitatief echt heel goed zijn. Sommige jurken hebben we al jaren en ze zien er nog steeds als nieuw uit. We hebben ook wel eens een jurkje gehad die niet van hen afkwam maar deze zag er gewoon al een stuk minder mooi uit. Plus hij was na een paar dagen al niet meer heel.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Enorm zonde dus. Want onze prinses draagt ze het liefst de hele dag door.

Nieuwe poppen

Sinds kort heeft Souza ook poppen in hun assortiment opgenomen. Dit zijn leuke zachte poppen die er erg vriendelijk uitzien en waar al een jurkje bij zit. Je kunt de poppen selecteren op hun jurk. Zo hebben de poppen jurkjes in de mini variant van de grote meisjesjurken. Super leuk want zo kan je dochter twinnen met haar pop.

twinnen met je pop souza verkleedkleding prinsessenjurk

Vanaf het moment dat we de doos uitpakte en ze haar nieuwe pop plus attributen zag was ze enthousiast. “Kijk mam, dezelfde jurk als ik”. En hop, ze stormde de trap op om haar eigen jurk aan te doen.

Inmiddels heeft de pop haar eigen bedje naast haar grote bed en is ze heel actief met jurken verwisselen. Want dat kan ook nog eens. Je kunt losse jurkjes erbij kopen zodat de pop ook af en toe wat anders aan heeft.

De poppen zijn te koop via de Souza store en kosten €24.95 – €27.95, het ligt eraan welke variant je wilt. De losse jurkjes kosten €9.95 en dan heb je ook nog een cape welke €7.95 kost,

Heeft jouw dochter een prinsessenjurk?