Mommy and me make-over | Twinning in een onesie

Mommy-and-me-make-over-Twinning-in-een-onesie

Er is een tijd van optutten en een tijd waarbij je heerlijk onderuitgezakt op de bank wilt liggen. Als moeder zijnde zijn beide dingen eigenlijk best zeldzaam. Want optutten daar heb je eigenlijk geen tijd voor en lekker niks doen is ook geen optie. Want je hebt nog zoveel op je takenlijstje staan. En heb je dat niet dan zijn er nog de kinderen die aandacht willen. 

Aandacht geven aan het ‘niks doen’

Alleen al daarom vonden wij het bij deze make-over ook belangrijk om niet alleen op zoek te gaan naar mooie feestkleding voor onszelf en onze dochters. Maar om ook eens aandacht te besteden aan dat niks doen. Of in ieder geval aan de illusie daarvan. Want hoe fijn is het om na de kerstbrunch thuis te komen, je te strakke panty uit te trekken, het jurkje wat begint te knellen door al het eten en iets comfortabels aan te trekken. Hunkemöller wilde ons daar heel graag mee helpen. En nee, dan heb ik het niet over lingerie, maar over hun geweldige onesies. Die ze nu niet alleen voor vrouwen hebben, maar ook voor kinderen!

Twinning in een onesie

Echt heel vaak match ik niet met mijn dochter. Ja soms heb ik een zwarte broek aan en zij toevallig ook. Maar echt bewust dezelfde kleding aan doe ik niet vaak, behalve dan met de Hema shirts. Echter wat slaapkleding en relaxkleding betreft vind ik het wél heel leuk om hetzelfde te dragen. Zo had ik ooit al dezelfde pyjama als Fay en nu hebben we dezelfde onesie.

Deze pakken zijn echt geweldig voor op een luie zondag wanneer je toch niet uit huis gaat of wanneer je nat geregend thuis komt na het werk. Ze zijn lekker warm, voelen heerlijk zacht aan en ook na het wassen blijft het nog heel mooi. Het enige nadeel vind ik zelf dat je vrijwel helemaal naakt bent als je naar de wc moet. Want dan moet dat ding natuurlijk uit.

Verschillende soorten

Ze hebben bij de Hunkemöller verschillende soorten onesies en kregen alle drie (of ja.. zes eigenlijk) een ander design. Ben je dus benieuwd naar de onesies die Monique en Lise hebben of wil je weten wat Charlotte en Aukje dragen? Klik dan snel op hun linkjes…

Ook al zo nieuwsgierig naar onze kerstoutfits? Je hoeft nog maar één weekje geduld te hebben want volgende week maandag (ja op eerste kerstdag) showen we dan eindelijk onze outfits!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Natasja op 18 december 2017 om 08:40

  Super leuk! Onesies zijn inderdaad fijn, maar dat je naakt bent als je gaat plassen vind ik ook niks…

 2. Maaike op 18 december 2017 om 09:04

  Ze zien er heerlijk comfortabel uit! Dat naar de wc gaan is inderdaad een dingetje.

 3. Aniek op 18 december 2017 om 09:09

  Wat een leuke onesies zeg! Die wil ik ook wel aantrekken om lekker op de bank te luieren.

 4. Laura Martens op 18 december 2017 om 13:00

  Wat een heerlijk pakje lijkt me dit!! Leuke foto’s ook en ziet er lief en gezellig uit!

 5. Sherry op 18 december 2017 om 20:24

  Ah wat schattig. Leuke foto’s. Wat een chille moeder ben je ook.

 6. Marie-Lise (Reislustig.be) op 19 december 2017 om 00:16

  Haha, ik zou me ook zo een onesie moeten aanschaffen om eens heerlijk in te niksen. Doe ik veeeel te weinig 🙂

 7. Nicole Orriëns op 19 december 2017 om 08:55

  Wat een heerlijk materiaal is die onesie lijkt me. Superzacht en alles. Jullie zien er leuk uit.

 8. Esmée op 19 december 2017 om 10:15

  Oh wat heerlijk poezelzacht lijkt me die!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje