Mommy and me make-over | Twinning in een onesie

Er is een tijd van optutten en een tijd waarbij je heerlijk onderuitgezakt op de bank wilt liggen. Als moeder zijnde zijn beide dingen eigenlijk best zeldzaam. Want optutten daar heb je eigenlijk geen tijd voor en lekker niks doen is ook geen optie. Want je hebt nog zoveel op je takenlijstje staan. En heb je dat niet dan zijn er nog de kinderen die aandacht willen. 

Aandacht geven aan het ‘niks doen’

Alleen al daarom vonden wij het bij deze make-over ook belangrijk om niet alleen op zoek te gaan naar mooie feestkleding voor onszelf en onze dochters. Maar om ook eens aandacht te besteden aan dat niks doen. Of in ieder geval aan de illusie daarvan. Want hoe fijn is het om na de kerstbrunch thuis te komen, je te strakke panty uit te trekken, het jurkje wat begint te knellen door al het eten en iets comfortabels aan te trekken. Hunkemöller wilde ons daar heel graag mee helpen. En nee, dan heb ik het niet over lingerie, maar over hun geweldige onesies. Die ze nu niet alleen voor vrouwen hebben, maar ook voor kinderen!

Twinning in een onesie

Echt heel vaak match ik niet met mijn dochter. Ja soms heb ik een zwarte broek aan en zij toevallig ook. Maar echt bewust dezelfde kleding aan doe ik niet vaak, behalve dan met de Hema shirts. Echter wat slaapkleding en relaxkleding betreft vind ik het wél heel leuk om hetzelfde te dragen. Zo had ik ooit al dezelfde pyjama als Fay en nu hebben we dezelfde onesie.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze pakken zijn echt geweldig voor op een luie zondag wanneer je toch niet uit huis gaat of wanneer je nat geregend thuis komt na het werk. Ze zijn lekker warm, voelen heerlijk zacht aan en ook na het wassen blijft het nog heel mooi. Het enige nadeel vind ik zelf dat je vrijwel helemaal naakt bent als je naar de wc moet. Want dan moet dat ding natuurlijk uit.

Verschillende soorten

Ze hebben bij de Hunkemöller verschillende soorten onesies en kregen alle drie (of ja.. zes eigenlijk) een ander design. Ben je dus benieuwd naar de onesies die Monique en Lise hebben of wil je weten wat Charlotte en Aukje dragen? Klik dan snel op hun linkjes…

Ook al zo nieuwsgierig naar onze kerstoutfits? Je hoeft nog maar één weekje geduld te hebben want volgende week maandag (ja op eerste kerstdag) showen we dan eindelijk onze outfits!

8 reacties op “Mommy and me make-over | Twinning in een onesie

Reageren is niet mogelijk.