Tweede kerstdag plog!

Het leek me leuk om een van de kerstdagen op de gevoelige plaat vast te leggen en ik koos de tweede kerstdag uit. Kerstavond en eerste kerstdag waren ook erg leuk en gezellig. Kerstavond waren we bij mijn schoonouders en ondanks dat mijn schoonzusje ziek was, was ze er toch bij en is het echt enorm leuk geweest. Sowieso hebben we echt enorm veel leuke en lieve cadeaus gekregen en het eten was ook weer lekker.

Tweede kerstdag

IMG_1804In de ochtend is het altijd lekker wakker worden met zo’n vrolijke dame. Ze vindt selfies maken tegenwoordig ook erg leuk!

 

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_1813Lekker kopje melk uit mn mooie nieuwe uilen beker!! Dank je tante Karin, ben er helemaal happy mee.

IMG_1815Ons kerstvrouwtje. Vind het echt zo scheetig bij haar staan..

ikEn ik was natuurlijk ook helemaal in kerstsfeer haha..

IMG_1816De auto is helemaal ingeladen. Klaar voor ons weekendje CenterParcs! Uiteindelijk toch nog vanalles vergeten zoals altijd haha…

IMG_1822Helaas geen scherpe foto maar Fay vindt de oude oma zo leuk.. Ze kan dan ook niet stil zitten of staan daar! En mijn oma is uiteraard ook helemaal dol op Fay.

IMG_1831We waren bij mijn oma omdat mijn opa die dag alweer 10 jaar was overleden. Kerst blijft altijd beetje beladen zo. De brief die ik voor hem schreef heb ik ook nog voorgelezen..

slapende fayDaarna dan eindelijk op weg naar Heijderbos. Fay sliep gelukkig na een paar minuten al.. Ze zal nog veel energie nodig hebben de komende dagen!

IMG_1845Na een klein uurtje waren we er dan! Naar dit weekendje weg keken we al erg lang uit. Ook echt een super cadeau van mijn ouders om ons en mijn broertje en zijn vriendin hierheen toe te nemen. Familietijd is altijd erg prettig en dit maakt t extra leuk!

IMG_1843Het eerste bezoekje van de gevleugelde vrienden was al vrij snel een feit! Erg gezellig.. op een gegeven moment waren het er wel heel erg veel! En Fay vond het prachtig!

staande fayDe enige goede foto met haar hele jurkje erop. Ze is echt te bewegelijk tegenwoordig om een goede foto te maken. Maar het jurkje is te schattig haha en staat haar uiteraard geweldig goed.. Maar deze foto is in ieder geval genomen in het buffet restaurant waar we heerlijk hebben gegeten.

selfiestick
eliniepinie
wijnBut first.. let me take a selfie! Mijn lieve schoonzusje had haar selfiestick meegenomen dus we hebben echt een hele serie aan foto’s gemaakt haha.. Best geinig zo’n stick!

haardvuurNa het eten stookten we gelijk het haardvuur op, ik vind dat altijd zo gezellig en sfeervol! Het ruikt ook zo lekker vind ik dan.

surprise
lijstWe hadden van te voren ook allemaal lo0tjes getrokken en surprises gemaakt met gedicht voor ons lootje. Wat het leuke was, was dat ik mijn broertje had en hij mij! Zijn surprise voor mij vond ik wel heel erg gaaf.. namelijk een award voor website van het jaar haha…. Zijn cadeaus voor mij waren overigens ook leuk hoor haha. Ook had hij nog een kleinigheidje voor onze kleine meid.

IMG_1913Als afsluiting van de avond deden we onder het genot van wat alcoholische versnaperingen een leuk spel. Echt een volle dag, enorm druk ook maar wel oh zo gezellig!

Hebben jullie ook zo’n leuke kerst gehad?

18 reacties op “Tweede kerstdag plog!

Reageren is niet mogelijk.