Twee weken na de bevalling: dagje Efteling!

Al voordat we wisten van Milo zijn schildklierproblemen hadden mijn man en ik al afgesproken dat hij vrij zou nemen in de week direct na mijn eerste kraamweek. Zo zouden we echt als geniet met zijn viertjes kunnen genieten een week lang. Echter liep het dus totaal anders en was het vooral onzekerheid, wachten en onderzoeken die week. Om de week toch fijn af te sluiten en tóch nog iets leuks als gezin te doen besloten we om naar de Efteling te gaan.

Ik heb zelf een abonnement, mijn man kon een kaartje kopen met 50% korting en Fay is natuurlijk nog gratis, net als Milo. Wel moet ik zeggen dat ik van te voren nog twijfelde of ik het zelf wel aan zou kunnen. Het was tenslotte pas 2 weken sinds de bevalling. Maar omdat je in het park overal kunt zitten en ik ook echt iets leuks wilde doen besloten we om gewoon te gaan. Inclusief vlogcamera!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zoals je wel kon zien hebben we, afgezien van de terugreis, echt een hele leuke dag gehad. Maar heeft het bij mij ook wel echt zijn tol geëist. Niet helemaal het beste besluit dus, alhoewel het snoetje van onze dochter zien het eigenlijk toch ook wel weer waard was!

Ben jij al abonnee op mijn YouTube-kanaal?

10 reacties op “Twee weken na de bevalling: dagje Efteling!

  • Geweldig die volg! Lief dat je er voor je dochtertje geen ging. Ik kan me zo voorstellen dat je best moe bent na zo een dag. Dat ben ik normaal al na een dag pretpark ?

  • Wauw, wat knap dat je zo hebt kunnen rondsjouwen! Kan me voorstellen dat dat pittig was, maar aan haar koppie te zien was dat het helemaal waard! 😉

  • Wat super leuk om jullie stemmen eens te horen 🙂 Wat een heerlijke dag ( afgezien van de file) hebben jullie gehad.

  • Heerlijk Meis, wij zijn al te lang niet in de Efteling geweest. Ivm mijn bekken en de zolder verbouwing kwam het er iedere keer niet van. Hopelijk komend weekend weer

    • Ik was ook dit hele jaar al niet geweest ivm bekken/zwangerschap. Dus blij weer gebruik te hebben kunnen maken van abonnement haha!

  • Wat een heerlijke vlog! En wat heb je een fijne stem om naar te luisteren 🙂
    Mooi gezin heb je! En dat stukje waarin Fay papa nog even omhelst, echt een smeltmomentje!

  • Wat een leuke dag! De Efteling is ook zo leuk! Daarom hebben mijn vriend en ik weer eens een abonnement genomen :-).

Reageren is niet mogelijk.