Twee weken na de bevalling: dagje Efteling!

Schermafbeelding-2017-06-26-om-11.58.29

Al voordat we wisten van Milo zijn schildklierproblemen hadden mijn man en ik al afgesproken dat hij vrij zou nemen in de week direct na mijn eerste kraamweek. Zo zouden we echt als geniet met zijn viertjes kunnen genieten een week lang. Echter liep het dus totaal anders en was het vooral onzekerheid, wachten en onderzoeken die week. Om de week toch fijn af te sluiten en tóch nog iets leuks als gezin te doen besloten we om naar de Efteling te gaan.

Ik heb zelf een abonnement, mijn man kon een kaartje kopen met 50% korting en Fay is natuurlijk nog gratis, net als Milo. Wel moet ik zeggen dat ik van te voren nog twijfelde of ik het zelf wel aan zou kunnen. Het was tenslotte pas 2 weken sinds de bevalling. Maar omdat je in het park overal kunt zitten en ik ook echt iets leuks wilde doen besloten we om gewoon te gaan. Inclusief vlogcamera!

Zoals je wel kon zien hebben we, afgezien van de terugreis, echt een hele leuke dag gehad. Maar heeft het bij mij ook wel echt zijn tol geëist. Niet helemaal het beste besluit dus, alhoewel het snoetje van onze dochter zien het eigenlijk toch ook wel weer waard was!

Ben jij al abonnee op mijn YouTube-kanaal?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. marije op 28 juni 2017 om 06:21

  Wat een leuke vlog! Het enthousiasme van Fay .. heerlijk om te zien!

 2. Lisette op 28 juni 2017 om 06:39

  Geweldig die volg! Lief dat je er voor je dochtertje geen ging. Ik kan me zo voorstellen dat je best moe bent na zo een dag. Dat ben ik normaal al na een dag pretpark ?

 3. simpel, met een snufje liefde op 28 juni 2017 om 06:45

  Dat is inderdaad heel erg lastig als je in zo’n lange file terecht komt. Wel fijn dat je toch een leuke dag hebt gehad.

 4. Joyce op 28 juni 2017 om 07:39

  aah super leuk en knap hoor dat je daar al heen ging 2 weken na de bevalling.

 5. Maud op 28 juni 2017 om 08:08

  Wauw, wat knap dat je zo hebt kunnen rondsjouwen! Kan me voorstellen dat dat pittig was, maar aan haar koppie te zien was dat het helemaal waard! 😉

 6. Lodi op 28 juni 2017 om 08:45

  Wat super leuk om jullie stemmen eens te horen 🙂 Wat een heerlijke dag ( afgezien van de file) hebben jullie gehad.

 7. Jodi - liefthuis op 28 juni 2017 om 11:07

  Heerlijk Meis, wij zijn al te lang niet in de Efteling geweest. Ivm mijn bekken en de zolder verbouwing kwam het er iedere keer niet van. Hopelijk komend weekend weer

  • Nicole op 28 juni 2017 om 11:56

   Ik was ook dit hele jaar al niet geweest ivm bekken/zwangerschap. Dus blij weer gebruik te hebben kunnen maken van abonnement haha!

 8. Marieke op 28 juni 2017 om 11:23

  Wat een heerlijke vlog! En wat heb je een fijne stem om naar te luisteren 🙂
  Mooi gezin heb je! En dat stukje waarin Fay papa nog even omhelst, echt een smeltmomentje!

 9. Els op 29 juni 2017 om 08:07

  Wat een leuke dag! De Efteling is ook zo leuk! Daarom hebben mijn vriend en ik weer eens een abonnement genomen :-).

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje