Tuinfeestje geven deze lente? Dit heb je nodig

tuinfeestje lente

Dit mag je zeker niet vergeten als je een tuinfeestje geeft

Wil je een tuinfeest geven deze lente? De lente is het ideale seizoen om een fantastisch tuinfeest te organiseren. Het wordt steeds weer wat warmer, waardoor het ook steeds fijner wordt om lekker met vrienden, vriendinnen en/of familie in de tuin te zitten. Dit kan perfect aan een lange tuintafel of aan fijne statafels. In dit artikel vertellen wij je wat je zeker niet mag vergeten als je van plan bent om een tuinfeest te geven in de lente. Lees snel verder en ontdek meer!

Goed tuinmeubilair

Een tuinfeest organiseren gaat niet zonder goede tuinmeubels. Zo kunnen al jouw gasten comfortabel zitten of lekker loungen. Als je er een diner van maakt, is het nog meer van belang dat er genoeg plek aan tafel is voor iedereen. Zorg er daarom voor dat je een tuinset met stoelen hebt, waarbij de tuintafel een flinke lengte heeft. Wanneer het tuinfeest ietsjes informeler is, dan kan het zeker aan te raden zijn om voor statafels te zorgen en loungesets te kopen.

Partytent

Wanneer je een tuinfeest organiseert, mag ook een partytent zeker niet ontbreken. Een partytent is eenvoudig op te zetten. Ook zijn de zijwanden doorgaans omhoog te rollen, zodat er met mooi weer ook wat extra frisse lucht binnen kan komen. Het hoeft niet lastig te zijn om de juiste partytent te vinden. Bedenk allereerst hoeveel ruimte je nodig hebt en welke functie je partytent dient te hebben tijdens het tuinfeest. Een partytent hoeft niet groot te zijn. Als je voor een compact formaat ziet, past deze al eenvoudig in de tuin. Een partytent is ideaal, want als het gaat regenen, kunnen je gasten toch lekker droog zitten.

De lekkerste hapjes en drankjes

Een tuinfeest kan niet zonder de lekkerste hapjes en drankjes. Je kunt liever teveel dan te weinig hapjes hebben. Bedenk vooraf wat jouw gasten lekker zouden vinden. Bedenk ook of je zelf gaat koken en alle voorbereidingen treft of dat je ervoor kiest jouw gasten ook zelf iets mee te laten nemen. Betaal je zelf de kosten voor de hapjes en drankjes of wil je dit samen met jouw gasten doen? Zorg er ook voor dat je rekening houdt met de allergieën van je gasten, zodat iedereen een fijne middag of avond kan beleven. Mocht je een barbecue organiseren, dan is het aan te raden alles wat je nodig hebt alvast klaar te zetten, zodat je dit niet pas doet als de gasten er al zijn en je geen tijd hebt om ze voldoende aandacht te geven.

Ik wens je een fijn tuinfeest toe!

Foto door Askar Abayev via Pexels

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje