True Colors, nieuwe collectie van Lucky Leaf

IMG_0338-AdobeRGBPerceptueel

Degene die mij al langer volgen/kennen weten dat ik helemaal weg ben van het merk Lucky Leaf. Beide kinderen hebben echt een heleboel van dit kledingmerk in de kast hangen. En inmiddels heb ik zelf ook al een aantal items in de kast liggen. Dus toen Marloes, het creatieve brein achter dit pracht merk, mij vroeg of ik samen met Fay model wilde zijn voor de nieuwe collectie zei ik natuurlijk direct ja.

Lucky Leaf

Lucky Leaf is een label met handgemaakte kinderkleding, opgericht door Marloes Klok-Krabshuis. Daarnaast verkoopt zij ook kleding voor moeders en zet ze zich in voor mooie initiatieven zoals Stichting Bootvluchteling en Re-Tire. Maar daarmee is nog lang niet alles gezegd. Want Lucky Leaf is nog veel meer dan dat. Want Marloes heeft de missie om anderen te inspireren en te helpen. En daarom is het sinds kort ook mogelijk om in haar naaiatelier door middel van creatieve dagbesteding te herstellen van bijvoorbeeld een burnout of depressie.

true colors lucky leaf

En dat past natuurlijk helemaal bij mij, gezien mijn verleden met depressies.

True Colors

Alhoewel ik de vorige collecties al erg leuk vond, niet voor niets hebben we er zoveel van in huis, is de nieuwe collectie echt een plaatje. Maar bovenal ook een eenheid. De collectie, True Colors genaamd, laat de ware kleuren van de eigenaresse zien. En staat voor de lange reis die zij heeft gemaakt om haar True Colors te durven tonen.

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

Nieuwe collectie

Nieuwsgierig geworden? Vanaf vandaag, 28 augustus, staat de collectie dan officieel online voor iedereen om te shoppen!

true colors lucky leaf true colors lucky leaf

Meer zien? Ga dan snel naar de webshop van Lucky Leaf! Je kunt ze ook volgen via Instagram

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Janske op 28 augustus 2018 om 10:16

    Wauw, wat een toffe collectie, zo leuk dat twinning! Complimenten Marloes! En Nicole en Fay, jullie staan er super leuk op samen! Echt kei leuk Nicole!

  2. Natasja op 31 augustus 2018 om 23:29

    Ik ken dit merk helemaal niet, maar wat een gaaf merk! En die foto van jou en Fay is geweldig!! Jullie zijn prachtig!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje