Trolls Wereldtour – vanaf 5 augustus in de bioscoop (winactie)

De kleurrijke Trolls zijn terug! In de nieuwe film Trolls Wereldtour ontdekken Poppy en Branch dat er nog veel meer muziek in de wereld bestaat dan alleen hun eigen poptunes. Wat een feest! Helaas denken de Rocktrollen daar anders over… Deze vrolijke en muzikale familiefilm draait vanaf 5 augustus in de bioscoop. En in deze blog kun je er kaartjes voor winnen!

Dol op trollen

Onze dochter is echt gek op de trollen uit de film Trolls. Ze heeft inmiddels ook al een kleine verzameling trollen en onlangs is daar weer wat bij gekomen doordat ze bij de McDonalds nu ook trollen bij de happy meal krijgen. De eerste film was al een groot succes dus niet gek dat zij staat te springen om het vervolg op de hitfilm Trolls.

Trolls Wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Winactie Trolls Wereldtour

Met deze nieuwe film op komst mag ik ook nog eens een toffe winactie houden. Ik mag twee pakketten weggeven met in elk pakket twee vrijkaartjes, een set vingerpoppetjes en een tas. Super leuk toch?!

Hoe maak je kans?

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder reageren dat je graag wilt winnen. Wel zou ik het tof vinden als je op social media (Facebook en/of Instagram) reclame maakt voor mijn blog.

Deze winactie loopt tot 5 augustus en ik stuur de winnaars zelf een bericht. Zorg dus dat je email adres goed ingevuld is.

40 reacties op “Trolls Wereldtour – vanaf 5 augustus in de bioscoop (winactie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *