Trolls Pop to Rock Poppy

In augustus ging hij in premiere. De tweede Trolls film “Trolls Wereldtour” van DreamWorks. Uiteraard ben ik ook met mijn dochter naar deze film geweest, want zij is dol op de Trolls. Vooral Poppy vindt ze geweldig, want ze is roze, houdt van dansen én zingen. En laat dat nu iets zijn waar Fay ook enorm van houdt.

Het kon daarom ook niet anders dan dat de Pop to Rock Poppy op het verlanglijstje van onze dochter zou komen. Ze heeft zelfs gezegd dat als ze het niet van Sinterklaas krijgt ze dit voor haar verjaardag wil. Deze is begin maart dus heel lang zou ze dan niet hoeven wachten. Maar Fay heeft geluk want wij hebben deze leuke muzikale speelpop gekregen om te reviewen. Ze krijgt hem wel pas met pakjesavond, dus de echte review zal ik na die datum hieronder toevoegen. Ik kan echter wel alvast wat meer over deze Trolls pop vertellen en een eerste indruk geven.

Over Pop to Rock Poppy

In de film Trolls Wereldtour gaan koningin Poppy en haar vrienden op een spannende, Trolls-tasische reis om alle muziek te redden. Met deze DreamWorks Pop-to-Rock Poppy van de film Trolls World Tour kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Deze muzikale speelpop heeft 2 verschillende looks en 2 verschillende sounds: pop en rock.

Als je Poppy haar ukelele geeft en op de knop drukt, horen kinderen een popversie van het nummer “Trolls Just Want to Have Fun” uit de film. Maar als ze haar de rock ’n roll-outfit aandoen en haar de elektrische gitaar geven, horen ze een hardrockversie van hetzelfde nummer! Kinderen kunnen doen alsof Poppy optreedt voor haar vrienden en met haar meezingen! 

Review Pop to Rock

Mijn eerste indruk is dat Poppy lekker groot is, het is dus geen speeltje wat kwijt raakt tussen al het andere. De liedjes zijn in het Engels maar dat is eigenlijk wel veel leuker dan in het Nederlands. Wel jammer dat het echt maar twee liedjes zijn, of eigenlijk 1 liedje in twee versies. Maar ik gok dat mijn dochter er zeker lang speelplezier mee heeft.