De top 5 van.. Vroemmmama

vroemmmama-auto-gezin

Ik heb vandaag weer een hele bijzondere website in de aanbieding voor jullie! Een blog van een moeder met drie kinderen, over auto’s. En dan zul je wellicht denken ‘oh daar hou ik niet van’. Maar ik raad je toch aan eens een kijkje te nemen want zij schrijft niet over auto’s zoals je in mannenmagazines ziet. Nee zij doet het op een manier dat wij als vrouw zijnde het ook erg interessant vinden. Er komen werkelijk de gaafste auto’s voorbij, ik heb al wel een favoriet. En zij test ze ook nog eens of ze wel gezinproof zijn! Ideaal toch?

Stel jezelf eens voor

Ik ben Marjolein (33) en woon samen met huisgenoot R en onze 3J’s (Jarno, Jelte en Julia) in een mooi hutje op de hei. Naast de ‘net-een-beetje-meer-dan-gemiddeld’ zorg voor het gezin blog ik over mijn grote passie: auto’s. Van rij-impressies tot gadgets voor Mama& Kids. Als het maar met auto te maken heeft. Tijdens het herstel van een Burn-Out moest ik op zoek gaan naar mijn passie. En ik wist het werkelijk niet. Tot ik voor Fiat een testrit ging maken. Dít was mijn dingetje!

Al rijdend herinnerde ik mij weer dat ik als meisje al dolgelukkig werd op bijvoorbeeld de AutoRai en in het donker een auto kon herkennen aan de achterlichten. Voor ik het wist was er een blogpagina aangemaakt en zie daar: Vroemmmama. Waar veel autojournalisten schrijven over het vooral het technische aspect van de auto, laat Vroemmmama juist het praktische van een auto zien met een flinke dosis humor. En dit alles in RealLife, samen met DeKids.

profielfotoM_bewerkt

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Ford Galaxy http://vroemmmama.com/2015/11/27/ford-galaxy/

Op dit blog ben ik extra trots. Om de auto écht goed te laten zien heb ik samen met DeKids een video gemaakt en het resultaat vind ik echt super.

Frozen Mini http://vroemmmama.com/2015/08/29/frozen-mini/

IJsjes! Altijd lekker! En wat dacht je van een ijsje in de vorm van een MINI Cooper. In het blog laat DeMiddelste zien hoe je ze maakt en vind je een paar lekkere recepten.

Op date met Karl http://vroemmmama.com/2015/07/15/geslaagde-date-met-opel-karl/

Toen de rijtest met de Opel Karl stond ingepland zag ik er best een beetje tegenop. Karl klinkt zo…..oudbollig. Ik twijfelde of ik er wel een leuk verhaal van kon maken. Maar we gingen op date en in het blog vertel ik je of er een klik was, of niet.

Wintercheck http://vroemmmama.com/2015/11/19/wintercheck/

Zo een ding wat je wel bij de garage ziet of een uitnodiging voor krijgt maar tja….moet dat nou echt? Misschien rijd je wel alleen kleine stukjes met je auto, en ach hij doet het toch wel. DeOudste mocht samen met een monteur de Wintercheck doen bij de garage en Wegenwacht Remko verteld of het nuttig is of niet.

Opel Cascada http://vroemmmama.com/2015/08/05/opel-cascada-betaalbare-weldadige-luxe/

Ik laat je zien dat een Cabrio heel erg geschikt kan zijn als auto voor Mama&Kids. Wij vonden het ge-wel-dig!

Schermafbeelding 2016-02-12 om 12.47.11

Ik heb niets teveel gezegd toch? Een super leuk site waar ik toch stiekem wel eens een kijkje neem. Gewoon om te zwijmelen over een eventuele toekomstige auto, maar ook omdat er niet alleen maar auto’s op staan, maar ook bijvoorbeeld een uitje naar een museum (over voertuigen weliswaar maar toch) en recepten voor een ijsje.

Ken jij Vroemmmama al?

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. demallemolenmoeder op 13 februari 2016 om 06:22

    Wat leuk en onderscheidend. Al heb ik zelf niet veel met auto’s .

  2. Simpel, met een snufje liefde op 13 februari 2016 om 09:10

    wat ontzettend leuk! Ik heb zelf niet zo heel veel met auto’s maar begrijp dat er wel vrouwen zijn die het wel hebben.

  3. Wilmaaa op 13 februari 2016 om 20:45

    Weer eens heel iets anders, leuk en handig!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje