Top 5 voorleesboeken dreumes

De afgelopen dagen (en vandaag ook nog!) is er een speciale editie van het Boekenfestijn in het Beursgebouw te Eindhoven. Ik kwam hier van de week pas achter en dacht eigenlijk dat ik geen tijd meer zou hebben om erheen te gaan maar gisteren vond ik toch nog een gaatje. Ik ben daar erg blij mee want naast dat ik voor mezelf weer een paar dikke pullen heb meegenomen kocht ik natuurlijk ook voor onze dame wat kinderboeken. Boekjes waar ze zelf in kan “lezen”, boekjes waarin we samen dingen ontdekken en voorleesboeken.

Niet alleen ik ben namelijk dol op lezen, ook de kleine meid lijkt al een verslaving te hebben. Ze heeft ook echt haar voorkeur al ontwikkeld. Daarom laat ik jullie graag haar favorieten zien en die van mij.

Grote beer kleine beer – Jane Chapman & David Bedford

voorleesboeken grote beer kleine beer

Kleine Beer wil net zo groot en snel worden als zijn moeder. In de koude poolsneeuw laat Moeder Beer aan Kleine Beer zien hoe het is om groot te zijn. Dat is leuk, maar Kleine Beer besluit dat hij nu nog niet groot wil zijn, want klein zijn heeft ook zo zijn voordelen…


Dááág speen
 – Vivian Slingerland1001004010224369

Wat is het verschil tussen een prinses en een baby? Een prinses heeft geen speen meer nodig! Dit boek is voor stoere meisjes met een betoverende glimlach. Smile! Vivian Slingerland, bekend van televisie, heeft twee dochters die maar moeilijk van hun speentjes afkwamen.

Weet je hoeveel ik je mis?

9041230564

Een heel innovatief muziekboekje. Luister naar het muzikale verhaal en maak je eigen opname. Het boekje schept een magisch en direct contact tussen kind en volwassene, terwijl ze daartoe niet het boek op hetzelfde moment in handen hoeven hebben..

 

 

Spelen met de mooiste vis – Marcus Pfistervoorleesboeken mooiste vis

 

In dit schattige, visvormige kartonboekje laat Regenboog al zijn dierenvriendjes aan je zien; de dolfijnen, de zepaardjes, de grote walvis, de zeehonden, de schildpadden en natuurlijk de andere vissen!

Kikker is jarig! – Max Velthuijs

voorleesboeken kikker max velthuijs
Kikker wordt vrolijk wakker, want hij is jarig. Hij wil een feestje geven en gaat bij al zijn vriendjes langs om ze uit te nodigen. Maar die reageren heel verbaasd, alsof ze helemaal niet weten dat hij jarig is. Zouden ze het echt zijn vergeten?

 

 

Wat is jouw favoriete voorleesboek voor een dreumes?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Henny op 10 mei 2015 om 08:02

  Wat een leuke boekjes. Onze kinderen zijn ook heel gek van boeken. Kikker doet het altijd goed. Dat boek over het speentje kende ik nog niet. Voor mijn dochter wel iets denk ik. Hoer worden Dora boekjes, boeken met flapjes, boeken over auto ’s en de boeken van kikker goed gelezen.

 2. Judith op 10 mei 2015 om 08:47

  Grote beer, kleine beer hebben wij ook. Erg leuk, leest de oudste voor de kleinste 🙂

 3. Bespaarzuinig op 10 mei 2015 om 09:13

  Kikker is hier ook een favoriet. De rest ken ik niet.
  Het boek met de beren klinkt leuk, net zoals dat opneemboek.

 4. saskia op 10 mei 2015 om 21:19

  Grote beer en kleine beer is zo ontzettend leuk! Het boek van de speen vind ik wel iets voor mijn zoontje aangezien we de nachten met speen willen afbouwen, alleen jammer dat het voor meisjes is 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 mei 2015 om 20:05

   Ze hebben hem ook voor jongens! Kijk maar eens bij bol.com 🙂

 5. Mama's Jungle op 10 mei 2015 om 22:06

  Een klein boekje met de cars auto’s via Kruitvat is momenteel favoriet

 6. Angelique op 12 mei 2015 om 12:35

  Mama kwijt is ook zo’n leuk boek 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje