Top 5 Sinterklaas cd’s

Al voordat de goedheiligman in het land was draaiden we ze al: Sinterklaas cd’s! We hadden er nog een paar liggen van vorig jaar plus ik kreeg er eentje opgestuurd om te reviewen. Omdat onze dochter toch zeker wel haar voorkeur heeft bedacht ik me dat het leuk was om de leukste Sinterklaas cd’s met jullie te delen.

De leukste Sinterklaas cd’s (volgens Fay)

De cd die wij het meest gedraaid hebben is die van Monique Smit, Sinterklaas is in het land. Deze kregen we meer dan een jaar geleden bij de Kruidvat maar je kunt hem ook hier kopen. Op deze cd staat een hele leuke duet samen met Jan Smit en voor de rest zijn het allemaal oude Sinterklaas liedjes in een nieuw jasje gestoken. Erg leuk dus.

Een andere cd die Fay telkens weer wil horen is die van Party Piet Pablo. Deze kochten we bij de Julianatoren en sindsdien is ze fan. Ze bekijkt ook heel graag de “serie” van Party Piet Pablo en kent al een heleboel nummers uit haar hoofd. Ik vind het zelf ook leuke muziek, al is het wel minder dat deze nummers de hele dag in je hoofd blijven zitten 😉

party piet pablo cd

Er zijn ook een aantal cd’s die ik al heel lang in huis heb. Deze kocht ik een paar jaar terug bij de Action. Zo hebben wij de Sinterklaas liedjes en sprookjes van Annie MG Schmidt, echt een succes voor in de auto. En ook Liedjes met een hoepeltje erom (Sinterklaas versie uiteraard). Die laatste kun je, behalve bij de Action, ook hier kopen.

En dan de nieuwste in ons bezit: De leukste Sint hits 2017! Deze kreeg ik ter review opgestuurd en ik moet zeggen hij valt zeker niet tegen. De meeste liedjes zijn qua tekst heel bekend maar wel in een nieuw jasje gestoken qua beat. De liedjes worden gezongen door onder andere Sita, Raak!, Ernst & Bobbie en Kinderen voor Kinderen. Een van de favorieten van Fay is “zachtjes gaan de paardenvoetjes” en “ik ben toch zeker Sinterklaas niet”. Die laatste vind ik zelf ook geweldig, doet me denken aan vroeger…

Wat is jouw favoriete Sinterklaas cd?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

sinterklaas cd's