De top 5 van.. Patricia neemt je mee

Vandaag staat de laatste top 5 van een blogger online. Ik heb vele maanden elke zaterdag een andere blogger haar podium mogen geven hier en daar ben ik er trots op. De hekkensluiter is Patricia, die blogt op haar eigen plekje ‘Patricia neemt je mee’. 

Stel jezelf eens voor

Ik ben Patricia, 32 jaar en woonachtig in Landgraaf. Geboren ben ik echter in Assen, de andere kant van het land dus. Ik ben getrouwd met Daphne en samen hebben wij een zoontje Bjarne Tim (2014). Mijn blog heet Patricia neemt je mee en hier neem ik je echt mee op reis door mijn leven. Ik deel daar van alles waarin ik je vertel hoe ik over dingen denk, hoe ik dingen beleef, maar natuurlijk ook over het moederschap, werk en meer van dat soort dingen. Ik ben gestart met bloggen omdat ik een eigen plekje op het internet wilde hebben waar ik gewoon kon schrijven over wat ik wilde en op de manier zoals ik dat zelf wilde. En dat werd dus Patricia neemt je mee. Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete artikelen op mijn eigen blog met je.

20151210030344

WELKE ARTIKELEN MOETEN MENSEN ECHT GELEZEN HEBBEN OP JE BLOG?

1: Entertainment | Muziek: mijn grote passie

In dit artikel deel ik iets bijzonders met je. Ik vertel je niet alleen wat ik zoal doe bij het koor, ik vertel je ook dat ik door muziek iets in mezelf overwon en ik deel ook een heel bijzonder iets met je. Namelijk… Nee, ga maar lezen.

2: Overdenking | De inkt waarmee de ziel schrijft

Natuurlijk mag een artikel uit mijn overdenkingen reeks niet ontbreken. Dit is namelijk een rubriek waarvan ik probeer deze wekelijks online te laten komen. Het lukt niet altijd, maar over het algemeen probeer ik toch wel om hem ’s zaterdags om tien uur te laten verschijnen. Het meest gelezen artikel in deze rubriek is het artikel “de inkt waarmee de ziel schrijft

3: Uit Eten | Gaststätte Bomanns

Een artikel wat het om een of andere reden nog altijd heel goed doet, is dit artikel over een restaurant waar wij via een aanbieding heel goedkoop konden eten. Ik vertel je hier waar we naar toe gingen en wat we daar konden eten. Oh, en wat is Bjarne nog klein op de foto zeg!

4: Er op uit | Margraten Military Cemetery

De Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Een plek waar ik heel graag een keer heen wilde. Vooral omdat ik heel erg geïnteresseerd ben in de oorlog en alles daaromheen. En ja, dan hoort natuurlijk ook de Amerikaanse begraafplaats daarbij. Wij bezochten hem en ik schreef er een artikel over.

5: Helaas het mag weer… vuurwerk

Ook een artikel wat ik schreef op de dag dat de vuurwerkverkoop startte werd goed bezocht. En op dit artikel kreeg ik ook veel reacties, wat ik ook heel erg leuk vond. Bovendien vertel ik je wat ik nou precies vind van vuurwerk.

Bedankt lieve Patricia voor het delen van jouw mooie verhalen en schrijfsels.

Helaas is hiermee het einde gekomen aan deze reeks, meer zit er niet in het vat. Wie weet komt er in het vervolg nog zoiets, want ik vind het altijd leuk om andere mensen hun podium te geven hier op de blog. Wel gaat er vanaf volgende week iets nieuws komen. Een beetje in dezelfde trant maar dan voor webshops. Want er zijn tegenwoordig zoveel leuke webshops te vinden, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daar probeer ik wat aan te doen door elke zaterdag een leuke webshop uit te lichten… Houdt de blog dus in de gaten!

2 reacties op “De top 5 van.. Patricia neemt je mee

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *