De top 5 van.. MeervanMir

Vandaag staat er weer een mamablogger in de picture op Meisje-Eigenwijsje. Dit keer is het de beurt aan Miriam, van MeerVanMir. Ik lig zelf altijd enorm dubbel om haar ‘Oeps.. foutje’ rubriek en vind het dan ook jammer dat ze er voorlopig mee stopt (met de rubriek dan he, niet met de blog). Maar voor degene die haar blog niet kennen: ze heeft inmiddels 26 foutjes online gezet! Dat is dus nog even een extra tip van mezelf, naast de top 5 van Miriam. 

Stel jezelf eens voor

Wat valt er verder over mij te zeggen? Tja, ben dus een werkende  moeder. Ik geniet van het mama zijn, maar vind het ook heerlijk te werken. Op mijn blog schrijf ik graag over de Muppets (mijn kids) maar ook over mijn eigen jeugd. Ik weet het, er zijn al zoveel mamabloggers en ik ben er weer een van de velen. Dat is ook zo, maar mijn jeugd en mijn kinderen zijn uniek. Dat maakt ook mijn blog uniek, want anderen hebben echt nog niet over mij of mijn kinderen geschreven. Alhoewel ik dat natuurlijk wel toejuich als ze dat zouden willen doen ;-).  Uiteraard kan je op mijn blog naast de genoemde anekdotes ook reviews over producten vinden en geef ik zo nu en dan producten weg. Kortom, veel te lezen! Maar ik zou zeggen, oordeel zelf gewoon!

 

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Mijn naam is Veerlosaurus Rexhttp://www.meervanmir.eu/kids/mijn-naam-is-veerlosaurus-rex/

Eigenlijk begon ik met dit artikel voor het eerst vanuit de kids te schrijven. Net zoals elke ouder vraag ik me wel eens af wat er in hun koppies omgaat.  Het leek me dus wel grappig om dit voor hun te vertalen als het ware.  Mijn kinderen zijn wel kleine bengeltjes als ik het zo teruglees.

Kraamtranenhttp://www.meervanmir.eu/mama/kraamtranen

Met dit artikel heb ik mezelf echt bloot gegeven. Ik heb er echt wat nachtjes over moeten slapen voordat ik op publiceren durfde te drukken. Zelfs mijn directe omgeving wist namelijk niet van mijn worsteling in die eerste dagen af. Nu zo achteraf ben ik er erg trots op.

Het punt is bereikt, ik stop ermeehttp://www.meervanmir.eu/mama/het-punt-is-bereikt-ik-stop-ermee/

Toen ik dit artikel schreef was ik zo klaar met borstvoeding. Ik kon zoveel redenen bedenken waarom het genoeg was en ik wilde er ook echt mee stoppen. Toen Veerle 9 maanden was (3 maanden later sinds de publicatie) kreeg ze wel nog af en toe de borst. Van volledig stoppen was het dus niet gekomen. Het is ook zo makkelijk.

Een echte babyshower – http://www.meervanmir.eu/kids/een-echte-babyshower/

Mijn babyshower was echt uniek. Het had zo in een comedy een scene kunnen zijn. Eigenlijk was daarmee ook mijn eerste oeps-moment ontstaan.

Gastblog Sanne: supermarkthttp://www.meervanmir.eu/kids/gastblog-sanne-supermarkt/

Wie kent dat nou niet? De peuterpubertijd! Ik vind het een best lastige en vermoeiende fase. Hoe kan je er het beste mee omgaan? Wat mij betreft door veel geduld te hebben en er de humor maar van in te zien. Dat hoopte ik met dit artikel te bereiken.

meer van mir

Het verhaal van de babyshower heb ik gemist, maar ik moest er wel hard om lachen. Het zal je maar overkomen zeg! Ja, ik raad je echt aan om kennis te gaan maken met deze leuke mamablog. Haar schrijfstijl wil je niet missen 🙂

Ken jij MeerVanMir al?

6 reacties op “De top 5 van.. MeervanMir

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *