De top 5 van.. Marstyle

De blog in de spotlight vandaag is er eentje die zeker anders is dan anderen. Hoe de meeste bloggers beginnen met een blog omdat ze schrijven zo leuk vinden of omdat ze hun ei kwijt willen. Zo is Marguerita begonnen met bloggen omdat ze nogal veel winacties won (ze deed er ook aan veel mee) en het haar leuk leek om daarover te schrijven. Haar blog bestaat dan ook merendeel uit reviews wat erg handig is, vooral als je niet zeker weet of je bijvoorbeeld een bepaald iets moet gaan kopen. Daarnaast schrijft ze ook nog heel leuk, dus zeker een kijkje waard.

Stel jezelf eens voor

Hallo allemaal, ik ben Marguerita, en ik heb een kneuterige blog over mijn hobby om overal voordeeltjes te scoren door bijvoorbeeld het gebruik van coupons, meedoen aan winacties en vooral de dingen die ik (samen met mijn dochters van 3 en 4) ontdek. Ik ben gek op het proberen van nieuwe producten en review wat af met mijn meiden. Ik hoop mensen met mijn blog aan het lachen te maken en ze ondertussen te laten zien hoe makkelijk zij zelf ook bepaalde voordeeltjes kunnen scoren. Bij Meisje Eigenwijsje won ik onlangs een mooie longsleeve voor mijn dochters bijvoorbeeld, weer iets dat je niet zelf hoeft aan te schaffen en wat wel heel leuk en nuttig is! Vandaag deel ik mijn Top 5 blogs met jullie. Sinds 1 januari ben ik met mijn blog verhuisd naar http://marstyle.nl en focus ik nog meet op verwennerij voor mezelf en mijn dochters. Bezoekers vinden vooral mijn maandelijkse Winspiratie rubriek leuk.

DSC_0095

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Poldermama goes Glamping
Het mooiste dat ik mocht doen voor mijn blog was een weekendje glampen in het Vechtdal Overijssel. Een bijzondere ervaring die bestond uit wekenlang voorpret en een geweldige belevenis voor mijn gezin. Wij hadden nog niet eerder gekampeerd en mochten dat doen in een prachtige accomodatie op Camping De Wolf. Ik kan nog steeds de geur van het hout ruiken als ik er aan terugdenk.

Voorlezen: de overstap van peuter naar kleuter
Een beknopte overview van onze favoriete voorleesboeken per leeftijdscategorie. We hebben echt een flinke boekenvoorraad en ik heb dus lang niet alle boeken benoemd, maar wel de highlights. Ik heb zojuist ook weer lekker lang voorgelezen en merk echt het leeftijdsverschil nu mijn dochters 3 en 4 zijn. De kleuter wil graag verhalen horen over schoolgaande kinderen die liefst iets ouder zijn dan zijzelf, zoals Lotte en Roos en het boek van Lovestation22 dat we op dit moment reviewen. Mijn peuter houd heel erg van – nog steeds – Bobbi, Pluk van de Petteflet, Jip & Janneke. Iets simpeler verhaaltjes echt op peuters gericht.

Volgens mijn horoscoop word ik goeroe!
Mijn allereerste blogje. Het leuke is dat enkele maanden later diverse lezers hier steeds op terugkwamen. Dat ik me na een bepaalde blog met voordeeltips toch wel echt een goeroe mocht noemen. In een recente blog heb ik dat dan ook maar gedaan, haha.

De Kinderliedjestag
Tags vind ik vaak wel grappig om te lezen, maar zelf doe ik er weinig mee op mijn blog. Tot ik de Kinderliedjestag tegenkwam. Ik ben gek op zingen met mijn kinderen en verzon in de babytijd al liedjes om ze rustig te houden tijdens bijvoorbeeld het aankleden. Was erg leuk om hierover na te denken.

We gaan door voor de vaatwasser
Hoe kneuterig en raar wil je het hebben? Ik probeerde vaatwastabletten te winnen, maar dat liep mis. Ik won een vrijstaande vaatwasser die niet in mijn keuken paste. Wat ik ermee deed, lees je in deze blog.

En wat vond je van de blogs? Misschien een beetje verwarrend omdat Poldermama nu eigenlijk Marstyle is geworden, maar omdat bovenstaande artikelen nog niet op haar nieuwe domein te vinden zijn hebben we het nu op deze manier aangepakt.

 

Ken jij Poldermama/Marstyle al?

5 reacties op “De top 5 van.. Marstyle

  • Grappig om zo terug te lezen, ook met mijn oude logo omdat ik vergeten was je de nieuwe te sturen die pas voor me gemaakt is 🙂 Hoop je snel weer te zien op een blogevent, lief dat ik op je blog mag staan!

  • Grappig om te lezen! Want ook ik doe al jaren mee met online prijsvragen en heb ook veel gewonnen (vorige maand nog een shoptegoed van Feestwinkel365 bij Meisje-Eigenwijsje ????) Mij leek het ook leuk om een blog te beginnen met als basis de spelen die ik win te revieuwen. Daar is Mamaslieftse uit geboren. Elke week verzamel ik ook een overzichtje van de leukste winactie van andere bloggers. Veel succes met je blog Marstyl! Dan ga ik nu ook snel meedoen met jouw winactie, want voor mijn werk als dietist verdiep ik momenteel in de suikervrije diëten!

Reageren is niet mogelijk.