De top 5 van… Everyday-Life

groot22

De allereerste top 5 van.. van het jaar 2016 wordt ingevuld door mijn naamgenoot Nicole. Zij heeft een persoonlijke blog waar ze vaak met veel humor schrijft over de belevenissen uit haar leven. Ik zet graag anderen in het zonnetje en geef daarom andere bloggers de kans om zichzelf en hun blog voor te stellen in deze rubriek. Ook benieuwd naar de andere artikelen in deze rubriek? 

Stel jezelf eens voor

Ik ben Nicole, 32 jaar, getrouwd met Kevin en mama van Spencer. In het dagelijks leven werk ik in de journalistiek. In mijn vrije tijd blog ik op mijn site. Ik ben daarmee begonnen, omdat ik schrijven heel leuk vind. Heb altijd al iets willen beginnen, maar wist nooit waarover. Toen werd ik moeder en had ik inspiratie genoeg! Mijn blog is anders dan anderen door mijn schrijfstijl. Ik hoop dat mijn persoonlijke blogs op een grappige en nuchtere manier geschreven zijn en mensen ermee aan het lachen kan maken!Spencer en ik

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

“Waar is die fucking plas-⁠strip?” -⁠ Onhandige momenten van een moeder. In deze blog beschrijf ik al mijn onhandige momenten tot nu toe. En dat zijn er nogal wat! Van niet weten waar de plas-strip op een luier zat, tot volledig in de knoop zitten met overslagrompers. Om over de kinderwagen nog maar te zwijgen…. Ik denk dat deze blog voor veel moeders herkenbaar is. Heb er destijds veel leuke reacties op gekregen

Hoe ik een burgertrut werd. Als je mij een beetje wilt leren kennen, moet je deze blog lezen. Ik ging van totaal onafhankelijk en zeker geen kinderwens, naar getrouwd en met een baby in een vrij korte periode. Mijn leven is totaal veranderd. In de blog beschrijf ik hoe ik van dronken in een nachttrein in Thailand naar thuis met een kleintje ging.

Mama zijn zonder moeder. Een paar jaar geleden heb ik mijn moeder verloren en dat is een terugkerend onderwerp op mijn blog. Ik vind het fijn om het van me af te schrijven. Soms is het moeilijk om zelf mama te zijn als je geen moeder meer hebt. Het is nu een nog groter gemis. Dat heb ik in deze blog geprobeerd te omschrijven.

Help, onze baby is de hulk! Is jouw kleine ook een kleine sloper in huis? Dan is deze blog wellicht herkenbaar voor je. Ons zoontje ziet eruit als een blonde engel, maar ondertussen trekt hij letterlijk de plinten van de muur. Herkenbaar voor veel moeders, vrees ik 😉

Persoonlijk -⁠ Miskraam -⁠ Deel 1. Ik heb een tweeluik over mijn miskraam geschreven. Niet omdat ik graag te koop loop met mijn ellende, maar omdat ik merkte dat vrouwen die dat ondergaan het er heel moeilijk mee kunnen hebben en dit niet altijd door de omgeving wordt begrepen. Als ik met deze – en de blog die daarop volgde – ook maar één vrouw heb kunnen helpen, dan zou ik dat heel mooi vinden. Dit is overigens mijn best gelezen blog ooit, dus blijkbaar is het wel een onderwerp dat mensen raakt.

groot22

Bedankt voor het delen van jouw top 5 Nicole. Persoonlijk vind ik het een enorm mooie mix tussen humoristische artikelen, samen met een aantal hele persoonlijke. Precies datgene wat me zo trekt in je site.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 2 januari 2016 om 07:57

  Leuke artikelen! De titels vind ik al grappig aandoen.

 2. Nicole op 2 januari 2016 om 08:38

  Superlief dat ik in de spotlights mag staan! Xxx

 3. Charlotte op 2 januari 2016 om 09:23

  Jaaa lieve Nicole! Mooie top 5 heb je uitgekozen!

 4. Malou op 2 januari 2016 om 10:00

  Ik vond dat artikel over die onhandige momenten heel erg leuk 🙂

 5. Anita op 2 januari 2016 om 11:19

  Ik heb meteen doorgeklikt naar het laatste artikel! Hier kortgeleden namelijk een miskraam gehad en hier ook openlijk over geschreven.

 6. Bregje op 2 januari 2016 om 18:55

  Toffe rubriek dit! 🙂

 7. jongensmoeke op 2 januari 2016 om 23:31

  Leuk idee om anderen een plekje te bieden!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje