De top 5 van.. Bampraat

Vandaag staat er een bijzondere top 5 online. Tenminste, ik vind hem zelf enorm bijzonder. Dit keer is het namelijk de beurt aan Thea van Bampraat. Voor de mensen die Bampraat nog niet kennen: de letters BAM staan voor Bewust Alleenstaande Moeder. De afgelopen maanden hebben we kunnen meeleven met haar terwijl ze poging op poging deed om zwanger te worden. Echt een mustread blog, deze wil je volgen!

Stel jezelf eens voor

Ik ben Thea, een dertiger met een kinderwens. En die kinderwens maak ik waar in mijn eentje. Ik heb inmiddels al een aantal inseminaties gehad met donorzaad. En na 8 pogingen bleek ik zwanger te zijn! Op mijn blog, Bampraat, vertel ik over hoe ik een Bewust Alleenstaande Moeder wordt en alles wat daarbij komt kijken. En daarnaast blog ik over andere dingen die ik leuk vind.

Thea800

Bol AlgemeenBol Algemeen

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Titel: Mijn donor kiezen
Een van de moeilijkste dingen die ik heb moeten doen in mijn leven: een spermadonor kiezen. Ik wist niet wat me overkwam en hoe moeilijk het was. Raar om uit een map te kiezen welke spermadonor ik wilde, het is gelukt…gelukkig!

Titel: Interview: een geschenk van God
Het is het best gelezen interview op Bampraat. Er verschijnt vrijwel elke maand een interview. Dit was met een andere Bewust Alleenstaande Moeder. Mooi om te zien dat hij zo goed gelezen is.

Titel: De hypnotische maagband
In deze blog legde ik uit over de bijzondere maagband die ik heb laten plaatsen een paar maanden geleden. Ik leg uit wat het precies en aan welke regels ik me moet houden. Het is een bijzonder iets voor mij. De hypnotische maagband heeft me zoveel rust gegeven, en een ander lichaam. Ik heb nog geen seconde spijt gehad.

Titel: Lieve Juul (review)
Een van de mooiste boeken die ik heb mogen lezen (en mogen reviewen). Het verhaal van Nathalie is zo bijzonder. Juul is haar vlinderkindje. Door een placenta die verkeerd lag, verliep de zwangerschap heftig (is niet eens het goede woord) en is Juul overleden. Het is zo aangrijpend. Zo mooi. Een boek die nooit uit mijn kast zal verdwijnen denk ik.

Titel: Dromen komen uit!
Het is de blog waarin ik vertelde dat ik zwanger was. Ik kon het niet meer voor me houden. Ik ben naar aanleiding van die blog enorm overdonderd met felicitaties. Ik ben er nog steeds van onder de indruk. Hartverwarmend was het ook.

BAMLOGO

Als het goed is heb jij nu ook ontdekt hoe geweldig de blog van Thea is. Ik zou dus zeggen: sla de link op en neem zo af en toe eens een kijkje. Lieve Thea, ik ben zo blij voor je dat je eindelijk zwanger bent en hoop dan ook op een voorspoedige zwangerschap en bevalling natuurlijk! Ik blijf je volgen op deze mooie reis en hoop tot ziens.. 🙂

Ken jij Bampraat al?