De top 5 van.. Aukjeswereld

Ik kwam voor het eerst een artikel van Charlotte tegen op een andere website. Daar zag ik direct dat het de Charlotte was die ik al jaren ken. Niet lang daarna startte ze haar eigen blog en wat vond ik dat leuk om te zien! Inmiddels is Charlotte alweer een tijd bezig en is ze niet meer weg te denken in blogland. Super leuk om haar artikelen te lezen en zo een kijkje te nemen in haar leven. Natuurlijk ook omdat Aukje, haar dochtertje waar de blog naar vernoemd is, niet zo heel veel scheelt in leeftijd met Fay. Oh en ze zijn natuurlijk vriendinnetjes zodra ze elkaar zien haha. 

Stel jezelf eens voor

Ik ben Charlotte, 30 jaar en mama van Aukje van 2. Ik blog dagelijks op aukjeswereld over alles wat er in ons leven speelt. Ik vind het altijd ontzettend leuk om een kijkje te nemen in het leven van anderen, dus vandaar dat ik ben begonnen met mijn blog. Nu kunnen anderen ook een kijkje nemen in ons leven.

 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Alleen op het schoolplein

Een blog geschreven recht vanuit mijn hart. Ik hoop dat ouders hierdoor beseffen hoeveel het met een kind doet als ze vergeten worden. Het is zo verdrietig om te zien hoe een vrolijk snoetje kan veranderen in een verdrietig snoetje.

10 x smeltmomentjes van liefde

Soms loop je gewoon over van liefde voor je kind. Ik denk dat elke ouder dit wel herkent. Na zo’n liefdesaanval schreef ik dit artikel, met een grote roze wolk met hartjes boven mijn hoofd 😉

Als een ander kind, jouw kind pijn doet

Ik blijf het zo ontzettend moeilijk vinden om goed te reageren als een ander kind mijn kind bewust pijn doet. Wanneer het meteen gecorrigeerd wordt door de ouder dan heb ik er geen problemen mee (mijn kind zal heus ook wel eens iets doen bij een ander) maar wanneer dat niet het geval is, vind ik het erg moeilijk om zelf goed te reageren.

Opvoeden met normen en waarden

Nu Aukje wat ouder wordt, is het echte opvoeden begonnen. Ik moet haar ineens corrigeren en leren wat wel en niet mag. Soms vergeet ik wel eens dat ik altijd het goede voorbeeld moet geven, maar Aukje helpt me er dan weer aan herinneren hoor, want ze doet alles na tegenwoordig, echt alles!

Mijlpalen tag

Als laatste mijn zelfbedachte mijlpalen tag. Elke ouder is super trots op alle mijlpalen van zijn kind. Dan is het des te leuker als je zelf alles opschrijft. Bijvoorbeeld voor later als ze zelf volwassen zijn en kinderen hebben. Kan je lekker vergelijken 😉

aukjeswereld

Je hebt toch wel alle bovenstaande artikelen gelezen nu he? Ik heb zelf ook nog een aanrader en dat is het kijkje in hun huis. Serieus, zij hebben zo’n mooi huis. Bijna mijn droomhuis haha. Zeker even doen dus. 

Ken jij Aukjeswereld al?

4 reacties op “De top 5 van.. Aukjeswereld

Reageren is niet mogelijk.