Mijn top 10 Feel Good shops

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik afgelopen weekend naar het Feel Good & Shop Event bent geweest. Vandaag deel ik met jullie mijn top 10 qua feel good shops en ervaringen. Er stonden namelijk zo’n 70 shops en daarnaast ook nog foodtrucks en andere unieke dingen om het feel good gehalte zo hoog mogelijk te laten worden. Eigenlijk kan ik wel een top 50 ervan maken, maar dan zijn jullie morgen nog aan het lezen dus ik houd het bij 10 shops en ervaringen die ik de moeite waard vind!

  • G-selle. Ik verzamel sjaals. Ik draag ze graag maar de laatste tijd veel te weinig. Toen ik langs de stand van G-selle kwam moest en zou ik dan ook een sjaal kopen. Ze verkoopt handgemaakte infinity scarves van restmateriaal uit de textielindustrie. Het is nét even wat anders en elke sjaal is ook zo goed als uniek. Mijn moeder en ik kochten beide een sjaal en een dag later haalde ik Anita (ook een sjaal lover) over om er ook eentje te kopen!IMG_3995
  • Woordkunsten. Ik volg Jentl van Woordkunsten al een lange tijd via social media. Zij schrijft prachtige korte gedichten! Ook ontmoette ik haarzelf en haar man bij Flavourites. Ik had echter nog nooit iets bij haar gekocht. Nu kon ik het echter gewoon niet laten, al kan ik niet laten zien wat ik kocht want het is een cadeau haha.IMG_3999
  • Op een stokje. Deze webshop kende ik nog helemaal niet, stom he! Want ze hebben echt hele gave dingetjes. Zoals een brede washitape met flamingo’s, een gave truckerscap (voor jong en oud!), mokken, tassen, kaarten en nog veel meer! Twee van die kaarten gingen mee naar de Hei want zowel mijn moeder als ik kochten een kaart met enorm mooie tekst.
  • Zentent. Monique van den Berg, van metaandacht.nu, heeft in samenwerking met Liza de Kiwiet de zentent ontwikkeld. Redelijk achterin het Koekgebouw stond deze rustige oase. Op de muur allerlei inspirerende teksten en een plekje om even tot rust te komen. Ook kon je er een boodschap achterlaten en dat heb ik ook gedaan.IMG_4016
  • Tostibus. Een gaaf oud busje omgebouwd tot eetzaakje. Eten op wielen, super slim bedacht! En de tosti’s die ze hebben zijn ook echt overheerlijk, zo had ik een tosti met  geitenkaas honing en walnoten en mijn moeder met brie! Heerlijk om als lunch te eten. Of als tussendoortje, hihi.
  • Puzzles. Naast de tostibus stond Puzzles. Puzzles is ook een foodtruck maar dan eentje die ‘unexpected powerfood’ aanbied. Zo hebben ze allerlei verse (groene) sapjes voor je, maar bijvoorbeeld ook een heerlijk vega burger! Serieus, ik ben helemaal niet van de vega dingen, maar dit was lekker!!IMG_3985
  • Durf te stempelen. Deze webshop volg ik al een tijdje, de stempels die ik er voorbij zien komen zijn echt zo leuk. Ook maken ze stempels op maat, een service die ik wel zie zitten als het gaat om mijn logo als stempel. Ik had Wivine van durf te stempelen echter alleen nog maar op twitter gezien, ze had namelijk nog niet op een beurs gestaan. Dit event was de eerste keer. En volgens mij smaakte het naar meer. Bij de bezoekers in ieder geval!
  • Oktoberdots. Het was Anita die me weer op Oktoberdots, ik was er namelijk ram voorbij gelopen. Gelukkig dat Anita er was want wat hebben zij een leuke diversiteit in kaarten, boekenleggers en posters! Ik kon het dan ook niet laten om wat boekenleggers mee naar huis te nemen! Ook twijfelde ik over een super leuke poster van een uil, maar de kleuren passen niet in ons huis helaas.IMG_4054
  • Grachtenpracht. Tijdens het event kregen wij bloggers een leuk cadeautje van Marjolijn, de eigenaresse. Namelijk een uit pakketje uitnodigingen die je in de vorm van een hoed kunt vouwen. Hoe origineel! Dat is ook waar Grachtenpracht voor staat, enorm leuke ideetjes en super origineel. Je vindt zoiets niet snel ergens anders. Dat is wel haar kracht denk ik. Want bij veel webshops zag je toch dezelfde dingen terug komen zoals de pastel letter banner.IMG_3996
  • Yolande Avé. Ik heb er in mijn live blog al wat over geschreven en binnenkort zal er nog een inhoudelijk artikel geschreven worden over Yolande en hoe zij me tot nu toe geholpen heeft. Maar ze hoort ook zeker thuis in dit rijtje. Yolande is een kleding stylist en heeft onder andere de selfie strippenkaart in haar “assortiment”.IMG_3991

Nu zit ik dus aan de tien shops en ervaringen, maar ik had er nog veel meer op kunnen noemen. Leuke lintjes bijvoorbeeld en Petozzi.

Kortom, als je dit jaar niet bent geweest en er volgend jaar weer een Feel Good & Shop Event georganiseerd wordt, dan weet jij wel waar je heen moet!!

Bol AlgemeenBol Algemeen

6 reacties op “Mijn top 10 Feel Good shops

Reageren is niet mogelijk.