Top 10 Carnaval kostuums voor het hele gezin

Al vanaf dat ik klein ben vier ik al Carnaval. Hetzelfde geldt voor mijn man en ook de kinderen vieren het elk jaar met ons mee. En elk jaar is het dan ook weer superleuk om te bedenken wat we aan gaan trekken. Mijn grote wens is nog steeds om met het hele gezin in dezelfde Carnavalskostuums te gaan of in ieder geval in hetzelfde thema. Vandaar ook deze inspiratie blog met de top 10 van Carnaval kostuums voor het hele gezin.

Carnaval kostuums voor het hele gezin

Mijn man en ik zijn beide wel eens als piraat verkleed gegaan, beetje a la Jack Sparrow. Mijn dochter en ik zijn ook wel eens samen als Minnie Mouse gegaan en beide kinderen als Peter Pan en Tinkerbell. We zijn echter nog nooit als gezin samen in hetzelfde thema verkleed geweest. Meestal draagt mijn man namelijk kleding van de Raad van Elf omdat hij bij de reserves zit en dan moet invallen. Toch kriebelt het ook dit jaar weer en besloot ik de leukste kostuums uit te zoeken voor het hele gezin. Kijk mee naar de leukste carnavalskleding.

Foute trainingspakken

Je kent ze waarschijnlijk wel uit je eigen tienerjaren, die mega foute trainingspakken. Ik wilde ze vroeger altijd, want ik vond ‘hakkuh’ echt gaaf om te doen, maar ik heb ze nooit gehad. Je kunt natuurlijk ook gewoon als ‘New Kids’ gaan uit Maaskantje ­čśë

Vampieren in de nacht

Onze dochter is ooit eens een Vampier geweest en dit jaar ga ik zelf als Vampier verkleed. Echter lijkt het me ook leuk om als een complete vampieren familie rond te lopen.. en de mensen de stuipen op het lijf jagen.

Superhelden

Mijn zoontje heeft een hele kist vol met superhelden kleding. Denk aan Spiderman, Batman, Superman, de Hulk en nog veel meer. Hoe gaaf is het dan om als gezin zijnde een Superhelden familie te worden. Dat kan natuurlijk als familie Thundermans, maar je kunt ook als de Avengers gaan. Dan wil ik Captain Marvel zijn, mijn man Iron Man, ons zoontje de Hulk en onze dochter Harley Quinn. Dat is dan wel de schurk maar goed dat past er natuurlijk ook bij!

Adams Family

Met de nieuwe serie van Wednesday op Netflix is de Adams Family weer helemaal hip. Hoe leuk is het dan om als gezin of familie als de karakters uit deze serie verkleed te gaan. Voor deze familie heb je vooral accessoires nodig om helemaal in je rol te komen. Denk aan een zwarte vlechten pruik voor Wednesday en een grote sigaar voor Gomez. Mijn dochter gaat sowieso verkleed als Wednesday samen met haar vriendinnen. Ook leuk natuurlijk.

Piraten thema

Mijn man en ik zijn dus al eens als Jack Sparrow verkleed gegaan, dus die pakken hebben we op zolder liggen. Hoeven we alleen voor de kinderen nog piraten kleding te kopen.

Politie en boeven

Wat je ook veel ziet als het gaat om een thema voor een vriendengroep of familie is politie en boeven. Een aantal trekken een leuk politie kostuum aan en de anderen juist een zwart wit gestreepte boevenpak. Superleuk en heel erg herkenbaar natuurlijk voor iedereen.

La Casa de Papel

Alhoewel deze Spaanse serie een paar jaar geleden echt een grote hit was, blijken de La Casa de Papel pakken nog steeds goed verkocht te worden. Het is dan ook wel een hele herkenbare outfit en hoe gaaf is het dan om dit met zijn allen te dragen. Je herkent elkaar ook goed van een afstand dus je raakt je familieleden niet snel kwijt.

Unicorn familie

Als het aan mijn dochter ligt gaan we ook een keer met zijn allen als unicorn verkleed. En dat kan heel goed want er zijn unicorn pakken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Er is dus voor ieder wel wat wils.

Leeuwenkoning

Nog een thema waar je alle kanten mee op kunt is de leeuwenkoning. Je kunt natuurlijk als een familie leeuw verkleed gaan, maar als je kijkt naar de film de leeuwenkoning zou je er ook voor kunnen kiezen om als Timon en Pumba verkleed te gaan. Doe daar nog een Simba en Nala bij en je hebt een leuk thema voor je gezin.

Circus

Als laatste thema (er zijn er nog veel meer, maar dit zie je toch ook wel regelmatig) heb je ook nog het circus. Denk aan allemaal clowntjes, of juist een circusdirecteur met diverse clowns erbij. Of wat dacht je van een acrobaat. Ook hierbij kun je alle kanten op en er zijn sowieso meer dan genoeg verschillende clownspakken voor het heel gezin te vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *