Top 10 best gelezen artikelen van juli

Het is alweer augustus en dat betekent dat de maand juli alweer voorbij is. Ondanks dat er pas een week echt zomers weer was die maand is hij wel omgevlogen. En wat doe ik aan het einde van een maand? Naar mijn statistieken kijken. Ik vind het namelijk altijd erg interessant om te zien op welke zoekwoorden mensen op mijn blog zijn gekomen. Maar ook welke artikelen het goed hebben gedaan. Doordat er zo’n verrassende top 10 uit is gekomen besloot ik het dit keer met jullie te delen.

Om de spanning wat op te bouwen begin ik bij het artikel wat op nummer 10 staat en ga zo door naar de nummer 1.

10. Weight Watchers update #7 | Frustraties

Dat er een Weight Watchers update in de top tien staat verbaast me eigenlijk niets. Mijn artikelen over deze lifestyle die ik nu volg doen het altijd wel goed. Er wordt in ieder geval veel op gereageerd dus ik ga er dan ook altijd vanuit dat veel mensen het lezen. Mocht jij hem alsnog gemist hebben dan kun je hem hier nog eens lezen, al is er inmiddels alweer een nieuwe update uit.

9. Ik verloor in 9 dagen tijd 5,1 kg – Clean 9

Een artikel uit januari, maar die momenteel dus erg veel gevonden wordt via Google. En begrijpelijk want je ziet steeds meer mensen die de Clean 9 willen proberen. Het is namelijk een hele fijne reinigingskuur die je lichaam een kickstart geeft om bijvoorbeeld van die suikerverslaving af te komen. Ook helpt het je om te laten inzien wat gezond eten met je doet.

8. Blogfeestje – 4 blogs, 1 feestje

Erg trots waren we toen we zagen dat ons blogfeestje zo goed bekeken was. Maar vooral dat er zoveel mensen mee wilden doen. Het blogfeestje is een manier om online samen te komen met andere bloggers en elkaar te inspireren. Je kunt links naar je eigen artikelen achter laten en vervolgens ook bij anderen een kijkje gaan nemen. Ook worden er elke week 12 artikelen uitgelicht op de vier blogs (3 per blog).  Enorm gezellig dus en een wekelijks terug komend iets!

blogparty_liggend

7. Na 2,5 jaar ziektewet weer op zoek naar werk

Dat mijn artikel over op zoek gaan naar werk zo goed gelezen zou worden had ik eigenlijk niet verwacht. Ik heb het namelijk in eerste instantie voor mezelf geschreven om op een rijtje te zetten wat voor werk ik deed en waar ik nu naar op zoek ben. Mijn man gaf de suggestie om dit dan ook gewoon online te zetten dus na wat aanpassingen besloot ik dat ook gewoon te doen. Ik kreeg ook een aantal fijne tips plus mensen weten nu dat ik zoek naar werk dus komen af en toe met leuke vacatures. Ook erg handig!

6. De 7 mooiste romantische drama films

Vorig jaar wilde ik een top vijf maken met deze films maar het werden er zeven. Eigenlijk kan ik wel weer opnieuw een top 7 of wellicht een top tien want in een jaar tijd zijn er toch weer wat bij gekomen. Zoals bijvoorbeeld ‘Remember Me’. Ik houd enorm van romantische drama films en als jij daar nu ook van houd zou ik zeker even een kijkje nemen.

5. Gezonde appeltaart | De Wappeltaart

Ik hoopte dat dit artikel in de top vijf zou zitten en ja hoor. De gezonde appeltaart staat precies op nummer 5. Ik heb hem inmiddels al drie keer gemaakt en hij beviel eigenlijk bij iedereen! Elke dag komen er wel mensen binnen op dit recept dus dat vind ik natuurlijk erg leuk. Nu nog leren om goede food-foto’s te maken zodat het nog aantrekkelijker wordt haha.

4. 7x spelletjes met waterballonnen

Bijna een jaar geleden (op 6 augustus) plaatste ik een artikel over leuke spelletjes met waterballonnen. Hij werd toen best goed bekeken maar afgelopen maand is hij 5x vaker bekeken dan vorig jaar. Een echte Google-hit denk ik dus.

3. Outfit of the day | summer edition

Dat mijn outfit of the day op nummer drie van best gelezen artikel van juli zou staan is echt een verrassing voor me. Ik maakte de foto’s eigenlijk voor de gein en wist niet eens zeker of ik ze wel durfde te plaatsen. Toen ik dat wel deed bleken veel mensen dat erg leuk te vinden. Ik kreeg zelfs een aantal keer te horen dat ik dat vaker moest doen. En dat terwijl ik totaal niet modieus ben of goed op de foto sta haha.

2. Verschillende milestone baby kaarten

Een enorme hit zijn de milestone baby kaarten. Daar wordt mijn site echt elke dag flink veel op gevonden en mensen klikken dan vooral door naar de zwart/wit mijlpaalkaarten. Misschien dat ik het artikel toch wat moet uitbreiden want er zijn zoveel leuke bijgekomen en deze dateert toch weer van een jaar geleden.

Mockup-mijlpaalkaarten

1. 5x leuke uitjes met een baby

En dan op nummer 1.. De leuke uitjes met een baby. Ik snap heel goed dat mensen hier op zoeken want ik deed dat zelf ook toen ik een baby had. Daarom schreef ik het artikel ook. Erg leuk om te zien dat mensen daarop binnen komen. Hopelijk blijven ze ook gezellig hangen om andere artikelen te lezen 🙂

Van de tien artikelen zijn er dus maar liefst vijf die niet in de afgelopen maand gepubliceerd zijn. En dat dan zelfs de top twee bestaat uit artikelen waarvan mensen via Google binnen komen had ik helemaal niet verwacht. Toch wel erg leuk om te zien dat mijn site dus best goed gevonden wordt. Toch blijf ik me vooral richten op jullie hoor, mijn vaste lezers. Al vind ik het ook leuk om wellicht via de zoekmachines nieuwe vaste lezers te krijgen!

Heb jij alle bovenstaande artikelen al gelezen?

11 reacties op “Top 10 best gelezen artikelen van juli

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *