Toffe uitjes waar ik naar uit kijk!

Wanneer ik in mijn agenda kijk dan word ik heel erg blij. Er staan namelijk zoveel leuke dingen op de planning de komende tijd. Hele toffe uitjes waar ik echt naar uit kijk, van gezellige etentjes tot korte tripjes naar het buitenland… Ik kon het daarom ook niet laten om deze leuke dingen met jullie te delen!

De zaterdagen in januari

Deze maand heb ik in januari elke zaterdag wel iets leuks. Zo gaan we vanavond met mijn schoonfamilie uit eten bij de Griek en volgende week zaterdag is mijn oma jarig. Op zaterdag 20 januari ga ik met mijn ouders naar de bonte avond hier in het dorp. Dit wordt georganiseerd door de carnavalsvereniging en mijn man heeft ook een rol hierin. Dit zijn altijd hele leuke avonden, met geweldige tonpraters!

In het laatste weekend van deze eerste maand van het jaar heb ik op de zaterdag een date met mijn lieve (blog)vriendinnetjes van het Zuiden. We gaan gezellig shoppen en eten in Roermond, ik heb er echt enorm veel zin in!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tripje naar Groningen

De laatste twee dagen van januari kun je mij in Groningen vinden waar ik een bloggers event heb. Groningen is voor mij 3.5 uur reizen dus ik kom er niet vaak., Maar ik ben er wel eerder geweest en het is echt een geweldige stad. Het bloggers event start op dinsdag om 18uur maar ik ga er lekker al eerder heen. Fijn even twee dagen “alleen”. Ik neem dan ook mijn laptop mee dus kan ik in de vrije uurtjes lekker werken.

Korte vakantie Spanje

Tsjah en dan komt Februari… Een maand waar zowel mijn man als ik naar uit kijken. Maar beide om een andere reden. Want februari betekent Carnaval voor mijn man die in de raad van 11 zit. Ik ben dit jaar echter met Carnaval niet in het land. Want ik ga samen met mijn vader en Fay naar Spanje voor een paar dagen. Voor Fay betekent dit voor het eerst vliegen… Super spannend maar enorm leuk! Ik kan niet wachten tot ik eindelijk weer een voet zet op Spaanse bodem en van dit prachtige land (en het heerlijke eten & drinken) kan genieten.

Disneyland Paris ♥

In maart wordt onze dochter 4 jaar en start zij op de basisschool. Ondanks dat ik een dubbel gevoel heb over het naar school gaan kijk ik wel erg uit naar de dag dat ze vier wordt. We gaan dan namelijk met zijn drietjes (Milo blijft bij oma) een dagje naar Disneyland Paris! Ons meisje weet het nog niet, we willen dit een verrassing houden, maar ik weet zeker dat ze dit enorm gaaf zal vinden. En wij ook 😉

Nou in de rest van het jaar staan ook nog wat andere leuke dingen gepland, maar ik houd het even bij het eerste kwartaal, anders wordt het ook zo’n lang overzicht.

Nu ben ik benieuwd of jullie ook al leuke dingen in het vooruiticht hebben.. Tell me!

12 reacties op “Toffe uitjes waar ik naar uit kijk!

 • Wat een fijne vooruitzichten!
  Ik kijk ook uit naar onze date eind deze maand!
  Verder natuurlijk carnaval en in maart een weekendje weg met een vriendinnetje dat in Londen woont. Ook genoeg om me op te verheugen dus!!

 • Wat een leuke dingen staan er op de planning! Ik heb ook zin in onze date, en misschien gaan we nog met het gezin een paar daagjes weg. In februari zijn Maikel en ik 5 jaar getrouwd dus hopelijk zit er dan ook nog een leuk uitje aan te komen 🙂

 • Wat een heerlijke planning heb je zeg.
  Hier ook al wel het eea gepland. Zo ga ik deze maand rond mijn verjaardag als het goed is naar Londen voor mijn werk, heb ik een babyshower georganiseerd voor mijn vriendin en hebben we een surpriseparty voor een goede vriend. En volgende maand een dagje richting Zwolle als het goed is.
  En mijn schoonzus vraagt net of we een weekendje met zijn allen weg kunnen van het voorjaar. Dus plannen genoeg de komende tijd 🙂

Reageren is niet mogelijk.