To do list december 2013

December.
De laatste maand van het jaar.
Voor de een de laatste dagen van een gruwelijk jaar.
Voor ons de laatste 31 dagen van een geweldig mooi jaar met vele ups en gelukkig maar weinig downs.

Ja, ook wij hebben onze downs gehad. Onlangs nog toen de opa van Bart overleed. Dat is een hele zwarte pagina in het boek van 2013. Het gemis is er uiteraard nog, maar de mooie herinneringen blijven altijd.
Maar daarnaast heeft 2013 ons zoveel moois gegeven.
Onze bruiloft, de zwangerschap, een nieuw huis, een geweldige pup en de band met familie & vrienden die sterker en sterker wordt.

Om dit mooie jaar dan ook mooi af te sluiten zijn er een aantal dingen die ik dit jaar nog wil doen. Nee, dit zijn geen gigantische dingen, maar omdat ik toch bewuster wil zijn van de tijd die voorbij gaan heb ik een lijstje gemaakt met “things to do”.

Bol AlgemeenBol Algemeen

* Mijn lieve vriendinnetje Jennifer zien
* Een pretecho laten maken zodat we ons meisje dit jaar nog een keer zien
* Ons huis omtoveren in een kerstsfeer
* Eindelijk mijn trouwjurk ophalen bij de bruidszaak (waar hij hing om te stomen en maken)
* Foto’s maken samen met mn beste vriendinnetje die ook zwanger is
* Drie gangen maaltijd koken voor mijn mannetje
* Minimaal nog 1 fotoblog maken (dus méér foto’s maken met mijn mobiel!)
* Naar de kapper (klinkt als ‘normaal’ maar aangezien ik bijna nooit ga…)

Nou dat was het wel ongeveer dan.. Er zullen vast nog dingetjes bij komen die ik ga doen, maar deze dingen staan in ieder geval op het lijstje van wat ik MOET doen van mezelf… Gelukkig heb ik al een aantal dingen ingepland, zoals de pretecho, het bezoekje aan mijn vriendinnetje Jennifer en het ophalen van de trouwjurk!

2 reacties op “To do list december 2013

  • 2013 was wel helemaal jullie jaar hè 😀 En natuurlijk gebeuren er naast al die blijde dingen helaas ook verdrietige dingen… dat is hier ook zo. Maar je hebt gelijk, we moeten vooral genieten van de mooie dingen en mensen om ons heen!

Reageren is niet mogelijk.