Tips om er slanker uit te zien

Het nieuwe jaar is weer begonnen en een heleboel mensen zijn weer bezig met hun goede voornemens. De top drie bestaat doorgaans uit: stoppen met roken, afvallen en meer tijd voor gezin/familie/vrienden. En vooral bij het afvallen zie je doorgaans pas na een tijd resultaat. Erg jammer, want je wilt er nu al graag slanker uit zien. Daarom geef ik tips hoe je nu al slanker eruit kunt zien, zonder af te vallen 😉

Kleding tips om er slanker uit te zien

Ik ben geen stylist, integendeel ik heb weinig verstand van kledingstijlen en mode. Toch ken ik een aantal kleding tips die je kunnen helpen er slanker uit te zien.

Goede lingerie

We starten met de juiste maten qua bh’s en ondergoed. Want heb je een te kleine maat bh aan dan is er een grote kans dat het lijkt alsof je vetrandjes op je rug hebt. Wat je dus weer voller eruit doet zien. Ook wanneer je te kleine ondergoed draagt krijg je hetzelfde effect. Heb je de juiste maat bh aan dan lift deze jouw borsten waardoor het oog eerder daar op valt en je dus ook slanker oogt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Juiste maat kleding

In het verlengde van de goede lingerie is het ook van belang dat je de juiste maat kleding draagt. Heb je te strakke kleding aan dan benadrukt deze je vetrolletjes plus het creëert vaak ook vetrollen die er anders niet waren. Bij te wijde kleding verstop je je figuur en lijk je juist voller dan je eigenlijk bent.

Je buikje verbergen

Of je nu pas zwanger bent en dit nog wilt verbergen of je hebt een buikje van nature die je niet wilt laten zien.. Charlotte geeft vijf tips om je buikje te verbergen.

Hakken

Draag hakken! Dit geldt niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Al zijn de hakken bij mannen doorgaans wel een stuk kleiner, maar het kan. En werkt. Hakken zorgen ervoor dat je benen langer lijken en dat ziet er altijd al sexyer uit.

Tips om er slanker uit te zien

Getailleerde kleding

Wat ook goed werkt is het dragen van getailleerde kleding. Dit zorgt ervoor dat de aandacht gevestigd wordt op de natuurlijke lijn van je taille. Draag bijvoorbeeld een langer shirt en kort jasje die met de onderkant precies bij je taille valt.

Andere tips om er slanker uit te zien

  • Draag veel sieraden. Lange kettingen zorgen voor een lange nek. Veel armbanden en ringen leggen nadruk op je handen en polsen in plaats van je bovenarmen. Enzovoort.
  • Neem een juiste lichaamshouding aan. Houd je rug recht en je schouders iets naar achter, dit kan ongemakkelijk voelen in het begin maar het scheelt echt zoveel. Ook houd je dan je buik vanzelf in wat ook nog eens verschil maakt.
  • Houd altijd je kin omhoog. Bij foto’s doe ik het meestal wel, maar eigenlijk is het goed om dit altijd te doen want dit voorkomt een onderkin. En een onderkin kan er zelfs bij dunne mensen voor zorgen dat ze zwaarder lijken dan ze zijn.
  • Eet zo min mogelijk zout en zout eten. Je lichaam houdt hierdoor namelijk meer water vast en dus oog je opgeblazen en molliger.
  • Wees opgewekt en vrolijk. Sta positief in het leven. Het blijkt dat mensen vaak niet eens doorhebben dat iemand wat meer vetjes heeft wanneer diegene heel positief en vrolijk is. Ze letten dan niet op het uiterlijk maar meer op de persoonlijkheid.

tips om er slanker uit te zien-2

Heb jij nog tips om er slanker uit te zien?

3 reacties op “Tips om er slanker uit te zien

Reageren is niet mogelijk.