Tip: Flavourites Live!

Volgend weekend van vrijdag 21 november tot en met zondag 23 november vind je in de Kromhouthal te Amsterdam Flavourites Live! Op deze beurs staan meer dan 150 webshops op het gebied van fashion, kids, reizen, interieur en accessoires. Ook vind je er creatieve workshops, fotoshoots, lekker eten en nog veel meer…

Een greep uit de webshops die zichzelf vertegenwoordigen op de beurs: A Little Lovely Company, Anke Panke’s Shop (met haar nieuwe lijn Happy Wrapping), Bruut Wonen, By Zenz, Dream Key en nog veel veel meer..! Echt een aanrader dus om heen te gaan.

Flavourites Live

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ga erheen samen met Linda en zal zelf voornamelijk de shops willen bezoeken met woonaccessoires, DIY en stationery. Verder heb ik vernomen dat er meerdere bloggers heen gaan dus het lijkt me erg leuk om hen ook te ontmoeten. Als het goed is neem ik Fay mee aangezien ik geen oppas heb voor haar, maar dat maakt het ook wel weer bijzonderder. Linda heeft Fay namelijk nog niet ontmoet haha..

Ken jij Flavourites Live? En ga jij erheen?

3 reacties op “Tip: Flavourites Live!

  • Heb er echt superveel zin in, leuk dat je Fay ook gaat meenemen. Ben stiekem wel beetje benieuwd naar hoe het gaat zijn, wordt voor mij de eerste keer. Als ik de verhalen van anderen moet geloven is het zeker een aanrader.

Reageren is niet mogelijk.