Tijdloze sieraden – Buddha to Buddha

Ik draag eigenlijk geen tot weinig sieraden. Maar toch staat er al zolang ik me kan herinneren een Buddha to Buddha armband op mijn wensenlijstje. Vriendinnen van mij hadden deze vroeger en aangezien deze armbanden een uniek, stoer en krachtig design hebben past het ook helemaal bij me.

De sieraden van Buddha to Buddha zijn tijdloos en aangezien ik nu wel in de positie ben om een armband aan te schaffen heb ik me laten inspireren via de website van Brandfield.

Over het merk

Oprichter Batul Loomans schetste in 1997 op het Goa strand in India de eerste armband. Inmiddels is het merk wereldwijd te vinden in meer dan 15 landen. Het merk is geïnspireerd op een zo natuurlijk mogelijke lifestyle met een tijdloze uitstraling. Benut elke dag zo optimaal mogelijk.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het mooie van deze sieraden is dat er voor ieder wat wils is en ze zowel voor mannen als vrouwen zijn. Elk sieraad wordt handgemaakt van 925 sterling zilver en wordt soms gecombineerd met edelstenen of leer.

Inspiratie voor tijdloze armbanden

Een Buddha to Buddha armband uitkiezen is vrij lastig, er zijn namelijk enorm veel prachtige designs. Zo heb je armbanden geheel gemaakt van zilver. Maar ook met edelstenen en/of leer. Bij Buddha to Buddha heb je verschillende collecties en deze zijn allemaal vernoemd naar medewerkers. Je hebt echt ontzettend veel verschillende zilveren armbanden. Zowel brede als smalle varianten. Maar er zit vaak ook verschil in hoe grof een armband is, het patroon, enzovoort. Ik laat een kleine selectie zien:

Als eerste deze armband uit de Nathalie collectie. Het is een smalle armband (al lijkt dat misschien niet zo op de foto) en is lekker grof. Ik heb deze al een lange tijd op mijn wensenlijstje staan.

Dan deze gave armband uit de refined collectie. Deze Dunia armbandenset 318 kende ik helemaal nog niet, maar wat is hij gaaf. Je kunt de armbanden ook los kopen…

Wat ik ook echt enorm mooi vind zijn deze armbanden met natuursteen. Dit design is gebaseerd op gebedskralen. Je hebt ze in verschillende kleuren. Natuursteen is net als zilver echt tijdloos al kun je natuurlijk wel zeggen dat je wellicht uitgekeken raakt op de kleuren.

Ik wist dat Buddha to Buddha unisex sieraden heeft, maar dat ze ook leren ontwerpen hebben wist ik tot voor kort niet. Deze armband vind ik zelf ontzettend mooi, ook door de kleur. Maar ook mijn man zou hem graag dragen.

Deze armband is prachtig om zijn simpelheid. Uit de Ben collectie is dit een van de hardlopers. Ze hebben hem ook in junior variant dus je kunt matchen met je dochter (of zoon). Super gaaf toch?!

En dan de armband die ik uiteindelijk gekozen heb. Eentje met edelstenen en zilver. In de kleur waar ik zo van houd. Hij was ook nog eens in de sale dus ik kon het gewoon niet laten…

Heb jij (een) Buddha to Buddha armband(en)? Zo ja, welke?