Yes het is weer tijd voor warme comfy truien!

warme-comfy-truien

Alhoewel ik ontzettend van de zomer houd ben ik stiekem ook wel weer heel erg blij met de herfst. Want dat betekent onder andere dat de blaadjes weer prachtige kleuren krijgen, we kunnen knutselen met eikels en kastanjes én dat het weer tijd is voor warme comfy truien. En als er iets is wat ik heel erg graag draag dan zijn het wel truien.

Verschillende soorten truien

Je hebt natuurlijk, net zoals bij veel andere kledingstukken, veel verschillende soorten truien. Je kunt hierbij denken aan echt hele dikke wollen truien. Truien die meer lijken op shirts maar dan met lange mouwen, vaak worden deze longsleeves genoemd. Pullovers, cardigans, coltruien, noem het maar op.

Ik vind zelf hoodies het leukste, maar deze draag ik dan vooral binnenshuis. Wanneer ik naar buiten ga dan trek ik het liefst een pullover aan. Coltruien houd ik niet zo van, maar toch heb ik deze herfst al een aantal truien mét col gezien die ik wel erg leuk vind. Misschien dat ik dit jaar toch zwicht.

Lees ook: 25 redenen waarom de herfst toch wel erg leuk is

Leuke warme comfy truien

Hoewel ik nog niets gekocht heb, ben ik wel al online op zoek gegaan naar leuke truien. Tijdens de zoektocht kwam ik onder andere op de website van Peek & Cloppenburg terecht. Deze winkel staat in Duitsland al jaren synoniem voor fashion van hoge kwaliteit en verovert nu ook Nederland. Ze hebben slechts in drie steden winkels, maar ook een online winkel. En daar koop ik toch meestal mijn kleding.

Ik kwam deze leuke jurk tegen bij Peek & Cloppenburg. Een soort trui dus, maar dan te dragen als jurk. Ik houd van dit soort kledingstukken. Comfortabel en het oogt ook nog eens mooi. Ik zou hem zelf overigens in het groen kopen, die kleur staat mij beter.

De reden dat ik pullovers zo fijn en leuk vind is omdat je deze zo kunt dragen, maar vaak ook leuk kunt combineren. Bijvoorbeeld met een blouse eronder. Dat maakt het dan weer een stukje zakelijker, wat voor mijn rol als ondernemer weer goed uit komt. Bij Peek & Cloppenburg vond ik een hele mooie, niet te dure, pullover die zeker op mijn wishlist komt.

Al kwam ik ook een hele mooie blauw wit gestreepte pullover tegen van het merk Montego. En het mooie is, deze trui is exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Peek & Cloppenburg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iedereen erin rond loopt.

Houd jij ook zo van warme comfy truien?

* De afbeeldingen van de truien zijn afkomstig van Peek & Cloppenburg.
Met uitzondering van de uitgelichte foto. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Simone op 4 oktober 2019 om 21:10

    Ik heb ook zeker een liefde voor warme en comfy truien. Lekker makkelijk en zit gewoon fijn. Met 30 laagjes voel ik me altijd net een Michelin-mannetje….

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje