Thule Yepp Nexxt Mini fietsstoel | HAPPY BIRTHDAY winweek

In oktober 2015 maakte ik voor het eerst kennis met Thule. Nou ja eigenlijk al veel eerder omdat ik Thule kende van de dakkoffers. Maar in 2015 kwam ik er dus achter dat ze zich ook zijn gaan richten op producten voor baby’s en kinderen. Ik testte al de Thule RideAlong fietsstoel uit en de Thule Urban Glide wandelwagen. Van beide producten ontdekte ik dat Thule, net als in de andere producten, staat voor sportiviteit, degelijkheid en veiligheid!

Thule Yepp Nexxt Mini

Afgelopen maandag presenteerde het Zweedse outdoor lifestylemerk Thule twee nieuwe producten in het assortiment kinderproducten. Doordat zij het succesvolle merk Yepp hebben overgenomen is er nu een nieuwe Thule Yepp Nexxt lijn ontstaan. Met daarin de Thule Yepp Nexxt Maxi (een zitje voor achterop de fiets) en de Thule Yepp Nexxt Mini (een zitje voor voorop de fiets).

Wat waarschijnlijk wel het allerbelangrijkste is van een fietszitje, is dat kids er met veel gemak én plezier in zitten. De Thule Yepp Nexxt fietszitjes garanderen een stabiele en veilige rit voor kinderen, o.a. door de innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met de slimme magnetische gordel en verstelbare voetsteunen.

De kleurrijke Thule Yepp Nexxt fietszitjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 99,95. Ze worden onder andere verkocht bij de zestien grootste vestigingen van Prénatal.

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus een Thule Yepp Nexxt Mini weggeven! Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

 • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
 • Tag anderen onder het bericht op Facebook.

Heel veel succes gewenst!

56 reacties op “Thule Yepp Nexxt Mini fietsstoel | HAPPY BIRTHDAY winweek

 • Kelly Aarts zegt:

  Hier doe ik graag aan mee voor mijn zus! Wij hadden een niet zo fijn stoeltje en daar vaak over staan mopperen. Ik gun haar een hele fijne!

 • Ik ben zwanger dus dat zou fantastisch zijn. Ik heb al een stoeltje achterop van Yepp. Mijn dochter zit er als een ware prinses in. Ben zeer benieuwd naar de nieuwe/verbeterde uitvoering.

  Ik heb zelf geen FB maar ik maak graag extra kans dus duik ik achter die van mijn man; Gert-Jan Mol

 • Leuk, leuk, leuk! Momenteel ben ik de enige met een zitje voorop de fiets. Wat betekent dat papa al-tijd mijn fiets moet pakken als hij er met Saar op uit wil. En ik heb mijn zadel achterlijk hoog staan (we zijn even groot maar hij heeft het zadel liever wat lager haha), waardoor het altijd een geknoei is met fietsen met Sara. En met een tweede op komst is een tweede zitje heel erg welkom. Wel zo gemakkelijk :-). En eerlijk? Ik vind dit zitje heel gaaf!

 • Marjolein zegt:

  Wow deze winactie komt als geroepen. Mijn dochter kan bijna mee op de fiets. We zijn dus nog op zoek naar een fietsstoeltje. Zou erg leuk zijn als we winnen 🙂

 • Ik doe ook graag mee. Ik heb.de nieuwe gezien en ze zijn echt mooi en superhandig om te gebruiken op 2 fietsen door het handige montagesysteem. En ook om je kindje vast te maken is het superhandig met die magnetische klik. Echt het ideale fietsstoeltje.

 • Wauw, hoe leuk zou het zijn om deze te winnen voor onze pasgeboren dochter! Zodat ze straks, als ze kan zitten, lekker met papa en mama kan gaan fietsen.

 • Het houdt maar niet op, alweer een te gekke winactie! Wij hebben een oud fietsstoeltje die we graag zouden vervangen voor deze! De oude gaat dan naar opa en oma, die hebben er ook nog geen, en ze hadden het er al over dat ze tijdens het oppassen graag met hem willen fietsen.

 • Michael noo zegt:

  Doe heel graag mee met deze te gekke winactie!! Onze prinsesje is bijna oud en groot genoeg om in een fietsstoeltje te mogen! Zou super zijn met haar rond te kunnen fietsen in dit stoeltje!

 • Manon Toemen zegt:

  Lijkt me een fijn stoeltje! Wij hadden met de oudste een niet zo fijne 2e handse, Nu met de volgende op komst (begin juni) zou dit wel heel leuk zijn!

 • Wat leuk dat je op je verjaardag zulke gave spullen gaat trakteren! Wij zijn erg nieuwsgierig naar dit fietsstoeltje. We hebben al een achterzitje van het Nederlandse merk Yepp en zijn hier erg tevreden over. Nu onze zoon 8 maanden is, zijn we op zoek naar een voorzitje. Scandinavisch design is hier favoriet in huis dus dit Thule Yepp zitje kan alleen maar het beste uit 2 werelden (of eigenlijk uit 2 landen ;-)) zijn, toch?!

 • Alicia Hofman - Voshol zegt:

  Leuk! Ik ben nog op tijd om te reageren. Ergens bleef het zweven dat ik nog moest meedoen! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. Wat leuk zo de vormgeving gecombineerd! Ik zal ook nog reageren op facebook!:)

 • Ik doe heeeeeellll graag mee voor ons kleintje! Papa en mama fietsen veel, dus zou geweldig zijn als ons kleintje straks mee voorop kan!

 • Oh wat zou ik dit fietszitje graag willen winnen voor onze zoon Foss!! Wij wonen net iets te ver van de winkels om te kunnen lopen, dus het zou heerlijk zijn als we hierna toe kunnen fietsen! 😀 Geweldig!

 • Wendy v V zegt:

  Ik doe graag mee voor een vriendin die over een maand uitgerekend is van de eerste. Zij fietst erg graag en wil dat straks met de kleine ook zeker gaan doen.

 • Anne dierselhuis zegt:

  Idd mijn reactie is weg ? dus nog maar n kansje wagen, wie weet… wat n geluk dat ik je reactie alsnog zag.
  Woe weet kan ik dit zomer veilig op de fiets

 • Willianne zegt:

  Doe nog steeds heel graag mee hoor met dit hippe stoeltje! Mag mijn bejaarde naar de kringloop met alle liefde:)

  Mijn reactie was idd ook verdwenen…

 • Ok, blijkbaar zat mijn reactie dus ook bij de verwijderde reacties, dus dan nogmaals 🙂
  Ik zou dit stoeltje heel graag winnen, zodat ik komende zomer met mijn neefje kan fietsen.
  Lekker aan het stuur, windschermpje regel ik zelf wel, want anders vangt hij mogelijk vliegjes, en dan lekker door de Friese weilanden rijden.
  Fingers crossed!

 • Mirjam de Bruin zegt:

  Mijn reactie zie ik inderdaad niet meer.
  Ik doe nog steeds graag mee!

  Heeel heel graag! De oudste heeft een zitje van Yepp voor achterop en kwalitief zijn het hele goede stoeltjes. Heb gelezen dat deze nieuwste ook weer heel goed uit test is gekomen.
  De jongste kan binnenkort voor mee op de fiets en veiligheid is voor ons ook heel belangrijk. Zou geweldig zijn als we deze kunnen winnen voor onze kleine uk zodat we lekker veel kunnen gaan fietsen met het mooie weer dat eraankomt!!

 • Oh dat zou mijn kleine meid geweldig vinden. Dan kunnen we echt communiceren op de fiets en heb ik goed contact met haar ipv zo achteraan in de fietskar. Samen langs de vaart rijden en boten aanwijzen enzo!

 • Oh een fietsstoeltje vooraan, lijkt me heerlijk om samen met mn dochtertje fietstochtjes te maken en zo echt contact hebben met haar tijdens het fietsen aangezien ik haar kan zien en ze dingen kan aanwijzen enzo. Lijkt me veel gezelliger dan achterop, ook omdat ik ze dan kan zien en kan ingrijpen als er iets zou zijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *