Thule Yepp Nexxt Mini fietsstoel | HAPPY BIRTHDAY winweek

thule-yepp-nexxt-mini

In oktober 2015 maakte ik voor het eerst kennis met Thule. Nou ja eigenlijk al veel eerder omdat ik Thule kende van de dakkoffers. Maar in 2015 kwam ik er dus achter dat ze zich ook zijn gaan richten op producten voor baby’s en kinderen. Ik testte al de Thule RideAlong fietsstoel uit en de Thule Urban Glide wandelwagen. Van beide producten ontdekte ik dat Thule, net als in de andere producten, staat voor sportiviteit, degelijkheid en veiligheid!

Thule Yepp Nexxt Mini

Afgelopen maandag presenteerde het Zweedse outdoor lifestylemerk Thule twee nieuwe producten in het assortiment kinderproducten. Doordat zij het succesvolle merk Yepp hebben overgenomen is er nu een nieuwe Thule Yepp Nexxt lijn ontstaan. Met daarin de Thule Yepp Nexxt Maxi (een zitje voor achterop de fiets) en de Thule Yepp Nexxt Mini (een zitje voor voorop de fiets).

Wat waarschijnlijk wel het allerbelangrijkste is van een fietszitje, is dat kids er met veel gemak én plezier in zitten. De Thule Yepp Nexxt fietszitjes garanderen een stabiele en veilige rit voor kinderen, o.a. door de innovatieve 5-punts veiligheidsgordel in combinatie met de slimme magnetische gordel en verstelbare voetsteunen.

De kleurrijke Thule Yepp Nexxt fietszitjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 99,95. Ze worden onder andere verkocht bij de zestien grootste vestigingen van Prénatal.

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus een Thule Yepp Nexxt Mini weggeven! Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

 • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
 • Tag anderen onder het bericht op Facebook.

Heel veel succes gewenst!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

56 reacties

 1. Kelly Aarts op 7 april 2017 om 06:38

  Hier doe ik graag aan mee voor mijn zus! Wij hadden een niet zo fijn stoeltje en daar vaak over staan mopperen. Ik gun haar een hele fijne!

 2. Anna op 7 april 2017 om 06:45

  Oooh wow die zou ik heel graag willen voor mijn dochter…
  Facebook: An Na

 3. Channa op 7 april 2017 om 06:47

  Wij hebben hier ook twee Yepp stoeltjes voor op de fiets ideaal, hele fijne stoeltjes. Wij zijn dus al voorzien, maar leuke winactie!

 4. Leonie van Mil op 7 april 2017 om 06:49

  Oh wat leuk!! Voor mijn zoontje. Erg leuk!!

 5. iooon op 7 april 2017 om 07:17

  Wauw toffe winactie! Ik doe graag mee. Mijn zitje van nu voor voorop is niet meer compleet. Montage shit kwijt geraakt met de verhuizing vorig jaar.

 6. Deborah op 7 april 2017 om 07:25

  Ik ben zwanger dus dat zou fantastisch zijn. Ik heb al een stoeltje achterop van Yepp. Mijn dochter zit er als een ware prinses in. Ben zeer benieuwd naar de nieuwe/verbeterde uitvoering.

  Ik heb zelf geen FB maar ik maak graag extra kans dus duik ik achter die van mijn man; Gert-Jan Mol

 7. Marije op 7 april 2017 om 07:31

  Leuk, leuk, leuk! Momenteel ben ik de enige met een zitje voorop de fiets. Wat betekent dat papa al-tijd mijn fiets moet pakken als hij er met Saar op uit wil. En ik heb mijn zadel achterlijk hoog staan (we zijn even groot maar hij heeft het zadel liever wat lager haha), waardoor het altijd een geknoei is met fietsen met Sara. En met een tweede op komst is een tweede zitje heel erg welkom. Wel zo gemakkelijk :-). En eerlijk? Ik vind dit zitje heel gaaf!

 8. Marjolein op 7 april 2017 om 07:51

  Wow deze winactie komt als geroepen. Mijn dochter kan bijna mee op de fiets. We zijn dus nog op zoek naar een fietsstoeltje. Zou erg leuk zijn als we winnen 🙂

 9. Loes Johanna op 7 april 2017 om 07:52

  Wat een super gave winactie! Dit zitje lijkt me ideaal om straks met Norah te kunnen gaan fietsen als ze ouder is. Ik doe heel graag mee! ?

 10. Kim pijnaker op 7 april 2017 om 07:56

  Super leuke winactie weer! Wij kunnen dit zitje goed gebruiken voor baby nr 2 die onderweg is.

 11. Herma op 7 april 2017 om 07:57

  Ja graag, dan is onze fiets compleet om met de kinderen te kunnen fietsen!

 12. Cd op 7 april 2017 om 08:46

  Hihi toevallig seg, wij zijn net aan het rondkijken om een fietsstoeltje te kopen. Ik doe graag mee met de wedstrijd!

 13. Michelle Fatima op 7 april 2017 om 08:50

  Ik doe ook graag mee. Ik heb.de nieuwe gezien en ze zijn echt mooi en superhandig om te gebruiken op 2 fietsen door het handige montagesysteem. En ook om je kindje vast te maken is het superhandig met die magnetische klik. Echt het ideale fietsstoeltje.

 14. Les Schlepers op 7 april 2017 om 09:24

  Geweldig!! Doe heel graag mee!

 15. jacksons_mommy_ op 7 april 2017 om 10:54

  Ohhh een fietsstoeltje is zo welkom nu we twee kids hebben! Fingers crossed pretty pretty much!

 16. Ela Wanders op 7 april 2017 om 11:14

  Ik doe graag mee, lijkt me erg leuk om straks samen met Niek te kunnen gaan fietsen.

 17. Maaike op 7 april 2017 om 11:42

  Yepp fietszitjes zijn echt i-de-aal!

 18. Ineke op 7 april 2017 om 14:44

  Wauw, hoe leuk zou het zijn om deze te winnen voor onze pasgeboren dochter! Zodat ze straks, als ze kan zitten, lekker met papa en mama kan gaan fietsen.

 19. Patricia op 7 april 2017 om 16:41

  Ik zou dit fietsstoeltje cadeau doen aan mijn vader, zodat hij als echte fietsfreak bij goed weer rondjes met zijn kleinzoon kan maken.

 20. Laura op 7 april 2017 om 19:54

  Wauw! Ik doe graag mee. Dan kan onze kleine man deze zomer ook lekker mee met onze tochtjes.

 21. Marian B op 7 april 2017 om 20:14

  Het houdt maar niet op, alweer een te gekke winactie! Wij hebben een oud fietsstoeltje die we graag zouden vervangen voor deze! De oude gaat dan naar opa en oma, die hebben er ook nog geen, en ze hadden het er al over dat ze tijdens het oppassen graag met hem willen fietsen.

 22. Michael noo op 7 april 2017 om 22:53

  Doe heel graag mee met deze te gekke winactie!! Onze prinsesje is bijna oud en groot genoeg om in een fietsstoeltje te mogen! Zou super zijn met haar rond te kunnen fietsen in dit stoeltje!

 23. Femke Dekker op 8 april 2017 om 22:40

  Gaaaaaf … deze zou ik graag winnen voor mijn ouders. Ze willen dolgraag eens fietsen met onze Teun.

 24. Aniek op 9 april 2017 om 08:34

  Ik loot graag mee voor dit stoeltje

 25. Luisa Hansen op 9 april 2017 om 11:39

  Dit zou heel welkom zijn! Vooral met het lekkere weer dat eraan komt!

 26. Linda Post op 9 april 2017 om 20:03

  Whaaaaaa ik maak heel graag kans!! Ik kan niet wachten tot Fenna mee mag op de fiets, ze is morgen 6 maandjes!

 27. Josien Hillebrands op 9 april 2017 om 21:53

  Heerlijk naar opa&oma fietsen met mijn kleine prinses Indira!

 28. Sieneke van Biessum op 9 april 2017 om 21:54

  WIl heel graag mijn lieve dochter verrassen met deze geweldige fietsstoel voor haar dochtertje! Duimen dus!

 29. Aleesha Verhoeff op 9 april 2017 om 22:05

  Ik zou hem super graag willen winnen. Deze zou hier heel goed van pas komen.

 30. Johannes Hillebrands op 9 april 2017 om 22:35

  Voor opa’s koningin!

 31. Manon Toemen op 10 april 2017 om 09:09

  Lijkt me een fijn stoeltje! Wij hadden met de oudste een niet zo fijne 2e handse, Nu met de volgende op komst (begin juni) zou dit wel heel leuk zijn!

 32. Pleun op 10 april 2017 om 15:29

  Wat leuk dat je op je verjaardag zulke gave spullen gaat trakteren! Wij zijn erg nieuwsgierig naar dit fietsstoeltje. We hebben al een achterzitje van het Nederlandse merk Yepp en zijn hier erg tevreden over. Nu onze zoon 8 maanden is, zijn we op zoek naar een voorzitje. Scandinavisch design is hier favoriet in huis dus dit Thule Yepp zitje kan alleen maar het beste uit 2 werelden (of eigenlijk uit 2 landen ;-)) zijn, toch?!

 33. Alicia Hofman - Voshol op 11 april 2017 om 10:30

  Leuk! Ik ben nog op tijd om te reageren. Ergens bleef het zweven dat ik nog moest meedoen! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. Wat leuk zo de vormgeving gecombineerd! Ik zal ook nog reageren op facebook!:)

 34. Miekske Dingens op 11 april 2017 om 12:32

  Hopelijk nog op tijd! Heel graag een kansje voor onze kapoen! Heerlijk om met dit weer te fietsen!!!! <3

 35. Patricia op 11 april 2017 om 14:21

  Zal heel leuk zijn voor wanneer mijn nichtje bij mij logeert!

 36. Marita Cuypers op 11 april 2017 om 15:23

  Voor mijn kleinzoon doe ik graag mee!

 37. Anneliese de Waal op 11 april 2017 om 20:07

  Ik doe heel graag mee voor de jongste, zou heel erg handig zijn voor de jongste.

  Groetjes Anneliese

 38. Laila op 13 april 2017 om 13:23

  Oh hier doe ik graag aan mee! Tijd om achterop de fiets te zitten en dus tijd voor een nieuw fietsstoeltje!

  • Nicole op 13 april 2017 om 16:12

   Wel jammer dat je niet zo goed gelezen hebt want het gaat om een zitje VOOROP de fiets 😉

   • Laila op 13 april 2017 om 16:18

    Oké wauw ik heb het gewoon nog een keer moeten lezen om te zien dat het om de mini gaat ipv de Maxi. Iets met dyslexie, ik lees je blog vaak aandachtig. Waarschijnlijk iets te enthousiast geweest.

 39. Liesbeth op 15 april 2017 om 11:09

  Ik doe heeeeeellll graag mee voor ons kleintje! Papa en mama fietsen veel, dus zou geweldig zijn als ons kleintje straks mee voorop kan!

 40. chen op 16 april 2017 om 18:38

  Met deze fietsstoel kan ik met mijn neefje overal met de fiets naartoe!

 41. Annouska op 17 april 2017 om 09:53

  Oh wat zou ik dit fietszitje graag willen winnen voor onze zoon Foss!! Wij wonen net iets te ver van de winkels om te kunnen lopen, dus het zou heerlijk zijn als we hierna toe kunnen fietsen! 😀 Geweldig!

 42. Joy op 18 april 2017 om 10:03

  Wauw dit mooie fietsstoeltje zal zeker van pas komen in mijn gastouderopvang. En wie weet ooit nog voor eigen kleine wijsneusjes.

 43. Dorien op 18 april 2017 om 10:50

  Leuke actie, ik wil dit fietszitje graag cadeau doen aan mijn vriendin. Ook op FB gereageerd en nu maar duimen ;-)!

 44. Lynn op 18 april 2017 om 13:41

  Waaauw, super toffe actie! Ik doe heel graag mee!

 45. Wendy v V op 18 april 2017 om 20:40

  Ik doe graag mee voor een vriendin die over een maand uitgerekend is van de eerste. Zij fietst erg graag en wil dat straks met de kleine ook zeker gaan doen.

 46. Anne dierselhuis op 18 april 2017 om 21:06

  Idd mijn reactie is weg ? dus nog maar n kansje wagen, wie weet… wat n geluk dat ik je reactie alsnog zag.
  Woe weet kan ik dit zomer veilig op de fiets

 47. Annelies op 18 april 2017 om 21:12

  Ook hier lijkt mijn reactie weg te zijn…
  Aangezien naomi te zwaar wordt om voorop te zitten zou dit geweldig uitkomen!!

  • Nicole op 18 april 2017 om 21:14

   Het gaat juist om een stoeltje voor voorop 😉

 48. Willianne op 18 april 2017 om 21:52

  Doe nog steeds heel graag mee hoor met dit hippe stoeltje! Mag mijn bejaarde naar de kringloop met alle liefde:)

  Mijn reactie was idd ook verdwenen…

 49. Northflix op 19 april 2017 om 11:59

  Ok, blijkbaar zat mijn reactie dus ook bij de verwijderde reacties, dus dan nogmaals 🙂
  Ik zou dit stoeltje heel graag winnen, zodat ik komende zomer met mijn neefje kan fietsen.
  Lekker aan het stuur, windschermpje regel ik zelf wel, want anders vangt hij mogelijk vliegjes, en dan lekker door de Friese weilanden rijden.
  Fingers crossed!

 50. Mirjam de Bruin op 19 april 2017 om 14:05

  Mijn reactie zie ik inderdaad niet meer.
  Ik doe nog steeds graag mee!

  Heeel heel graag! De oudste heeft een zitje van Yepp voor achterop en kwalitief zijn het hele goede stoeltjes. Heb gelezen dat deze nieuwste ook weer heel goed uit test is gekomen.
  De jongste kan binnenkort voor mee op de fiets en veiligheid is voor ons ook heel belangrijk. Zou geweldig zijn als we deze kunnen winnen voor onze kleine uk zodat we lekker veel kunnen gaan fietsen met het mooie weer dat eraankomt!!

 51. Evi Huys op 20 april 2017 om 15:32

  Oh dat zou mijn kleine meid geweldig vinden. Dan kunnen we echt communiceren op de fiets en heb ik goed contact met haar ipv zo achteraan in de fietskar. Samen langs de vaart rijden en boten aanwijzen enzo!

 52. Salad op 20 april 2017 om 15:40

  Dit zou leuk zijn voor mijn dochtertje zodat ze mee op de fiets kan, lekker croozen met papa.

 53. Goele H op 21 april 2017 om 00:12

  Oh een fietsstoeltje vooraan, lijkt me heerlijk om samen met mn dochtertje fietstochtjes te maken en zo echt contact hebben met haar tijdens het fietsen aangezien ik haar kan zien en ze dingen kan aanwijzen enzo. Lijkt me veel gezelliger dan achterop, ook omdat ik ze dan kan zien en kan ingrijpen als er iets zou zijn.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje