Thule lanceert nieuwe Thule Spring buggy

Op 19 september 2019 mocht ik samen met het geweldige merk Thule naar een enorm toffe beurs in Duitsland. Daar lanceerde zij namelijk hun nieuwe Thule Spring buggy. Aangezien ik enorm veel feeling én ervaring heb met dit merk was ik natuurlijk enorm nieuwsgierig naar deze nieuwe buggy. Naast dat wij van dit merk een dakkoffer, fietsstoeltjes én een wandelwagen hebben (de Thule Urban Glide), hebben we ook een toffe fietstrailer. Maar wellicht komt binnenkort de nieuwe Thule Spring wel in ons wagenpark, want wat een geweldige buggy is dit!

Lancering Thule Spring

De Internationale Product Manager voor de Thule kinderwagens, Sara Berggren, zegt:

“Thule Spring is gemaakt voor beweging: voor dagelijks gebruik, om te navigeren door smalle straatjes, om te shoppen of wanneer je afspreekt met vrienden. Thule Spring zal je leven vergemakkelijken. Een slim inklapsysteem, een buggy die rechtop blijft staan wanneer hij ingeklapt is: dit is de perfecte buggy voor avonturen in de stad.”

Vanaf het moment dat ik deze buggy op het podium zag staan was ik al verkocht. Ten eerste heeft hij weer die geweldige sportieve uitstraling waar Thule om bekend staat. Daarnaast hebben ze deze buggy in een aantal prachtige kleuren en hij rijdt zo licht als een veertje.

De Thule Spring buggy

Elke dag met je kindje is een avontuur, en vanaf nu wordt het alleen maar beter: geniet van elk moment met Thule Spring. Een lichtgewicht buggy die compact is en die jou en je gezin de wereld laat ontdekken.

 • Perfect manoeuvreerbaar in de stad en daarbuiten; gebouwd met de ervaring van onze onderscheiden Thule Urban Glide 2. Comfortabel en lichtgewicht; Thule Spring geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.
 • Met één hand inklapbaar! Snel en eenvoudig in te klappen met één hand, terwijl je je kindje met de andere hand vasthoudt. Je neemt Thule Spring overal mee naartoe. Hij is compact in te vouwen, neemt dus weinig plek in beslag en blijft ingeklapt rechtop staan!
 • Ideaal voor alledaags gebruik; met een briljante, uitschuifbare kap mét geïntegreerde ventilatie. Thule Spring heeft een handgreep die met één hand in hoogte te verstellen is en tevens een comfortabele, verstelbare zitting.

Thule Spring is er in diverse kleuren, de kap is uit duurzaam en gemaakt van verfijnde stoffen voor een stijlvolle look. Om de functionaliteit van je buggy uit te breiden, kun je kiezen uit tal van accessoires. Thule Spring is uitvoerig getest om aan alle veiligheidsnormen te voldoen. Dit is een buggy die jaren meegaat.

Verkrijgbaar vanaf februari 2020 voor een consumentenadviesprijs vanaf €469,90,-

Unieke features:

 • Snel en eenvoudig met één hand inklapbaar
 • Met één hand verstelbare handgreep om de buggy op jouw lengte af te stemmen
 • Compact inklapbaar en blijft ingevouwen rechtop staan; ideaal om te dragen, te vervoeren of te stallen
 • Wendbaar voorwiel dat vergrendeld kan worden
 • Ventilerende kap met kijk-functie, zodat het niet broeierig wordt onder de luifel en jij kunt kijken hoe het met je kindje gaat
 • Kap is makkelijk te verlengen bij een laaghangende zon en bovendien voorzien van geïntegreerd SPF 50+ filter
 • Verstelbaar zitje, inclusief slaapstand
 • Lekvrije 8,5″ foambanden voor soepel rijden op oneffen terrein
 • Veilig en comfortabel zitje met 5-puntsgordel

Ben jij al bekend met de Thule kinderwagens?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *