Thuis je eigen foto’s afdrukken

IMG_0504

Al vanaf dat ik me kan herinneren maak ik foto’s. Ik ben gek op foto’s en doe er dan ook zoveel mogelijk mee. In lijstjes, fotoalbums maken, project life (al is dat laatste een doodlopende hobby helaas), maar ook plak ik graag foto’s in dagboeken zoals de negen maanden dagboek die ik momenteel bijhoud. Vooral voor die kleine projecten is het handig om niet voor elke foto naar een winkel te moeten om het af te laten drukken. Thuis je eigen foto’s afdrukken is dan ook eigenlijk wel een must. Daarom was ik ook erg verrast met de komst van ’s werelds kleinste all-in-one printer van HP DeskJet.

De kleinste all-in-one printer ter wereld

Een printer die, zoals de naam al doet vermoeden, niet alleen tekst afdrukt maar ook foto’s. Daarnaast scant en kopieert hij ook nog eens. Maar dat is nog niet alles, dit gebeurd namelijk allemaal draadloos vanaf je laptop, pc, tablet en zelfs met je mobiele telefoon. Aangezien onze printer sowieso naar de printerhemel is sinds een aantal maanden konden we wel weer een nieuwe gebruiken. Maar dan het liefst wel eentje die niet veel ruimte inneemt. En daar voldoet deze printer absoluut aan. Het is een lichtgewicht printer, die weinig ruimte in beslag neemt maar wel gewoon doet waar hij voor is bedoelt.

img_0499

Ik moet zeggen dat het wel even zoeken was toen we hem aan gingen sluiten en de WiFi verbinding tussen de iMac en de printer wilden bewerkstelligen. Dit omdat de handleiding alleen in het Engels is en we het gedeelte over de verbinding niet konden vinden. Als bij toeval drukten we op een knop op de printer en daar kwam het juiste gedeelte van de handleiding eruit gerold. Hoe handig! Daarna was het zo gepiept met de verbinding en kon ik meteen aan de slag. Als test zette ik het setje fotopapier wat erbij zat in de printer en koos ik een leuke foto uit op mijn mobiel. Ik klikte op afdrukken en ja hoor.. de HP printer ging aan de slag. Na ongeveer een minuut kwam er een perfecte foto uit.

img_0506

Het startsein

Dit was voor mij het startsein want daarna printte ik ook nog wat echo- en buikfoto’s uit voor in het dagboek van eigenwijsje 2.0 ♥. Ik kwam erachter dat je de foto zelfs pagina vullend erop kunt zetten waardoor de foto’s nog mooier en iets groter worden afgedrukt. Zo lijkt het net een polaroid! Wat ik stiekem heel erg mooi en leuk vind. Kan ik onderaan in de witregel nog een datum of iets erbij zetten. En wil je dat niet dan knip je dat stukje af. Zo simpel is het.

Ik ga de komende tijd om de zoveel weken in ieder geval een foto afdrukken voor in het negen maanden dagboek en misschien ga ik nog wel wat meer foto’s printen voor in onze agenda van komend jaar en voor de familyplanner. Want ja, dat kan nu gewoon!

img_0534

Doe jij veel met foto’s?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jenn op 8 december 2016 om 13:53

  Te weinig vind ik zelf, haha. Ik neem me vaak voor om eens foto’s uit te zoeken en af te drukken om iets mee te doen, maar in de praktijk blijven ze toch op mijn harde schijf hangen, helaas…

 2. Nathalie op 8 december 2016 om 14:10

  Ik heb MEGA veel foto’s. Ik druk ze ook te weinig af… Zou wel handig zijn!

 3. Els op 8 december 2016 om 18:40

  Wat leuk! Ik twijfel heel erg om er eentje te kopen!

 4. Vlijtig Liesje op 9 december 2016 om 10:42

  Ehm… dat is net zoiets als de vraag of ik een kasboek bijhoudt… Ik vind dat ik het zou moeten doen, maar tsja, ik doe het dus niet.

 5. Irma op 9 december 2016 om 12:30

  Wauw dit is wel super handig zeg!

 6. Marsha op 9 december 2016 om 14:04

  Wat gaaf zeg! I need this in my life haha. Ik heb al mijn foto’s op pc staan, maar uitgedrukt is toch ook wel handig.

 7. Karen op 11 december 2016 om 15:36

  Leuk is die! Ik wil ‘m nu dus ook. Bedankt Nicole!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje