Throwback zomer 2014

Vandaag een heel simpel blogje van mijn kant. Ja in verband met tijdgebrek. Normaal werk ik best vooruit, maar afgelopen week is er zoveel gebeurd. Het lukte gewoon even niet. Geen excuses van mijn kant hoor, maar gewoon even een kleine constatering. Maar wees gerust, ik heb zoveel fijne artikelen geschreven al dat ik je vast wat leesvoer kan geven voor in de tuin. Terwijl je lekker aan het genieten bent van de zon..

Vorig jaar zomer schreef ik al zoveel fijne tips over zowel fruitvliegjes als zomerse drankjes dat ik ze nu voor jou even “uit het stof” haal en aan je toerijk. Veel plezier ermee!

Uit de ‘favorieten‘ serie heb ik wat artikelen voor je wat ervoor kan zorgen dat je wat leuke ideetjes krijgt voor het eten & drinken. Zo vertel ik over mijn favoriete bijgerechten bij de BBQ en wat mijn favoriete zomerse drankjes zijn. En als je niet weet wat je allemaal kunt doen met het lekkere weer geef ik ook wat suggesties voor zomerse activiteiten. Dit laatste is echter wel gericht op de babytijd, aangezien mijn dochter op dat moment nog een baby was.

Ook schreef ik vorig jaar al een artikel met 10 tips hoe je jouw kindje koel houdt. Ook dit artikel weer vooral gebaseerd op de baby.

Waar ik nu bij sommige collega bloggers een artikel voorbij zie komen over fruitvliegjes, schreef ik hier vorig jaar al over. Puur uit eigen ervaring, dat is in mijn ogen ook nog altijd het beste advies wat je kunt krijgen.

Naast de ‘favorieten’ serie had ik nog een serie artikelen maar dan onder de noemer ‘Eigenwijsjes op vakantie‘. In die serie kon je juist informatie en ervaringen terug vinden over op vakantie gaan met een baby. Ik schreef zowel over de voorpret als meer informatieve artikelen zoals baby zomer artikelen, autovakantie met een baby (dat jaar gingen we naar Texel met de auto) en gaf ik een inpaklijst voor een baby. In het laatste artikel van die serie geef ik nog 25 vakantietips.

Ik hoop dat je wat gehad hebt aan deze throwback zomer 2014. Ik vond het namelijk teveel zonde om ze onder het stof te laten liggen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. janske op 5 juli 2015 om 12:30

  Genoeg leesvoer voor deze zomer 🙂 Leuk!

 2. Bregje op 5 juli 2015 om 12:40

  Gelukkig ga ik volgende week op vakantie en dan heb ik alle tijd om blogjes te lezen! 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 5 juli 2015 om 14:05

   Veel leesplezier!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje