Nieuwe thrill ride ‘De Hoge Hoed’ bij de Julianatoren

Afgelopen zaterdag waren wij op uitnodiging van Kinderpretpark Julianatoren bij de opening van hun nieuwe attractie. De nieuwe ’thrill ride’ genaamd De Hoge Hoed is een attractie speciaal voor kinderen met stalen zenuwen. Aangezien onze dochter dol op de Julianatoren is en zowel haar vader als ik gek op thrill rides zijn konden we deze uitnodiging dan ook niet aan ons voorbij laten gaan.

Vrije-valtoren ‘De Hoge Hoed’

Op zaterdag 20 april opende pretpark directeur Meneer Kaasgaaf een spectaculaire nieuwe attractie van maar liefst 10 meter hoog. Deze vrije-valtoren biedt plaats aan acht personen; twee volwassenen en zes kinderen. Je wordt langzaam omhoog getakeld, het bakje blijft dan even hangen en net wanneer je het niet (meer) verwacht val je in een vrije val omlaag. En dat ook nog eens draaiend om zijn as. Hartstikke te gek! Je krijgt er gewoon kriebels van in je buik.

de hoge hoed thrill ride attractie

Bol AlgemeenBol Algemeen

Superleuke Lenteweken Julianatoren

Daarnaast zijn ook nog eens de Superleuke Lenteweken begonnen. Deze duren tot en met 5 mei, leuk voor in de meivakantie dus. Tijdens deze Lenteweken maak je (opnieuw) kennis met Cas de Ranger. Deze onderzoeker stoomt je in zijn show klaar om op avontuur te gaan. Na de show kun je namelijk ontzettend veel ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rondom Kinderpretpark Julianatoren via het spannende bospad.

De show van Cas De Ranger is op de showheuvel achteraan het park te zien om 13, 14, 15 & 17 uur.

cas de ranger superleuke lenteweken

Naast deze toffe nieuwe show schitteren ook Dino en Dina in hun eigen show. Deze show is echt voor de wat kleinere kinderen, ongeveer van 2 tot 5 jaar. Samen gaan ze iets moois bouwen, maar hebben daar wel de hulp voor nodig van de kinderen. Deze show vindt plaats op het nieuwe pleinpodium en duurt ongeveer 10 minuten. Ons zoontje was helemaal weg van Dino en Dina en wilde het liefst niet meer weg!

Leuke nieuwe veranderingen

Sinds onze vorige bezoek aan dit park is er ontzettend veel veranderd. De show van Jul & Julia in het theater is nu nog wel hetzelfde, wat onze dochter ook door had. Maar dat vond ze helemaal niet erg. Want volgens haar ‘is deze show gewoon leuk.’ Wat er wel veranderd is, is dat het plein bij de entree een nieuw podium heeft, op een andere plek. En dat het podium van Jul & Julia verhuisd is naar achterin het park, naast het huisje van Julia.

Hierdoor is er meer ruimte voor een terras waar wij ook heerlijk hebben genoten van een lunch. Daarnaast kun je nu ook rad draaien waarbij vele leuke prijzen te winnen zijn. Waaronder een abonnement voor de Julianatoren. Wie wil dat nu niet winnen!

Al met al hebben wij weer een geweldige dag gehad. Dit park is hartstikke geschikt voor kinderen vanaf een jaar of twee t/m een jaar of acht. En met de nieuwe toevoeging en andere attracties misschien zelfs wel tot tien. Wij zullen hier in ieder geval nog jaren terug komen 😉

Ben jij al eens bij de Julianatoren geweest?