This makes me happy..

img_5807

large (8)large (10)
* Lichtjes ~ juist in deze tijd van het jaar wanneer het al voor 5 uur donker wordt maken lichtjes mij nog extra happy! Kaarsjes, schemerlampjes, lichtjes in bomen of buiten aan het huis, het creëert een sfeer die me een warm gevoel geeft. Uitnodigend, liefdevol.

large (12)IMG_5807
* Zwanger zijn ~ in het eerste trimester had ik nooit gedacht dat zwanger zijn me zo gelukkig zou maken. But it does. Hoeveel last ik ook heb van mijn lichaam en de kwalen die erbij horen.. het moment dat mijn kleine meis trappelt in mijn buik en contact maakt met mij, mijn lieve man of bijvoorbeeld mijn moeder.. Dat laat me alles vergeten. Wat een bijzonder en geweldig mooi gevoel is dat. Plus.. het is vandaag nog precies 100 dagen tot mijn uitrekendatum. Toch wel bijzonder…

large (15)
* Hot Chocolate ~ Hoe lekker is het om uit de kou te komen en lekker een warme chocolademelk te drinken met slagroom of met mini marshmallows.

large (16) 543808_405266246224891_1255746439_n_large
* Foto’s ~ Ik hou van foto’s.. Het liefste zit ik de hele dag met mn camera in de hand, maar soms is er gewoon even niets te fotograferen. Mijn hele huis hang ik ook het liefst onder de foto’s.. Zo’n wand als hierboven op het ene plaatje, love it!

awkward-season-3-TV-review
* Series ~ Nu ik dus in de ziektewet zit kijk ik heel wat series. De huidige is ‘Awkward’ van MTV, best een geinige serie. Verder kijk ik op ’t moment criminal minds en vooral films, want de andere series heb ik allemaal al afgekeken, nu aan het wachten tot er weer een nieuwe aflevering komt.

IMG_5765 IMG_5826 IMG_5767 IMG_5773
* Mijn mannetjes ~ op het moment heb ik 3 mannetjes in huis die elkaar allemaal even lief vinden. Vriend Konijn, Lucky de pup en ofcourse mijn geweldige man. Elke dag maak ik weer foto’s van de geweldigste momenten maar deze vond ik toch wel bijzonder genoeg om te delen. Vriend Konijn die een kusje komt halen bij mijn man, Vriend Konijn in zijn nieuwste huis (surprise van mijn man), Lucky en Jeroentje samen  en als laatste Lucky die me weer eens verliefd aankijkt.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. bernieadelaars op 12 december 2013 om 10:21

    Pfff nog maar 100 dagen. Als je het zo zegt moeten we opschieten hahaha

  2. Insoon op 12 december 2013 om 11:02

    Dat is inderdaad een mooi lijstje om blij van te worden!

  3. CrazyGreatLife op 14 december 2013 om 11:25

    Mooie lichtpuntjes.. fotos, zwanger zijn, series en lichtjes horen ook bij mij tot mooie fijne momenten 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje