The big 3-0: thirty and flirty!

06505

1985. Een verdomd goed jaar. De rockband Guns ‘N Roses wordt dat jaar opgericht, de film The Breakfast Club komt uit en Joop Zoetemelk wordt wereldkampioen wielrennen. Maar het jaar werd nóg beter in april, want.. je raadt het nooit… ik werd geboren!

Op 15 februari 2012 publiceerde ik een blog op een oude website van me over vandaag. De dag dat ik dertig wordt. Ik schreef in die blog wat mijn wensen waren. Wat ik wilde bereiken voor mijn 30e verjaardag. Aangezien het vandaag dan zo ver is en mijn leven nu pas begint volgens Petra…

Petra: “Het leven begint pas bij 30. Alles daarvoor is een opwarmertje.”

…kijk ik vandaag terug naar die doelen om te zien of ik ze behaald heb!

 • Als eerste het trouwen. Check! Op 24 mei 2013 stapte ik in het huwelijksbootje samen met Bart. Het was echt de mooiste dag van mijn leven tot dan toe. Alles klopte gewoon en we werden enorm in de watten gelegd door iedereen!
 • En dan kinderen. Het liefst 2 kinderen voor mijn 30e. Nou ik kan je vertellen.. dát gaat me niet meer lukken. Maar ik heb wel één kind al, voor mijn 30e. En dat is meer dan ik had verwacht een paar jaar terug!
 • Een vaste baan was ook een wens. Deze is helaas niet uitgekomen. Wel hoop ik dat ik komend jaar iets kan opbouwen met mijn fotografie zodat dit als vaste baan gezien kan worden. Wellicht in combinatie met mijn blog?
 • Een huis kopen. Dat is eigenlijk gekoppeld aan een vaste baan. Want zonder (vaste) baan ook geen hypotheek en dus ook geen huis kopen. Weer iets wat ik helaas niet heb kunnen waarmaken. Wellicht voor mijn 40e?
 • Dan het laatste item. Afvallen. Dat was me gelukt. Die 10 kilo die ik wilde. Check. Helaas kwam daar een zwangerschap achteraan plus medicatie voor mijn depressie die me laat aankomen dus ik ben weer terug bij af. Dus check en uncheck eigenlijk!

Als ik zo achteraf kijk ben ik toch wel erg serieus geweest zeg. Gelukkig begint het leven bij 30 en ben ik dus ook vanaf nu:

thirty and flirtyDat houdt in dat ik vandaag extreem verwend wil worden. Zet de champagne maar koud, versier mijn troon en geef me mijn kroon! En ja… cadeaus zijn verplicht!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. Anita op 19 april 2015 om 09:23

  Je hebt veel bereikt in deze korte periode! Niet alles valt te voorspellen en door omstandigheden is je huidige situatie anders dan je misschien zou willen. Maar alles komt goed op zijn tijd! Gefeliciteerd meis! En idd 30 dan begint het pas 😉

 2. Tamara op 19 april 2015 om 09:31

  Gefeliciteeerd! Een heeeeele fijne dag gewenst en dat al je wensen uit mogen komen!

 3. Sas op 19 april 2015 om 09:55

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag gewenst vandaag. Mooie doelen zijn eruit gekomen voor je<3

 4. Ceciel - mamablogger op 19 april 2015 om 10:20

  G E F E L I C I T E E E R D ! ! 30 is een prachtige leeftijd en inderdaad het begin! Dus geniet van deze prachtige startdag en laat je inderdaad goed verwennen!!
  Lieve groeten Ceciel.

 5. Marion op 19 april 2015 om 10:22

  Gefeliciteerd met je verjaardag meid! En ik ben het helemaal eens met Petra, dus bereid je maar voor! 🙂

 6. janske op 19 april 2015 om 10:38

  Gefeliciteerd en welkom bij de club! Geniet van vandaag!

 7. Laura op 19 april 2015 om 10:42

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een hele mooie dag van, met champagne,kroon en alle mensen die je liefhebben. Gewoon lekker genieten!

 8. Madelon op 19 april 2015 om 12:17

  Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag <3 Je hebt al veel bereikt in korte tijd. Dat is ook wel een feestje waard!

 9. Xaviera op 19 april 2015 om 16:50

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt! 🙂

 10. Cindy op 19 april 2015 om 18:09

  Gefeliciteerd! Nu ben ik helemaal niet meer bang om over een paar weken 30 te worden haha. Wat een prachtige dag is dit. En ook gefeliciteerd met het kampioenschap van PSV, dubbel feest!

 11. Eline op 19 april 2015 om 18:13

  Van harte gefeliciteerd! Zo gaaf dat je een paar jaar geleden een brief naar jezelf hebt gestuurd. Fijn ook dat je al zoveel bereikt hebt 😀

 12. Jenn op 19 april 2015 om 19:49

  Yeey, gefeliciteerd! En je hebt zeker veel bereikt hoor!

 13. Meike op 19 april 2015 om 20:47

  Van harte gefeliciteerd!

 14. Daantje op 20 april 2015 om 06:07

  Gefeliciteerd nog 😀 Ik ben over een paar maanden ook aan de beurt en eerlijk gezegd kijk ik er een beetje tegenop… Maar ook 30 zal wel weer wennen 😉

 15. Lisa's Beautybabbels op 20 april 2015 om 18:04

  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een heerlijke dag gehad!

 16. Nicky op 21 april 2015 om 09:29

  Aan de late kant maar alsnog van harte gefeliciteerd met het bereiken van de big 30 🙂 Hopelijk heb je een heel fijne dag gehad en ben je lekker verwend geweest!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje