The big 3-0: thirty and flirty!

1985. Een verdomd goed jaar. De rockband Guns ‘N Roses wordt dat jaar opgericht, de film The Breakfast Club komt uit en Joop Zoetemelk wordt wereldkampioen wielrennen. Maar het jaar werd nóg beter in april, want.. je raadt het nooit… ik werd geboren!

Op 15 februari 2012 publiceerde ik een blog op een oude website van me over vandaag. De dag dat ik dertig wordt. Ik schreef in die blog wat mijn wensen waren. Wat ik wilde bereiken voor mijn 30e verjaardag. Aangezien het vandaag dan zo ver is en mijn leven nu pas begint volgens Petra…

Petra: “Het leven begint pas bij 30. Alles daarvoor is een opwarmertje.”

…kijk ik vandaag terug naar die doelen om te zien of ik ze behaald heb!

  • Als eerste het trouwen. Check! Op 24 mei 2013 stapte ik in het huwelijksbootje samen met Bart. Het was echt de mooiste dag van mijn leven tot dan toe. Alles klopte gewoon en we werden enorm in de watten gelegd door iedereen!
  • En dan kinderen. Het liefst 2 kinderen voor mijn 30e. Nou ik kan je vertellen.. dát gaat me niet meer lukken. Maar ik heb wel één kind al, voor mijn 30e. En dat is meer dan ik had verwacht een paar jaar terug!
  • Een vaste baan was ook een wens. Deze is helaas niet uitgekomen. Wel hoop ik dat ik komend jaar iets kan opbouwen met mijn fotografie zodat dit als vaste baan gezien kan worden. Wellicht in combinatie met mijn blog?
  • Een huis kopen. Dat is eigenlijk gekoppeld aan een vaste baan. Want zonder (vaste) baan ook geen hypotheek en dus ook geen huis kopen. Weer iets wat ik helaas niet heb kunnen waarmaken. Wellicht voor mijn 40e?
  • Dan het laatste item. Afvallen. Dat was me gelukt. Die 10 kilo die ik wilde. Check. Helaas kwam daar een zwangerschap achteraan plus medicatie voor mijn depressie die me laat aankomen dus ik ben weer terug bij af. Dus check en uncheck eigenlijk!

Als ik zo achteraf kijk ben ik toch wel erg serieus geweest zeg. Gelukkig begint het leven bij 30 en ben ik dus ook vanaf nu:

thirty and flirtyDat houdt in dat ik vandaag extreem verwend wil worden. Zet de champagne maar koud, versier mijn troon en geef me mijn kroon! En ja… cadeaus zijn verplicht!

16 reacties op “The big 3-0: thirty and flirty!

Reageren is niet mogelijk.