Thermen Bussloo

Gisteren kwam de eerste winactie van deze HAPPY BIRTHDAY winweek online en vandaag staat er weer een nieuwe winactie online. Laten we de dag starten met wat lekkere ontspanning. En hoe kun je nou beter ontspannen dan een relax dagje bij Thermen Bussloo? Ik mag 2 entreetickets weggeven, dus lees snel verder.. 

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Zelf ben ik er nog niet geweest maar er staat al een bezoekje gepland straks na de bevalling. Ik vind het altijd heerlijk om op deze manier te ontspannen en aandacht te geven aan mezelf.

Er zijn echt ongelofelijk veel verschillende sauna’s te vinden bij Thermen Bussloo zoals de Kelo Aufguss sauna (grootste opgietsauna van Nederland) en de panoramasauna waarbij je uitzicht hebt op het prachtige meer. Maar daarnaast heb je bijvoorbeeld ook een zwembad, voetenbaden, rustruimten, whirlpoolbaden en Hamam. Er is nog veel meer maar dat kun je wellicht beter zelf ontdekken via hun website of nog beter.. door erheen te gaan!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Je kunt dus 2 entreetickets winnen voor Thermen Bussloo. Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

  • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
  • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
  • Volg Thermen Bussloo op Facebook

Heel veel succes gewenst!

33 reacties op “Thermen Bussloo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *