Thermen Bussloo

thermen-bussloo

Gisteren kwam de eerste winactie van deze HAPPY BIRTHDAY winweek online en vandaag staat er weer een nieuwe winactie online. Laten we de dag starten met wat lekkere ontspanning. En hoe kun je nou beter ontspannen dan een relax dagje bij Thermen Bussloo? Ik mag 2 entreetickets weggeven, dus lees snel verder.. 

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Zelf ben ik er nog niet geweest maar er staat al een bezoekje gepland straks na de bevalling. Ik vind het altijd heerlijk om op deze manier te ontspannen en aandacht te geven aan mezelf.

Er zijn echt ongelofelijk veel verschillende sauna’s te vinden bij Thermen Bussloo zoals de Kelo Aufguss sauna (grootste opgietsauna van Nederland) en de panoramasauna waarbij je uitzicht hebt op het prachtige meer. Maar daarnaast heb je bijvoorbeeld ook een zwembad, voetenbaden, rustruimten, whirlpoolbaden en Hamam. Er is nog veel meer maar dat kun je wellicht beter zelf ontdekken via hun website of nog beter.. door erheen te gaan!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Je kunt dus 2 entreetickets winnen voor Thermen Bussloo. Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

 • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
 • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
 • Volg Thermen Bussloo op Facebook

Heel veel succes gewenst!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

32 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 4 april 2017 om 06:17

  Wat een ontzettend leuke winactie!

 2. Anna op 4 april 2017 om 06:42

  Jaaaa heerlijk! Ik doe heel graag mee!
  Facebook: An Na

 3. Patricia op 4 april 2017 om 06:47

  Je pakt echt uit zeg! Daar heb je veel werk mee gehad. Ook met deze actie doe ik natuurlijk graag weer mee.

 4. Channa op 4 april 2017 om 06:52

  Heerlijk, ik doe graag mee!

 5. Lilian op 4 april 2017 om 08:05

  Wat een toffe winactie! Ik hoop dat je er iemand heel blij mee kan maken.

 6. Jenn op 4 april 2017 om 08:53

  Leuke actie! Ik doe graag mee 🙂

 7. Cd op 4 april 2017 om 09:15

  Dat zou heerlijk relaxen zijn! Ik doe graag mee!

 8. MamaIssues op 4 april 2017 om 10:57

  Owww heerlijK!! Uiteraard doe ik graag mee met deze winactie, wie wil er nou niet lekker relaxen 🙂
  Leuk Nicole een win week!!

 9. Luisa Hansen op 4 april 2017 om 11:01

  Oooh wat geweldig dit zou ik graag willen winnen. Heerlijk ontspannen:) Ik ga Thermen volgen (denk dat ik dat al deed).

 10. Gerdien op 4 april 2017 om 11:34

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee, Lekker relaxen met manlief ?

 11. Huismama op 4 april 2017 om 22:04

  Wat een superactie! Ik doe graag mee 🙂

 12. Monique op 5 april 2017 om 08:13

  O ja heerlijk! Samen met mijn lieve mama of met Michiel natuurlijk. Ik kan wel een relaxdagje gebruiken 🙂

 13. Linda Post op 5 april 2017 om 10:33

  Wat een heerlijke prijs! Ik maak graag kans. Lekker een dagje ontspannen. Dochter gezellig een dagje bij oma hihi

 14. sascha op 5 april 2017 om 12:52

  Dit zou ik zou kunnen gebruiken en waarderen! <3

 15. Kim pijnaker op 5 april 2017 om 13:15

  Super fijne sauna, ik waag graag een gokje! Ik zit bijna in het tweede trimester van mijn zwangerschap dus ik zou straks graag weer heerlijk een dagje willen ontspannen in de sauna met Eva Verlinden ?

 16. Jacqueline op 5 april 2017 om 13:34

  Dar zou echt super fijn zijn om even te kunnen relaxen samen met mijn dochter.
  Ze heeft veel moeten door staan .
  Even niet achterom te hoeven kijken hoe fijn zou dit zijn!

 17. Margret op 5 april 2017 om 15:55

  Wat een fijne prijs zeg! Dat doe je goed. Deze prijs komt als geroepen. Ik ben zoooo moe dat ik niet eens meer besef hoe verschrikkelijk ik hier aan toe ben.

 18. Lieke op 5 april 2017 om 17:39

  Heerlijk ik maak graag kans om een wellness dagje te winnen voor mij en mijn vriend.

  Ik heb een bericht achtergelaten onder het bericht op facebook (lieke van veen)
  Ik heb mijn vriend getagd.
  Ik volg de thermen bussloo op facebook (lieke van veen)

 19. Henrieke op 5 april 2017 om 17:50

  In een woord heerlijk! Sauna Bussloo was de eerste sauna waar ik me op mijn gemak voelde. Het is altijd een genot om er weer heen te gaan. Lief dat je kaartjes weggeeft. 🙂

 20. Herma op 5 april 2017 om 19:43

  Ja graag, ik ben wel toe aan een dagje ontspanning 🙂

 21. Eline Santee op 5 april 2017 om 22:00

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee? Een lekker dagje ontspannen met m’n lieve zus!

 22. Anne op 6 april 2017 om 23:47

  Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn moeder is bijna jarig, dus ik hoop voor haar te winnen. Dan kunnen we samen een dagje ontspannen!

 23. Laura op 7 april 2017 om 18:01

  Wat een fantastische winactie, heel leuk! Ik doe graag mee en hoop een ontspannen dag te kunnen plannen met mn (schoon)zusje.
  En alvast gefeliciteerd!

 24. Sheila op 8 april 2017 om 18:06

  Natuurlijk doe ik graag mee! Lijkt me heerlijk om na de bevalling (als ik goed ben bijgekomen) een moment te nemen in de sauna (en oppas te regelen, natuurlijk).

 25. Maaike op 8 april 2017 om 21:40

  Ooooh fijn, ik doe mee!

 26. Tamara op 8 april 2017 om 21:45

  Heerlijk cadeau zeg, lekker stoom afblazen!

 27. Daantje op 10 april 2017 om 07:48

  Oeh, deze had ik even gemist. Ik doe graag mee!

 28. Juliette op 12 april 2017 om 15:10

  Wat lekker! Lijkt me heerlijk om even een dagje te ontspannen. Ik doe graag mee 🙂

 29. Kimberley op 16 april 2017 om 23:28

  Bij deze alvast gefeliciteerd! Mag ik alvast zingen 😉
  Lang zal ze leven, Hieper de piep hoera! Twee violen en een trommel en een fluit want jij bent jarig en de vlaggen hangen uit, ei ei ei en we zijn zo blij (als we winnen), De kop van de kat is jarig en zijn pootjes vieren feest, happy birthday to you in de wei staat een koe, hanky panky Shanghai, 100 jaar geleden 100 jaar geleden in de gloria!

  Als juf (in het speciaal onderwijs) kun je een flinke lijst zingen en kun je dit ontspannen uitje goed gebruiken! En komt het even goed uit dat ik twee weken meivakantie heb. Ik ben net 3 jaar klaar met mijn opleiding en heb nu een super leuke klas in het speciaal onderwijs. Wel een grote klas voor dit onderwijs, 17 leerlingen. En als startende leerkracht ben ik dus echt even toe aan wat ontspanning en…..aan lekker bijkletsen met mijn lieve vriendinnetje die dan natuurlijk mee mag!

 30. Denise Kroon op 17 april 2017 om 20:41

  Aahhh.. Lijkt mij heerlijk.! Ik wil graag een kansje wagen 🙂

 31. Wendy g op 18 april 2017 om 08:18

  Mijn favoriete sauna waar ik al veeeeeel te lang niet geweest ben! #superprijs!

 32. Dorien op 18 april 2017 om 10:55

  Tomorrow, tomorrow ;-)…, alvast een fijne verjaardag!
  Leuke actie! Ik wil hier graag weer eens met mijn moeder naartoe. Zij zorgt als mantelzorger voor haar moeder, mijn oma, van 97 jaar die nog thuis woont. Heel bijzonder, maar ook zwaar zo nu en dan! Ik gun haar een dagje écht relaxen en bijkomen en waar doe je dat beter dan bij Thermen Bussloo? Heerlijk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje