The thankful project #1

Een tijdje terug was ik aan het zoeken naar challenges en kwam ik op google een plaatje tegen van het Thankful Project. Later kwam ik erachter dat ook een aantal blogs dit project al hadden gedaan. Stond er helemaal niet bij stil haha. Maar wel leuk dus! Zelf heb ik er (ook) voor gekozen om niet elke dag één ding uit te werken, dan ben ik namelijk 30 dagen verder. Dus koos ik er telkens 10 om  uit te werken..

#1: A Person Ik ben, zoals ik eerder al vertelde, enorm dankbaar voor mijn man en alles wat hij doet. Dus daarom dat ik voor deze keer even iemand anders in het “zonnetje” wil zetten. Ik ben enorm dankbaar voor mijn beide ouders maar heb nu toch maar gekozen voor mijn vader. Hij staat eigenlijk altijd voor ons klaar en als er iets gedaan moet worden dan is hij de eerste die we kunnen bellen. Ik weet dat hij ook erg uitkijkt naar zijn allereerste kleinkind en dat hij er alles aan wil doen om ervoor te zorgen dat zij het goed heeft.

#2: A Role You’ve Played In mijn basisschooltijd was ik de uitverkorene die samen met haar ‘prins’ de nieuwe school mocht openen. Ik zat in groep 5 en was dus de prinses en mijn prins was een jongen uit groep 4. Het was een hele feestelijke dag waarbij wij ook echt in een koets met paard aankwamen bij de school, de krant was erbij dus daar stonden we ook nog eens in de dag erop.. Dat was wel een leuke rol.

3#: A Place Ik ga een land noemen.. Namelijk Aruba. Alweer bijna 4 jaar geleden vloog ik terug vanuit Aruba naar dit kikkerlandje en sindsdien zeg ik dat ik terug wil. Dat gaat ook zeker gebeuren, maar wanneer…?

#4: An Experience Toen ik 17 was (of 16? Weet het niet meer!) was ik op vakantie met mijn ouders op de camping in Spanje waar ze me vroegen om daar te blijven en te werken in het animatieteam! Nou dit wilde ik wel dus mijn ouders vertrokken weer naar huis en ik bleef dus achter. Heb echt de tijd van mijn leven gehad daar en was echt een super gave ervaring!

#5: A Talent You Have Oooh en dan ook waar ik dankbaar voor ben? Dát is een moeilijke, die laat ik even open..

#6: A Failure Beetje raar, een mislukking waar ik dan wel dankbaar voor ben? Vind het een failure dat ik nog steeds geen vaste baan heb. Maar ja, ben daar niet dankbaar voor ofzo haha.

#7: A Job De baan waar ik het meest dankbaar voor ben geweest is toch de baan als leerkracht op Aruba. Ik zou er gaan werken als invalkracht en kreeg gewoon mijn eigen klas. Echt super fijn! Was ook een van de mooiste (en moeilijkste) banen die ik heb gehad!

#8: Words Woorden hoeven juist niet alles te zeggen. Soms zijn er geen woorden nodig. Toch vind ik het erg belangrijk om af en toe aan mijn dierbaren te laten weten met woorden hoeveel ze voor me betekenen.

#9: A Photo Dan kies ik toch voor een foto van onze bruiloft..
2_MG_0155

#10: A Memory Pfff moet ik kiezen uit alle herinneringen? Dan kies ik er eentje van mijn opa. Mijn opa is komende kerst alweer 10 jaar geleden overleden maar hij was voor mij echt mijn tweede papa. Ik  kon ook  niks fout doen in zijn ogen en ik denk nog steeds enorm vaak aan hem. Ik herinner me de ritjes die ik samen met hem maakte voor zijn bedrijf en de tijd dat ik bij hem en oma op de camping was in Spanje.. Geweldige mooie tijden heb ik met hem beleefd. Mijn oma vertelde me laatst nog dat toen wij in Geldrop woonden mijn opa elk weekend mij op kwam halen omdat hij zo graag zijn kleindochter bij zich had… Wat een lieverd!

3 reacties op “The thankful project #1

Reageren is niet mogelijk.