The making of.. de uitnodiging

Vorig jaar, toen mijn dochter één jaar werd, deden we een cakesmash zodat we de foto’s konden gebruiken voor de uitnodiging. Nu werd dat dus zo’n leuke uitnodiging dat hij amper te overtreffen is. Maar ook dit jaar deden we weer een poging. Weliswaar niet met een cakesmash, maar wel weer met een mini fotoshoot van de kleine meid. Vandaag dus the making of.. de uitnodiging!

Het idee

Als eerste moest ik een thema bedenken. Want wat het thema dan ook zou worden tijdens de verjaardag, dat moet je ook een beetje op de foto terug zien. Vorig jaar had ik het kleurenthema fuchsia en dit jaar is het thema, naar het liedje van K3, ‘alle kleuren van de regenboog’! Nu kan dat heel druk worden dus ik besloot om de omgeving van de foto heel rustig te houden en het thema in de kleding van Fay terug te laten komen. Qua foto dan he. Op het feest zelf zullen er een boel slingers en ballonnen zijn haha.

Ik bestelde bij AliExpress een leuk regenboog jurkje en op een zaterdagochtend maakten we de foto’s. De weersomstandigheden waren niet perfect en ik had ook geen daglichtlampen bij me, dus de kwaliteit van de foto’s zijn niet zoals ik had gehoopt, maar goed genoeg voor op de kaart!

Bol AlgemeenBol Algemeen

De mini fotoshoot

Onze ondeugd vindt het leuk om op de foto te gaan, maar kan dan ook juist heel gek gaan doen of express iets anders gaan doen. Toch is het gelukt om een paar hele leuke foto’s te maken en daar moest ik er dan eentje uit kiezen voor de uitnodiging.

_MG_0953 _MG_0962 _MG_0988 _MG_0989

De uitnodiging

Wat is het toch een mooi kindje he? Haha, ja ik weet dat het mijn eigen dochter is en dat iedere moeder dat zegt over haar kind. Maar toch. Ik ben zo verliefd op haar haha! Nu zijn bovenstaande foto’s niet helemaal wat ik zocht voor de foto, maar gelukkig was er eentje die ik echt Fay vond. De blik, de manier waarop ze staat. Perfect gewoon. Deze hebben we dan ook gebruikt voor de uitnodiging.

_MG_1037

31 reacties op “The making of.. de uitnodiging

Reageren is niet mogelijk.