The Fairytale Tag

Je zou zeggen dat als je verplicht ben in een ziekenhuisbed te liggen en niets te doen dat je dan een hoop uit je vingers krijgt qua blogjes, maar het tegendeel is hierbij bewezen.. Sommige dagen zijn gewoon zo slecht dat ik niets uit mn vingers krijg, maar ja dat is dan ook de reden dat ik hier lig. Ik ben ziek. Ik heb genoeg blogjes al in de planning staan maar voor vandaag had ik nog niets totdat ik gisterenavond bij Amarinsd deze tag tegen kwam. Ik had hem een tijd terug ook al bij Saskia gezien en vond het nu wel een mooi moment om hem in te vullen…

Sprookjes + Baby op komst = perfecte moment. Toch?

images

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Nee absoluut niet. Heb mezelf nooit mooi gevonden, maar heb wel delen van mezelf die ik mooi vind. Moet wel zeggen dat ik me erg mooi voel als ik naar de preview foto’s kijk die ik al gekregen heb van onze fotografe qua zwangerschapsshoot. Zitten echt beauty’s bij en dan voel ik me erg mooi!

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?
Normaal gesproken zo’n 7 uurtjes, maar de laatste tijd ben ik al blij als ik de 5 uur haal! (En dat is dan niet eens na elkaar..)

Assepoester: Heb je een avondklok?
Haha nee ik hoef niet op een bepaalde tijd thuis te zijn ofzo. En nu in het ziekenhuis maakt het niet uit hoe laat of vroeg ik ga slapen.. Meestal is dat wel rond 10 uur hoor, dan ben ik op. Maar ik probeer het soms te rekken, vooral nu omdat ik al zo weinig uren slaap…

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?

Ja buiten zijn is heerlijk, vooral nu we in een dorp wonen en zo dichtbij de natuur. Geniet daar echt van en kan dan ook haast niet wachten tot ik lekker met onze kleine meid in de wandelwagen door de natuur kan struinen!

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Vroeger wel.. Daar ben ik wel van terug gekomen!

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je snel makkelijk voor de gek te houden?
Nou ik vind zelf van niet.. Maar mensen kunnen me sowieso wel makkelijk OP de kast jagen.. Of me verrassen met dingen. Dus ja aan de ene kant kunnen ze me wel voor de gek houden maar als ’t gaat om voor de gek houden qua negatief dan denk ik dat ik het wel doorheb.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Doorzettingsvermogen. Waarom ik dit specifiek benoem is omdat ik vele mensen in mijn omgeving heb die door hun doorzettingsvermogen dingen hebben overwonnen, dingen bereikt hebben of uit de shit gekomen zijn. Daar is soms zoveel kracht voor nodig en daar heb ik echt respect voor.

De Kleine Zeemeermin: Welk offer zou jij opbrengen voor liefde?
Voor de liefde? Doe ik echt alles…. Geen twijfel over mogelijk.

De Kikkerkoning: Wat vind jij walgelijk?
Wat een naar woord zeg; walgelijk. Maar er zijn wel dingen die ik echt brrrr vind, waar ik echt de kriebels van krijg en mn nekharen omhoog van gaan staan. Bijvoorbeeld zo’n medisch programma waar ze eigenlijk alles laten zien, inside en out. Of met nagels over een krijtbord.. Brrrrr.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Een palm, waarvan ik niet snap dat die nog leeft want de laatste keer dat hij water heeft gekregen was toen we net waren oververhuisd. Dus dat is zo’n 4 maanden geleden.. haha. Verder staan er nu 2 plantjes met bloemetjes die we kregen van de buren en die leven nog wel.. Maar ben bang dat dit niet zo lang meer duurt..

De Gelaarsde Kat: Heb jij huisdieren?
Jaaaaaa de allerliefste gekste 2 honden die er zijn. WHAAAAT? Twee honden? Ja dat lees je goed, want dat konijn van ons kun je geen konijn meer noemen met zn streken haha.. Een hond en een konijn dus.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Maar eentje? Oké.. even denken. Ik vul in voor een ander. Dat houd dus in dat ik altijd bedenk wat een ander van me vind of wat diegene denkt of waarom diegene iets niet doet of juist wel. Ik vul dat in… en ben dan verdrietig of boos of teleurgesteld terwijl ik niet eens weet of het wel klopt.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Mijn grootste wens kan elk moment uitkomen…. Dat is de geboorte van ons prinsesje!

Peter Pan: Wat is je mentale leeftijd?
Op dit moment voel ik me echt 80 ofzo. Lig in bed, kan niks. Word in een rolstoel vervoerd…

De Sterrendaalder: Wat is je meest waardevolle bezit?
Als het echt om materiaal gaat.. Dan is dat mijn camera. Zonder zou ik niet willen!

Vrouwe Holle: Ben je lui of een harde werker?
Verschilt heel erg. Qua huishouden ben ik erg lui of kan ik tenminste zijn! Maar ik kan ook een enorm harde werker zijn, ligt er gewoon aan waar het om gaat!

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Ja erg leuk. Al moet ik zeggen dat ik het vroeger leuker vond hoor. Nu vind ik een feestje zo af en toe wel leuk, maar vroeger kon je me er bij wijze van voor wakker maken!

De Nieuwe Kleren van de Keizer: Geef je veel om kleding?
Ik vind het wel leuk om mezelf leuk te kleden maar kan echt geen geld uitgeven aan kleding haha. Dus mij zie je geen merk kleding shoppen maar gewoon lekker bij Primark, H&M, enzovoort..

De Prinses op de Erwt: Ben je kleinzerig?
Nee helemaal niet. Zeg soms wel au gewoon uit reactie, maar eigenlijk kan ik best veel hebben.. Gelukkig maar, met het oog op de nabije toekomst haha!
imagesCA1DDHET

15 reacties op “The Fairytale Tag

Reageren is niet mogelijk.