The box

Toen de meubeltjes kwamen voor de babykamer, kwam daarmee ook de box. Ik was daar misschien nog het meest blij mee want ik zag de box al mooi in de woonkamer staan pronken met Nijntje’s boxkleed, leuke knuffeltjes en ander speelgoed.. Genieten gewoon! Helaas gebeurde dit dus niet want wat bleek.. De box was deels kapot! Gelijk de Babydump bellen natuurlijk en de dag erop een mailtje gestuurd met daarin nog even een bevestiging van de kapotte box. Gelukkig kreeg ik al snel bericht terug dat het omgeruild kon worden.

Eigenlijk wilden ze vandaag, 11 februari, langskomen juist op het tijdstip dat ik mijn groei- en liggingsecho heb. Maar ja dat feestje ging niet door. Gelukkig belden ze daarna op of ze ook op 10 februari konden komen maar dan wel heel vroeg in de ochtend. Ja graag!! Ik wil dat ding gewoon in huis hebben… En niet pas over 2 weken wanneer er weer een keer een vrachtwagen in de buurt komt. Zo gezegd, zo gedaan.. De mannen van Babydump kwamen rond 7.45uur de box omruilen. Ik helemaal happy zou je denken?? Nou niet dus, want ik heb gewoon de heeeeeele dag moeten wachten totdat hij eindelijk in elkaar gezet kon worden. Tenslotte moest manlief gewoon werken en kwamen mijn ouders eten dus pas na het eten ging hij ermee aan de slag.
20140210_203315Na flink wat gevloek en getier aan de kant van mijn man lukte het uiteindelijk. Wel is hij tussendoor even met de hond gaan wandelen om even zijn gedachten ergens anders op te zetten want ja, met frustratie kom je niet ver. Dus nadat alles in elkaar zat en alle schroeven ook werkelijk vast zaten (ze draaiden in eerste instantie door in plaats van vast en dat was dus de frustratie) was het mijn taak om de box “gebruiksklaar” te maken… Wat een vervelend taakje hihi! Ik haalde het boxkleed van boven samen met wat speeltjes en tadaaaaaaaaaa…!!

20140210_211225 20140210_211212
Er ontbreekt nu slechts 1 iets.. our babygirl!

9 reacties op “The box

Reageren is niet mogelijk.