The Boss Baby: Family Business (+winactie)

The-Boss-Baby_-Family-Business_st_4_jpg_sd-high_Copyright-2020-DreamWorks-Animation-LLC-All-Rights-Reserved

Op 21 juli 2021 is het vervolg op de succesvolle familiefilm ‘The Boss Baby’ van DreamWorks Animation uit in de bioscoop, namelijk The Boss Baby: Family Business. Hier zijn de Templeton broers Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Over The Boss Baby: Family Business

Tim en zijn vrouw Carol (Eva Longoria), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha (Ariana Greenblatt, Avengers: Infinity War), en schattige nieuwe baby Tina (Amy Sedaris, Netflix’s BoJack Horseman). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Acorn Center voor hoogbegaafde kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt.

Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven. De stemmen van Ted en Tims ouders worden weer ingesproken door Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel. The Boss Baby: Family Business is geregisseerd door terugkerend filmmaker Tom McGrath (The Boss Baby) en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

https://youtu.be/RvmO5uQJ0sc

De Nederlandse versie wordt o.a. ingesproken door Buddy Vedder en Guido Weijers.

Winactie bioscoopkaarten!

Ik mag maar liefst drie keer twee kaarten weggeven voor deze leuke familiefilm. Mijn eigen kinderen zijn echt weg van The Boss Baby dus ook met hen ga ik er heen. Wil jij winnen? Laat dan een reactie achter wie jouw Boss Baby is en wie weet ben je een van de drie gelukkige winnaars!

De winnaars worden al op 26 juli bekend gemaakt.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. elisabeth maria martina op 23 juli 2021 om 10:22

  naar de film altijd feest

 2. Janneke op 23 juli 2021 om 10:37

  Wat super leuk!! Mijn Boss Baby is Kaya die eind van de maand alweer 5 jaar wordt en hier graag op zijn verjaardag naartoe gaat met mama! Deel 1 vonden we beide erg leuk!

 3. Noortje op 23 juli 2021 om 10:53

  Ik neem dolgraag mijn oudste Boss Baby meenemen naar deze te gekke film!

 4. Danielle van de Donk op 23 juli 2021 om 11:34

  Super leuke actie. Ik wil graag met mijn grote Boss Baby gaan, namelijk onze zoon Kenji. Na een jaar met verschillende operaties en lockdowns verdient hij dit

 5. Claudia van Heck op 23 juli 2021 om 11:44

  Onze meiden willen dolgraag naar deze nieuwste Boss Baby film 🙂 ze hebben al voorstukjes gezien en hebben het er steeds over!! Dat zou nog eens een geweldige verrassing voor ze zijn! Ze hebben beide prachtige rapporten mee naar huis mogen nemen en zijn gewoonweg de allerliefste meiden van de hele wereld, en naast zusjes ook hele dikke vriendinnen, zo’n rijkdom! Onze Boss Baby is ons neefje, die nu inmiddels drie is, ze kunnen heerlijk met hem spelen! Hij heeft een zusje gekregen waar ze ook dol op zijn, maar hij blijft wel echt de Boss Baby hoor 😉 heerlijk ventje! Ik ga super hard duimen voor deze ultieme verrassing voor onze meiden!!

 6. Petra op 23 juli 2021 om 11:54

  Oh dat zou onze Lise van bijna 5 jaar super leuk vinden. Wij hebben thuis een kleine Baby Boss… Brammetje het zou leuk zijn voor haar dat we een keer samen met haar naar de bioscoop zouden kunnen!

 7. Mark op 23 juli 2021 om 13:21

  Deze film zou ik graag gaan zien in de bios, samen met mijn Boss Baby Jesper! Een week geleden uit het klimrek gevallen en verkeerd terecht gekomen, waardoor hij nu met zijn pols in het gips loopt… Hierdoor vallen er veel uitjes in het water, maar een filmpje pakken kan hiermee gewoon doorgaan!

 8. Yvonne W. op 23 juli 2021 om 20:54

  Wij hebben ook een echte Boss Baby hier in huis (eigenlijk wel meerdere, maar ééntje spant de kroon ????) en dat is onze jongste telg! Ik zou dan ook met veel.plezier met hem deze film gaan kijken! Wij doen mee!

 9. Annick op 23 juli 2021 om 21:06

  Van de tweeling is er 1 toch wel de Boss Baby hier in huis. Zij is dan ook zelf groot fan van Ted. De andere dame vind vooral Tim geweldig. The Boss Baby is hier zo vaak gekeken dat ze hem van voor naar achter kennen met daarnaast de serie. Ze waren dan ook super enthousiast toen ze zagen dat er nog een film uit kwam van The Boss Baby! Ik doe heel graag voor hun mee.

 10. Brenda op 24 juli 2021 om 08:29

  Ik zou heel graag gaan met mijn oudste Boss Baby. We hebben deel 1 meerdere keren gezien, en deel 2 lijkt ons ook super leuk!

 11. Lotte op 24 juli 2021 om 09:08

  Wij hebben met veel plezier naar de eerste film gekeken en na het zien van de trailer van deze nieuwe film zijn wij wederom razend enthousiast! Ik zou graag papa en onze oudste Boss Baby een uitje naar de bios gunnen!

 12. Riannaenco op 24 juli 2021 om 18:08

  Doe dolgraag mee voor dit leuke uitje met zoonlief. Aangezien het weer komende week niet heel denderend gaat worden lijkt me dit heel erg leuk!

 13. Esther op 24 juli 2021 om 21:59

  Geen baby meer in huis maar een peuter die samen met zijn zus wel van actie en avontuur houdt haha. Naar de bioscoop gaan staat op ons ‘dingen die we graag willen doen’ vakantie lijstje dus we doen graag mee! (Als ze dan bij het zien van de film maar niet op ideeën komen ???? )

 14. Marloes op 24 juli 2021 om 22:06

  Wij willen wel met onze boss baby jur naar de bios! Baby is hij niet maar boss wel ???? Toevallig dat de kids vandaag nog over hadden dat het heeeel lang geleden is dat we naar de bios zijn geweest ????

 15. Wessel op 25 juli 2021 om 08:00

  Deze film zou ik graag gaan zien met mijn ‘Boss Baby dame’ … leuk vader-dochter uitje in de vakantie!

 16. Rianne op 25 juli 2021 om 09:11

  Niet moeilijk, de jongste hier in huis is onze boss baby. Ze krijgt alles voor elkaar, door slim te Manipuleren. Haha het klinkt Nu wel heel erg, maar in de praktijk is het vooral genieten hoor!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje