The thankful project #2

Alweer een lange tijd terug plaatste ik deel 1 van “the thankful project” en ik vond het nu dus wel eens tijd worden om deel 2 te plaatsen! Ben je benieuwd waar ik allemaal dankbaar voor ben en wil je meer over mij te weten komen? Lees dan zeker verder!

#11: Something You Were Taught Dat ik (wij) altijd terecht kunnen bij onze familie. Je kiest je familie wel niet, maar onze familie steunt elkaar door dik en dun. Overal is een oplossing voor, hebben wij die zelf niet, dan zij wel.

#12: An Opportunity We leven in een land waar je veel kunt en mag. Je kunt studeren, mag als vrouw werken (dat is niet overal zo) dus daar ben ik wel dankbaar voor. Ik heb mijn HBO diploma kunnen behalen en hoop dat ik hiervan later nog profijt van zal krijgen.

#13: An Ability Ik kan schrijven en daar ben ik nog best goed in ook, ik weet mijn gevoelens redelijk goed op papier te zetten en dit helpt vaak ook in het verwerkingsproces. Erg fijn dus.

#14: A Blessing Dat onze lieve Fay toch niets heeft over gehouden aan de infectie in haar hersentjes. Dat is voor ons echt een blessing want al die tijd dachten wij dat er sowieso een beschadiging zou zijn. Uiteraard als er toch een beschadiging was geweest dan was dat zo, maar toch voelt het geweldig om te weten dat we er op tijd bij waren en het virus niets heeft aangericht.
twitter

#15: An Annoyance Mensen die zich niet kunnen inleven in een ander. Die puur kijken naar zichzelf of naar hun eigen ervaring en dan niet snappen dat het voor een ander anders kan zijn en/of voelen.

#16: Something You Own Doorzettingsvermogen. Ondanks de dingen die niet lopen zoals ik van te voren plan zet ik wel altijd door. Zo ook in de zoektocht naar werk elke keer weer. Als ik iets wil dan ga ik daarvoor en als het dan niet lukt laat ik het er niet zomaar bij zitten!

#17: A Room Op dit moment… de slaapkamer. Dit omdat ik geniet van de momentjes in de avond dat onze kleine meid tussen ons in komt liggen na de laatste voeding voordat we gaan slapen. Verder is onze woonkamer en dan vooral de voorkamer de fijnste plek. Groot raam, lekker naar buiten kijken, hangen op de bank.. Heerlijk! Moet alleen wel zeggen dat de hobby/kleding kamer toch ook zijn intrede begint te maken.. Oh help!

#18: A Choice De keus die ik heb gemaakt om naar Aruba te verhuizen voor een langere tijd is de beste die ik heb kunnen maken. Er zijn nog veel meer geweldige keuzes geweest maar doordat ik naar Aruba ben gegaan ben ik zoveel zelfstandiger geworden en heb ik een rot periode mooi af kunnen sluiten!

#19: A Book Ik lees helaas weer veel te weinig maar als ik lees dan zijn de boeken van Karin Slaughter wel een favoriet!

#20: Something About Your Significant Other Or Best Friend Heel cliché maar mijn man is echt mijn beste vriend. Ik heb door de jaren heen wel mensen gehad die ik als beste vriendin of vriend bestempelde maar uiteindelijk blijkt toch telkens dat ze dat zeker niet waren. Ik heb gelukkig wel een paar echte vrienden die me echt al door dik en dun hebben gesteund. Waaronder dus ook mijn man. Die niet twijfelen aan mijn keuzes of twijfelen aan mijn vriendschap voor hen. Heel belangrijk vind ik dat, geen oordelen, maar er gewoon zijn voor een ander.

Binnenkort deel 3. Ik zal zorgen dat jullie daar niet zo lang op hoeven te wachten als jullie op dit deel moesten wachten!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jess op 20 juni 2014 om 07:28

  Inderdaad dingen om dankbaar voor te zijn. Ik ben ook zo blij voor jullie en Fay dat ze geen schade heeft overgehouden aan die infectie.

 2. Bianca op 20 juni 2014 om 07:28

  Goede morgen, het is fijn om te lezen dat Fay er niks aan over heeft gehouden en wat een schattige foto weer! Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn bij zo’n artikel sta je er nog een keertje extra bij stil erg leuk om te lezen x

 3. Miranda op 20 juni 2014 om 10:31

  Wat een mooi lijstje. Wat goed om te lezen dat fay er geen schade aan heeft overgehouden, idd een blessing!

  En lief, mijn man is ook mijn beste vriend:) hebben we maar mooi getroffen zo:)

 4. Barbara op 20 juni 2014 om 10:35

  Goed om eens bij stil te staan!

 5. Jenn op 20 juni 2014 om 13:51

  He, wat een leuk project! Mooi lijstje!

 6. Sas op 20 juni 2014 om 14:37

  Leuk om je 2de deel te lezen. Ik vond deze 3 delen van dit project ook super om te maken 🙂

 7. Petra op 20 juni 2014 om 16:32

  Een heel mooi lijstje. Super dat Fay er niet aan over heeft gehouden. En wat is het toch weer een mooie foto van haar.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje