Tag: lente kriebels

Deze tag ontving ik eerst van Jess, van In a flow around the world en later tagde ook Gwen mij. Dus het werd wel eens tijd om hem in te vullen. Ook omdat ik de lente gewoon echt een heerlijk seizoen vind!
lentegroetjes

 

Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Picknicken!! De lente vind ik altijd een heerlijke periode om lekker ergens te gaan picknicken. Dit hebben we vorig jaar dan ook erg vaak gedaan en hoop ik dit jaar met onze lieve Fay ook lekker te gaan doen.

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Naar vers gemaaid gras! Ik vind dat zo’n lekkere geur. Snuif het altijd helemaal op als ik ergens rijd, wandel of fiets waar ze net gras hebben gemaaid!

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Ik heb eigenlijk bijna nooit nagellak op. Maar ik denk dat mintgroen, turquoise of fuchsia wel mijn kleurtjes zijn!

Wat is je favoriete lente bloem?
Toch wel de gerbera. Lekker simpele bloem, in vele kleurtjes die het altijd erg goed doen! Mijn lievelingsbloem is de zonnebloem, maar dat is echt een zomer bloem 😉

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Ik heb werkelijk géén idee wat voor een trends er nu zijn! Ik hou dat normaliter al niet zo bij en nu helemaal niet. Ik draag gewoon lekker wat ik mooi vind en waar ik vrolijk van word!

Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Noa van Cacharel vind ik een lekker lente geurtje. Maar die heb ik nu zelf niet haha. Eens kijken, welke dan.. Geen idee! Wel vind ik de geur van verse bloemen echt geweldig. Tulpen, hyacinten, enzovoort.

Houd jij een lente schoonmaak?
Als je dat over een paar dagen mag spreiden wel ja. Ik mag nu natuurlijk niet zoveel qua schoonmaken, in verband met het herstel van de keizersnede. Maar zal straks echt wel met deuren en ramen open lekker met een sopje rondlopen. Kijk er nu al naar uit!

Wat is je favoriete lente accessoire?
Denk toch een zonnebril. Hou enorm van de zon, maar krijg er wel hoofdpijn van als ik geen zonnebril draag dus die zal ik veel bij hebben als ik straks wandelingen kan maken met Fay en Lucky.

Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Met Pasen ben ik jarig (19 april) dus wellicht mijn verjaardag vieren.. Verder wil ik wel graag nog weg maar of dat tijdens die dagen is, weet ik nog niet. Ligt een beetje aan onze kleine meid en ook aan hoe we er zelf in staan!

Omschrijf je favoriete lente outfit.
Het liefst een spijkerbroek of anders een harembroek (love them!) met een lekker shirtje erop, dun vestje eventueel voor de frisse wind. Daaronder gewoon sneakertjes, wil nog wel nieuwe overigens! Mijn oude zijn allemaal zo afgetrapt haha. En dan afgemaakt met leuke armbandjes en een zonnebril.

Ik geef deze tag door aan… iedereen die hem wilt haha! Geen idee namelijk wie hem al heeft ingevuld of heeft gekregen dus dit is het makkelijkste dan!

5 reacties op “Tag: lente kriebels

Reageren is niet mogelijk.